Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 114
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
zozima, благодарч за информацията, ако мога и аз ще дойда, но да ни подсетиш ей Wink

мим, кви са тея притеснения, добре си с кг-рамите ... аз като съм +11 че и отгоре, та и сладко нагъвам по цял ден, нали съм си у дома и само наобикалям кухненската част ...  Mr. Green

доника
, много ми е забавно да те чета, явно имаш дар слово щот аз обикновено чета между редовете, и книги и вестници така, абе всичко  Mr. Green

# 256
  • София
Здравейте и от мен!
Ели- страхотна булка си, да имате дълги години семейно щастие и обич  bouquet
Лорини- страхотен е телефона, моя предишния беше такъв в капаче, поздравления и да му се радваш дълго време Heart Eyes
Гледам някой от вс много малко за качили, аз вече съм +12 Embarassed, до края може и 20 да станат ooooh!
Относно свекървата- ами аз така или иначе през зимата живея със свекъра и свекърва ми, просто нямам избор- те са пенсионери и през лятото ходят да живеят в къщата на свекър ми, която е до Троян, но през зимата там е много студено, къщата е отдалечена и те идват при нас в София, така че нямам избор- зимните месеци свекърва ми ще е до мен, тя по принцип не е лош човек, но понякога прекалява със съветите, но аз гледам да не се връзвам много, защото иначе само моите нерви страдат.
Мен продължават да ме болят много костите, а и нещо гърлото ме драска, дали мога да пия Стрепсилс промерно newsm78
Хубав ден от мен Heart Eyes

# 257
barboran4e , оня ден си купих голям буркан Нутелла и познай дъното се вижда... Mr. Green
а аз какво да кажа като го опустошавам за един ден Embarassed
с Дари изяждах по една тава с тирамису,а сега съм на течен шоколад Mr. Green

# 258
Здравейте момичета!  bouquet
Още веднъж благодаря за искрените пожелания, за милите думи и комплименти. дай Боже на всички нас много здраве, щастие и здрави и сладки бебенца! Hug Hug Hug

Лоринче, мерси за кафенцето, аз сега ставам и добре ми дойде. Wink Между другото телефона е много хубав.

Доника, наистина имаме еднакъв вкус за рокли. И моята е от Асеновград. Мерих я 4 седмици преди сватбата и също поръчахме да я ушият с 6-8 см по-широка в талията. Даже в последствие се наложи да я отпускат още един-два см., че то коремчето си расте, не го интересува каква ти е роклята. Wink Wink Wink А ти не се колебай много, идвай към Свищов, тука сега е вечен купон, през деня няма място по кафетата, улиците са препълнени с млади хора, а за кръчмичките - ти си знаеш как са. Аз също бях тука студентка, иначе съм от Разлог. Но студентската ми любов, пордон съпругът ми Wink е от тука и останахме в града. Но аз много харесвам Свищов, особено последните 3-4 години много неща направиха за града в положителен аспект. Така че, мила, заповядай, ще си припомним доброто, старо време. Wink

Относно килограмите - аз вече съм +10, но не се притеснявам изобщо. По-важното е бебчето да е добре, кила се свалят. Хапвам си каквото ми се яде, като се ограничавам от безалкохолни, сладко в по-малки количества от преди, но иначе си хапвам добре. Другата седмица ще пускам кръв и урина, дано всичко да е наред.

Хайде мами, лек ден на всички!  bouquet

# 259
 Simple SmileЗдравейте, момичета!
Присъединявам се към групичката, но за съжаление нямам много време да пиша. Обещавам обаче да ви чета редовно.Гледкаме се с моята сладка дъщеричка и с нетърпение очакваме и новия член на семейството. Слава Богу засега нещата вървят добре около моята бременност, надявам се и при вас да е така.
Леко бременее на всички "януарки" Heart Eyes

# 260
Здравейте сладуранки  Laughing
Бързам да се възползвам от кафенцето  Laughing, защото много го обичам
Лорини телефона си заслужава  Peace
Вайлет утре ще дойда на лекцията, аз вече на една ходих тази ще ми е втора, само незнам как ще се познаем  Wink
За гърдите и аз щях да ви питам моите са много чуствителни на зърната, чак ми е неприятно и незнам каква подготовка да правим преди кърмене и от кога почва, вие правите ли нещо?  newsm78
За кг съм +10 вече  Crazy ама ми се струва нормално, надявам се че 20 няма да мина  Flutter
Лек и успешен ден момичета  Hug

# 261
  • Варна.....
Марги, добре дошла
Момичета, като ви чета ми олеква, че не само аз съм качила килограмо- моите ксъщо са вече към 11 отгоре, на се надявам да не достигна рекорда си от предишната бременност +30  Embarassed
Бебка зърната ти са чувсвителни сега, но като започнеш да кърмиш по- скоро изтръпват (ама че го казах и аз). С първото ми дете, не съм ги подготвяла по какъвто и да било начин-  и без това ме боляха много, просто като започнах да го кърмя, ми купиха силиконови зърна. Сега пак не правя нищо- без да казвам, че това е правилно.

# 262
В Глобул има промоция на въпросния телефон с абонаментна програма струва 99лв.

# 263
Здравейте момичета,
Да ви кажа честно и мен ме е обзел един страх едно чудо, но не по отношение на това каква майка ще съм и дали ще се справя, защото всяка майка иска най-доброто за детето си и няма начин да не се справим, а по отношение на самото раждане - направо се ужасявам от него, толкова ме е страх как ще протече, дали много ще боли, дали ще свърши бързо, дали бебо ще е добре като се роди оххххххххххх незнам така е като ми е за пъртви път и се притеснявам адски много, а пък отгоре на това искам да раждам и нормално. По принцип съм голяма бъзливка, ако можеше и инжекция да ми бият с упойка щях да поискам

# 264
  • София
Ехоо, здравейте...вися цял ден в темичката, ама като няма време, да пиша #Cussing out

Ели– Бъдете винаги влюбени с половинката ти! Ти страхотно време уцели- направо лято!

Доника, Кокосче, Лорини- утре за 2-ра Градска какво да се разберем- ако искате 12 :50 пред Централният вход?

Обсъждате възглавничките за кърмене- ще ги погледна днес следобед в Штъркел, но за мен са малко безмислени.

Аз кърмех легнала на една страна - хем си почивах, хем не си натоварвах гърба. Другият ми вариянт - във фотиойла( така ли се пишеше newsm78) , като използвах страничната облегалка за ръката . Всеки сам си преценява какво ще му е удобно, но аз мразя да събирам ненужни вещи( не ми се хвърлят здрави неща) и после да им робувам къде ще ги пребирам.
Зърната- трябва вече да ги подготвяме, ама аз вечер съм като пребита и доста често пропускам Embarassed

# 265
Ммм и Green eyes, гледам , че се притеснявате за апетита, но пък не сте наддали много, така че не се притеснявайте, хапвайте. Аз със сигурност вече съм +10, но гледам много да не му мисля.
Лорини, телефонът изглежда доста шик!
Доника и аз те каня в Свищов, тук наистина си е хубаво!  newsm44 Постовете ти са интересни и понякога дълги, чудя ти се не те ли мързи да пишеш толкова, ама затова сме различни.
Елли, наистина може да не чакаме случайна среща, ще ти пиша на лични да се разберем нещо.
Болезнените зърна са си нормално нещо, мен все още не ме болят , при първата бременност беше по- неприятно.
Бръм- фотьойл, нали съм си даскал  Laughing

# 266
  • София

Доника и аз те каня в Свищов, тук наистина си е хубаво!  newsm44 Постовете ти са интересни и понякога дълги, чудя ти се не те ли мързи да пишеш толкова, ама затова сме различни.

Ще се възползвам от поканата ви с Ели някой ден Wink Абе мързи ме понякога да пиша, но като ми дойде музата... Joy Аз имам и една приятелка, която живее там, не сме се виждали и чували скоро с нея.

доника, много ми е забавно да те чета, явно имаш дар слово щот аз обикновено чета между редовете, и книги и вестници така, абе всичко  Mr. Green
Hug Hug Hug
Ох, не искам и да се качавам на кантара-ще си остава това удоволствие за другата седмица при доки. Апетит и аз имам огромен, но през деня (особено Мартин като е дневна смяна) гледам да го ограничавам с ябълки...но сигурно и този месец съм си лепнала поне 2 килца. Добре, че съм височка и не ми личи чак толкова. Аз преди с +20 ми казваха, че приличам на човек, че иначе бях като излязла от Освиенцим.
Похвалих ли ви се, че довечера ми е първата родителска среща Hug

# 267
Първата родителска си е тръпка, аз много се вълнувах и още повече се чувствах родител  Laughing

# 268
Привет, преди малко си купих  възглавничка за кърмачки от едно магазинче в Люлин- 19 лв. Последните няколко дни се бях вманиачила в мисълта, че ако имам такава възглавничка ще спя като човек (много ми тежи коремчето вече) Embarassed Пробвах я сега в различни позиции, но още не съм сигурна дали ще напарви сънят ми по-спокоен newsm78 newsm78 newsm78 Утре сутрин ще споделя Hug

# 269
май нямаме заглавие ... ето нещо от мен - Януарското човече мести наляво надясно корема на мама вече

и аз съм утре на родителска, но незнам дали ще мога да отида ... сигурно си е вълнуващо

Общи условия

Активация на акаунт