Втория триместър мина, ЯНУАРСКА мама яде за двамина

• 17 098
  • 298
  •   1
Отговори
# 285
Добро утро и от мен...
suny4 идеята ти за заглавие много ми допада...
Момичета няма да мога да дойда до Втора Градска, понеже имам някакви извъредни лекции, които не мога да пропусна...и затова ще чакам инфо от вас...
И аз не мога да спя никак...те бебчетата май ни подготвят за безсънните нощи, които ни предстоят...хаххах...е дано тогава са по-малко...
аз сядам да чета Фройд, че и домашно имам...а как го мразя Sick Sick Sick ...
хубав ден на всички и по-късно пак ще пиша...

# 286
  • Пловдив
Добро утроооо!
Яки-123-благодарим за полезното инфо!
Съни4-страхотно кафенце си ни направила рано-рано! HugИ заглавието ти много ми харесва.
Барборанче-не се притеснявай,още малко ти е останало.........като се върне мъжлето ти ще видиш,че ще спиш по-спокойно.Аз поне съм така-когато мъжо е нощтна,хич не мога да спя.....с или без възглавница-все тая.
За потготовката на зърната-обтриванията и масажите за загрубяване вече са отречени.Акушерката която ни води Училището за бременни и доктора при който ходя казват,че крайната цел е НЕ загрубяване на зърната,а да станат по-еластични и меки.Аз се мажа с Лансинох веднъж дневно от началото на 6-ти месец и имам значителна промяна.Вече не ме дразни всичко което облека,т.е.зърната вече не са толкова чувствителни.А и не са сухи и нацепени както в началото.
А за свекървите...........мисля,че са винаги с добри намерение/е поне в по-голямата си част/и искат да ни помагат,нищо че по някога прекаляват със съветите.Иска се и малко търпимост от наша страна.Аз поне моята свеки си я харесвам много.
Хайде приятен ден smile3525циганското лято продължавааааа newsm44

# 287
  • Бургас
Добро утро и лек ден на всички! hug

badscale килограмите хич не ги мислете, според мен са само още една причина, караща ни да се чустваме некомфортно през тези нелеки месеци. Аз следя килограмите, само при доки. Извън прегледите не си спомням от кога не съм се качвала на кантара.
Имам едно въпросче, което ако е коментирано вече, моля да ме извините. Вашите бебета ще спят ли в стаите при вас или сте им приготвили отделна стая, защото аз още се чудя кое е най-удачното  newsm78

# 288

Момичета един въпрос- ползвате ли депилатоар за много интимните части?

И аз искам да попитам същото. Някъде бях чела, че не се препоръчва при бременни.

# 289
Дубрютру и от мен момичета .  Hug
Анита , доста се коментира наистина тази тема и общо взето всички бяхме на различно мнение . Тези от нас кито вече имат дечица добре знаят , че в началото е почти непосилно да сме в различни стаи. Бебчето са храни често , постоянно има някакви нужди ... Въпреки това обаче има сега измислени бебефони , с помощта на които се чува плача на бебето . Още нещо ново - има уред който отмерва движенията и дишането на бебето / ще ме извините не му запомних името / , така че тези от нас които все пак МНОГО държат да са в отделна стая могат да се ползват от тези екстри  Flutter Ти решаваш как да  пстъпиш все пак , а и да ти кажа обикновено плановете се променят когато бебчо се появи на бял свят .  Mr. Green
Айде , чакам аз отново новата тема , ма този път ще ви дебна  hahaha

# 290
  • София
Добрютру...
Ами аз лично депилатоар не ползвам и не съм компетентна...
Анитка, засягаш болната ми тема...Ако сложим бебето при нас, Хриси да не ревнува и той ще се премести при нас без покана(а тъкмо го отучихме) Ако ги сложим 2те деца в детската се притеснявам дали няма да се будят едно друго...Имаме възможност и двете да са в отделна стая, но засега няма да стане.Може би след 3-4 години
Данче, Хриси свикна с яслата и се чувства перфектно там. Има коренна промяна откакто е там. Вчера събирахме пари на родителската за учебни тетрадки - учат ги на цветовете, цифрите, различни понятия за близо-далеч, горе-долу...Неща, които дори и не подозирах, че едно дете в тази възраст знае. Директорката каза, че 95% от децата, които изписват след 3 годишна възраст са ги усвоили Simple Smile
Съни, много свежо заглавие JoyА предложението на Данчето ще го оставя за следващата тема. Честита виза на майка ти-хубаво е, че ще е до теб в този важен момент Simple Smile
Хайде до после Hug
Обержин, ами готова съм с нея, но още 5 поста поне в тази...а може и сега да я пусна Joy

# 291
Обержин, ами готова съм с нея, но още 5 поста поне в тази...а може и сега да я пусна Joy
newsm47 вече - четири .

# 292
  • Бургас
 Joy Обержин, сериозно си се заела с въпроса.
Благодаря много за мненията, като се има в предвид, че и двете с Доника вече имате опит в това мненията ви са с още по-голяма тежест. Явно ще преценя кое е най-доброто решение за мен Декември, съобразявайки се и с други фактори  1crib

# 293
добро утро,
за безплатните 4д консултации ще питам моя лекар, сигурно и той ще участва.
Първите 6м. поне бебето ще е в нашата стая, после ще мислим. Така е по-удобно, иначе е голямо разнасяне от стая на стая.
Епилатор имам, ползвам го, но на интимните части никога не съм го ползвала и нямам такива познания за използването му по време на бремеността.

# 294
леле Доника, сериозно ли чак такива неща могат да усвоят дечицата ... а на мен ми се струват толкова малки ... е, за беличките не са малки  Mr. Green много се радвам за Хриси, че му харесва  Hug

Анита, аз немога да си представя новородено в отделна стая. Виж на 3-4 месеца и нагоре, ако самото бебе е спокойно може и да стане. При нас няма начин за отделни стаи, въпроса е дали да сме всички заедно или аз и бебо в хола, а Иван и баща му в спалнята. Но ще го измисли - децата ще ни покажат Simple Smile

аз изшътах, сега ще полегна малко и отивам да си взема юнака Simple Smile

# 295
Ех че вкусно кафенце, благодаря Suny4 Hug
Ама само как сме се наредили и дебнем за новата темичка Joy
Момичета, защо не мога да вляза в албумчето и да кача някоя снимчица. Някой ще ми пратили на лични име и парола. И между другото нещо явно бъркам ли не знам, но се регистрирах там, а сега не мога и в моя си албум да вляза Thinking
Хайде, вече два Joy, опс май вече не трябват Joy

# 296
  • София
Готови - старт

# 297
anita_bs мисля че сме го коментирали одавна този въпрос за това къде е най-удачно да спят бебчетата, но мисля че за всеки това си е индивидуално решение...особено за тези които имат две деца и първото вече спи отделно...аз си мисля, че дори и да си имаше стая(понеже все още нямаме детска стая, заради свекърите) пак не бих я оставила сама...нали се сещаш че ние като майки за първи път ще ни е още по-притеснено...така че каквото и да направиш няма да е грешно, стига и ти и бебето да сте добре...(ма какъв философ се извадих)...
green eyes за кола маска и депилатор пак сме го коментирали и мисля, че имаше мамчета, които на предишни теми са споделяли, че първия път до последно са ходили на кола...мен лично много ме боли откакто съм бременна затова само крак и ръце...но все пак си питай док и ако нямаш болки мисля че няма да има проблем...
този пост го почнах преди час, но се наложи да излезна и ей ме на отново...сигруно вече сте изписали доста, но...Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

# 298

Общи условия

Активация на акаунт