Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 108
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами Hug,Доника мерси за кафето и закуската. Кали  добре дошла в отбора на розовите мами!Момичета  днес нещо не ми е добре май ще ме гони някой грип Sad,носа ми почна да тече,постоянно ми е студено,отпаднало ми е ,болят ме очите и главата,кихам,дано да не е нещо сериозно,пих парацетамол и 4ай с мед и лимон,ще видим какво ще стане!Виждам че на вън е хубаво време ,но на мен хич ми не е до разходки,затова се възползвайте вие от   Nature Sunny на вън.Весел ден и много Hug

# 106
Привет и от мен момичета. Hug
Кали честито розово щъркелче...много лично и чистосърдечно се радвам като разбера че някои чака момиченце(то нали и аз мома чакам,и може би затова)
Днес съм много доволна от себе си Blush...най-накрая се спрях на количка,и ако не ми мине котка път и всичко е ок занапред,тази ще е! Crazy
Ох незнам как е времето при вас,но тук се показва слънцето и мисля да го използвам, и да отида на една дъъългааа разходка,че душичката ми се свива в нас.
Хубав и усмихнат ден... Hug

# 107
бърборанче, както ти е удобно така спи, по книгите е на ляво, но пък при теб сигурно има причина да не ти е удобно така. Дори знам, че някои мами и по гръб им е удобно. На мен лично по гръб ми е много натоварващо, и съм или наляво или надясно, в зависимост къде са краката на Иван  Mr. Green

ето я и моята кухня, не е оранжева, а бежово и кафяво, но и ние сме фенове на оранжевото и стаята ни е така боядисана - тук Иван проверява как върви ремонта Simple Smile ... а и банята ни е оранжева Simple Smile

Вчера като бях при доки ми направиха и консултация, та за 2 седмици съм +1кг.  ooooh!

# 108
  • Варна
Тук времето е чудесно за разходки и ние го използвахме по предназначение . Ходихме да купим обувки за малкия рожденик утре и до плажа за да видим морето .
За спането на мен повече от месец вече не ми е удобно никак - нито по гръб , нито настрани , а като знам колко е тежко накрая , чак не мога да си представя колко по-зле ще става .
Данче ми нормално бе , по принцип последния триместър се наддава средно по 2 кг на месец , така че това си е съвсем в нормата.
За работата - уф така не ми се ходи . Но аз имам много неща да правя едновременно , специализация , дето я влача вече много време с първото дете, така че май ще ходя буквално докато родя .
И една песничка поздрав в този хубав ден http://www.youtube.com/watch?v=aa11SXvdD9M&feature=related

# 109
Може ли кода за албума на лични да кача снимки от срещата.

# 110
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=295503
Ето и снимки от Пловдивската среща.
От ляво на дясно:murvet77, nevencheto i kali

# 111
Mюрвет, сладурани сте  Hug
само това ли бяхте  Rolling Eyes
Кени май е бил по центъра като гледам на малкия балона  Mr. Green

# 112
Само това, данинчето и цвети не дойдоха, другия път.
Ако искате другия път и Стара Загора да се включи.

# 113
  • Ловеч
здравейте мами! Аз сам Неда и ми е приятно да се присъединя към вашият отбор! Очаквам моето жабче към 13 януари - видях че тази дата е свободна .Все още не знаем какъв е пола на бебо , но чакаме татко да се прибере от морето и тогава. Поздрави от Ловеч Wink

# 114
tobito ДОБРЕ ДОШЛАААААААААА!!!
най-накрая ще си имаме популнение на 13.01...
тук ще ти хареса да знаеш...
момичета набързо да се отчета, че това май ще ми е втория пост за темата, а тя почти е преполовена...да си кажа хемоглобина ми е нисък, пия желязо..и съм много добре...Коко почива вече две седмици и най-вероятно ще почива още една...и затова ме няма много тук, малко лекции, много мотане и в това хубаво време почти не се задържам вкъщи...
затова ша мъ извините многоооооо...
целувки и усмивки за всички и весела вечер Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 115
  • Пловдив
Такаааааааа..........нахраних си мъжа,сега и аз да се разпиша.Срещичката беше много приятна,само дето бяхме само трички и един кавалер си имахме за разкош. WinkДругия път дано да дойдат всички,а и Стара Загора също-както е казала Мюрвет.
Тобито-добре дошла сред нас и леко и безпроблемно бременеене до ануари  bouquet
Десисладка-пий чайчета и Парацетамоли и дано ти мине бързичко Praynig
Еспа-китарата е моя,само че доста отдавна не съм свирила на нея.Само я настройвам периодически и и бърша праха hahaha
Хайде лека вечер!

# 116
  • София
Ам Лорини, ко да тъ праим-штъ извиним hahaha Приятно ви мотаене Simple Smile
Тобито, имаш късмет, че 13-ти е свободен, иначе местата са запълнени-ей шегувам се разбира се Wink Току що се прибирам от детски рожден ден. В колата Хриси и една негова приятелка ми бяха музикално оформление-просто заглушиха радиото Joy Та продължавам да си тананикам детски песнички. Днес нали е събота и го оставих да спи при баба-да я пази Grinning Мъж ми обаче щял да работи до късно и аз кво-вися тук и го чакам. А колко съм изморена...днес приключих с дрогата-лакирах прозорците и приключих newsm44 Абе има всъщност още една стая-тази за гости, но за нея чакам зълвичката да ми помогне, че по стечение на обстоятелствата трябва да вися във въздуха, за да ги оправя прозорците и, но с това коремище е мисия невъзможна...
Аве майна-другия път ви искаме на фото цялия състав-много сте пупупу, както казват бабите-да не ви е уроки.
Айде аз се залавям със свалянето на рецепти-нещо ме е избило на готвене Rolling Eyes
До утре Laughing

# 117
Днес като писах забравих да се хвална- има ни със Стефания във списание Мама, гледната ми точка по отношение на майчинството и ранното връщане на работа. Ако на някой му е интересно, може да го посгледне  Crazy
Пловдивчанки, нямам против, следващата ми ФМ е в началото на ноември, ако се оргазнизирате за среща може да се видим.

# 118
Кали ,кухнятата и спалнята са много приятни. Нашата печка и аспиратор са същите  Laughing , само дето печката е бяла. За късното разкриване на бебо и други са казвали, че е ако се крие дълго, по- вероятно е да е момиче, ама Доника е другият пример, така че може да се покаже някоя буба.
Данче и твоята кухня си е супер!  Peace Аз моята няма да я снимам, защото има още много нужда от ремонт и не е много за показване.  Laughing
На пловдивсакта среща, жалко че сте били само трички, но сте много сладки така, като сте се строили една до друга с шкембетата.
Любопитка, благодаря за музикалния поздрав. Изслушах си песничката с кеф.  Joy
Днес тук беше слънчево, но не можах да се възползвам за разходки, а гледах пак да пооправям , да пера пердета и т. н.

# 119
Добро утро пупи Hug

Общи условия

Активация на акаунт