Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 094
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
Eли, честито и горчиво! Да сте живи и здрави, много любов и хармония да цари в дома ви!

Лорини - пак си спретнала супер кафенце за настроение.   bouquet
Момичета, да ви се оплача - цяла нощ се будя от болки в стомаха. И сега пак ме присвива. Горките бебета - сигурно така се чувстват, като имат колики. Пък не би трябвало да е от храната - щото снощи си ядохме вкъщи, домашно приготвено, и тримата ядохме едно и също, а само мен ме боли стомаха. Sick

# 241
Добро утрооо и от нас,    bouquet
Лорини, много хубав тел., аз от две год. имам нокиа 7370 и съм много доволна и ако се развали няма да давам вече по 500лв за тел, много добър  избор, с розовооооо.  Wink

# 242
Идими, ние нали сме по-уязвими, може за това само теб да те боли, пробвай хлебна сода с вода, може и да помогне.

# 243
  • Варна.....
Пия кафето- за което благодаря на Лорини  Hug,
Мим, много благодаря за инфо-то.

# 244
  • Пловдив
Добро утро милички!
Благодаря на Лорини за хубавото кафенце.Аз на последък съм голяма фенка на капучиното.Мммммммм,много вкусно-само да си е у нас мъжо,че да ми го направи,защото аз нещо не се разбирам с кафе машината/не мога да докарам пяна/.
Ели-г-честито!!!Страхотна булка си.Мноооооооого години семейно щастие,огласяно от много детски смях ви пожелавам!
Хайде аз се залавям с домашните задачи wash 1dishes newsm71  food002   пък после може пак да се включа.
Приятен ден!

# 245
  • Варна
Добро утро!
Хубав ден ви желая!
Момичета, как се борите с апетита? Аз съм нон стоп гладна, и понеже се притеснявам да не се преуморявам, че корема ми веднага започва да се стяга, нямам особено много движения. За 1 месец съм качила 2 кг. Вече съм +7, а се задават най-дебелашките месеци!

# 246
Ха, здравейте и от мен Simple Smile
Ели честито, много хубави моменти в живота ти пожелавам. Много красива булка си Hug
Бебка, благодаря за инфото, трябва да отида на доки, колкото и да не ми се ходи Sad
Между другото за момичетата от Ст.Загора утре от 18ч. в НиаМед има лекция за Раждането. Цената е 10 лв.,ако някой иска може да я посети, аз мисля да ходя.
Момичета, все се каня да ви питам, от известно време много ме сърбят гърдите, въпреки че се мажа, а и понякога са леко болезнени при допир. Но това със сърбежа, като крастава съм на моменти. Това норвално ли е?

# 247
Здравейте, момичета!
Има ли желаещи за лекции? http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226759.120 Аз съм там!
Хубав ден!   bouquet

# 248
Zozima и аз ще дойда! Само дано не забравя до 25.10 (събота) Embarassed Пише че няма нужда от предварително записване?

# 249
  • София
Ей, един ден да нямам време да пиша и вие сте изписали темата-айде днес ще потворя върху новата.
Първо Ели, честито-дълъг и щастлив семеен живот ви желая  bouquet Между другото имаме еднакъв вкус за рокли hahaha

Само че не се вижда много добре на моите снимки. Аз си я ших по поръчка в Асенвград Simple Smile И като гледах снимките така ми се прииска да си спретна една екскурзийка до Свищов...Аз си карах там магистратурата и имам само хубави и мнооого приятни спомени от там и от кръчмичките естествено Joy
Лорини, добре си се спряла на не скъп телефон, защото мисля ти показах какво се случи с моя още нов...Добре, че и той не беше много парички, че...Да израснат децата пък после може и да се поглезя Rolling Eyes
Стойката за вана е много добра инвестиция. Особено за по-височките като мен. Иначе трябва да се гърбя на няколко ката...
Възгланицата на Бертони и в Пигиса мисля, че е 18 лв, но Тони трябва да даде по-точна информация Simple Smile
Оплаквате се от присъствие на свекърви...Аз какво да кажа, като съм с 2 броя. В смисъл не знам дали съм споменавала, но и да се повторя, ще ме прощавате - ние сме едно към едно с "Всички обичат Реймънд" В един двор сме 3 къщи и 3 поколения. Та си имам свекърва и баба свекърва. Което хем е добре в много отношения, но и зле понякога. Е, вече за толкова години им свикнах...
Та вчера нали беше Св. Петка(бях ви писала, че това е празника на Орландовци), която в нашия дом е на особена почит. Свекърва ми всяка година я "дарява" за здравето на мъж ми, че като малък е бил само с 10тина операции...Още от сутрината ме емнаха(свеки беше на работа), та аз да ходя до кварталната църква(която се казва Св. Петка Орландовска) да нося дара, да запаля свещи и тн...както си му е реда. Беше пълно с народ, попове и докато приключа с важната задача...Тъкмо се връщам, сядам прилежно на компютъра, изчетох какво бяхте написали и бабата на мъж ми(старата свекърва) ме хвана да и помагам да подготвим вечерята за клана Joy, че имахме и гости...После на кафе с мамите от квартала. Ей, много е терсене, като си свикнал да търчиш все след някой, да имаш възможност да пиеш кафе на спокойствие. Спукаха ме от бъзици, че все се оглеждам-пусти навик. Прибрах се, подомакинствах и дойде време да прибирам дребния от ясла. После минахме през въртележките, на кафенце с него...И деня си мина.....
И да ви се похваля - в събота ще се отчитаме културно - масово с мъж ми - ще ходим на оперета в Музикалния театър и после мисля да го изнудя да спретнем един китайски ресторант - има един на бул. Левски, който ми харесва...
Хайде, че аз се разписах и заради вчера Wink
П.С. - 3 нови отговора...
Зозима, хайде да не се каня предварително, че има време, но може да се видим там Simple Smile
Вайлет, и мен ме сърбят, но не са стрии. Просто са по-чувствителни и дори като се къпя от струята на душа ме болят понякога.

# 250
Добро утро!
Мим, и аз много често огладнявам. Старая се да ям по малко, но по-често. Обаче не винаги се получава и после ми става тежко. Аз за сега съм качила 4 кг, но има доста време до края.  Tired
vailet_79, нормално е да те сърбят - нали кожата се разтяга. Мен също ме болят от време на време, но и това е нормално - все пак организма ни се подготвя за кърменето.
zozima, това звучи интересно! Но аз май няма да съм в София по това време. Ще чакам отворените врати следващия месец!  Peace

# 251
  • Бургас
здравейте момичета !Благодаря за кафенцето !Честито на Ели - много любов и взимно разбирателство , късмет в семейния живот !
Аз да ви се оплача  - поставиха ме на диета , заради кръвната захар ,трябва да забравя за захарта и да огранича въглехидратите .И сега голямо четене на етикети пада в магазините и съм в голяма чуденка през деня  с какво д а се храня .Наблягам на плодовете .Горката ми бебка -още не се е родила и й забраниха шоколада -шегувам се , знам , че това е за нейно добро .Хайде лек и успешен ден на всички .

# 252
Лорини за телефона...наистина е симпатичен, но 120 лв за този телефон не си заслужава...с програма струва макс 79 лв. Провери дали нямаш някаква персонална оферта за по-евтин телефон при мобилния оператор, на който си абонат! А и ако купуваш Нокиа задължително си я вземи от операторски магазин, защото това е марката, която дава най-много дефекти напоследък (не че и другите не дават) и ако дефектира и стои повече от 30 дни в сервиз ще ти я заменят! (малко офф топик..)
lili69  при мен е обратното..горката ми бебка- все още не се е родила, а аз я тъпча с шоколад Embarassed знам, че не е полезно, но не мога да се откажа...винаги съм била вманиачена на тема сладко и шоколад Embarassed

# 253
barboran4e, спокойно, ще напомня ден-два предватирелно Simple Smile , че ми се иска да се съберем повечко хора, после може и на кафенце да идем.
Доника, green_eyes, дано успеете да дойдете, както и останалите момичета!   bouquet

# 254
barboran4e , оня ден си купих голям буркан Нутелла и познай дъното се вижда... Mr. Green
Доника, направо за завиждане си.  Wink За новата тема, може да откраднем от ноемврийските мами линкове за бебешки магазини.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт