Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 101
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Tais аз ходя на 4Д в Майчин дом при Яков. Дори тази събота мисля пак да си запиша час.

# 226
Здравейте пак момичета аз днес чистих ,готвих,пуснах пералня и вече се поизморих та седнах да ви почета и виждам една хубава новина newsm44,ЕЛИ честита сватба  да сте живи,здрави,много щастливи ,дълги години семеен живот изпълнен с много радост,любов и януари едно прекрасно  smile3504  bouquetще чакаме снимчици!

# 227
Момичета, много благодаря на всички за милите пожелания!   bouquet Hug
Ей сега ще кача няколко снимки.

# 228
Ели, честито! Да сте живи, здрави и много щастливи заедно!

# 229
Момичета, на бързо качих няколко снимки. Подписването на гражданския брак беше в петък, а венчавката и сватбеното тържество в събота.

http://www.album.bg/elli_g/?upload_done=15

# 230
elli_q честито! Много дълги години семеен живот ви желая и да е изпълнен с много радост и щастие!
Много сте готини на снимките! А на теб изобщо не ти личи, че си бременна!

Току що се връщам от ФМ при Марков. Да ви кажа много свестен е този доктор. Много добре обяснява и е много мил и симпатичен. Впечатлена съм от техниката, с която разполага. Само дето нашият младеж се оказа много срамежлив. Седалищно разположен е  и си беше сложил краката на главата почти (как го постига това незнам  Joy). Огледа му всички органи и каза, че няма проблем. Само се надявам пак да се обърне (до скоро беше с главата надолу), защото така ако остане в това положение, задължително се прави секцио. Според Марков има много време да се обърне, ама ако иска де... Имало случаи, в които и един ден преди секциото се обръщали бебоците, така че... за тези, които се притесняват от това - има време, няма за какво да се плашим отсега.

Май ще отскоча тия дни до този магазин Штъркел, че да ги видя тия възглавнички.

Хайде лека вечер от мен!

# 231
elli_g , пу пу много си красива. Желая ти безкрайно щастие и здраве. Януари най-хубавото бебе.

# 232
Ели, прекрасна си мила, пу пу, ама как си запазила форма само. С булчинската рокля коремчето въобще не личи. Да сте живи и здрави и едно прекрасно бебче през януари.

# 233

Честито на ели,много любов и дълъг семеен живот

# 234
Аз да се включа на бързо, че готвя в момента  Laughing
Вайлет ходих и на хирург и на гастроентеролог, а гинеколога само попитах дали мога да използвам лекарствата и за пиене които са ми ги забрани.Аз доколкото разбирам хемороиди се получават понякога при бременност, единия ми изписа проктогливенол свещички и за мазане а другия масти свещички и мазане, и киснене в тетра  Laughing , но за пиене лекарства не взимай  Naughty иначе на др пише че може при бременност. Дано съм ти била полезна, но ако имаш ги лекувай защото положението става по лошо с напредване на бременността.
Ели честито

# 235
Ели, честито! Много години семейно щастие и най-сладкия бебок за подарък!   bouquet

# 236
Елли, честито и от мен!  Tada
[color=magenta]Много години семейно щастие и едно хубаво бебче през януари! [/color]
Ние сте с теб май се разминахме преди няколко дни?!

# 237
Милички, благодаря ви още веднъж за пожеланията! Hug Hug Hug

Пепи, ами разминахме се, ама понеже само аз съм те виждала и не се познахме. Вече и ти си ме виждала и следващия път трябва освен да се запознаем. А защо да чакаме случайна среща, може да си направим една. Wink Wink Wink

# 238
  • софия
Здравеъте и от мен!
Ели ,честото!Дълъг семеен живот.
Ето един сайт ,който може да ви хареса http://bebe.to/sling/sling.html
Аз лично съм много доволна от моето кенгуру.Използвах го доста дълго.Когато малката натежа я носеше тати.
Много усмивки Laughing

# 239
8:30ч. и кафето още не е сервирано...не мога да повярвам...айде днес ще е пак от мен...
elli_g прекрасна си...пожелавам и дните ви на семеен живот да са толкова прекрасни акто теб....
айде аз мисля да си доспя още малко, пък после пак ще се включа...
само да кажа, че си харесах телефон...Nokia 7070 Prism ...няма никакви функции, дори и камера, но е 120лв и е много готин на външен вид Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт