Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 255
Чшшшшш

петък е, да раздавам ли?

Нареждам се Heart Eyes

# 256
  • Варна
Дания  Hug , първият подарък е за теб. http://www.first-mode.com/images/lingerie_homme/selectiongd.jpg

Цвети, заповядай  Hughttp://bp2.blogger.com/_azb7-z33VWA/R0HU0mPxYoI/AAAAAAAAIRE/P0XT … 0/homme-fatal.jpg

Е, я направо да черпя всички, че излизам.
http://madeinbrazilmag.com/fashion/magazines/arenahomme-galliano-2.jpg

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 17:51 от dorchester

# 257
Извинете за въпроса, но какво е Ескуиза newsm78

# 258
  • София
Новичките, прегледайте и попрочетете тук Има секция за продукти и разни други интересни неща. И успех!  bouquet

# 259
Момичета,не мога да намеря рецептата за тортата на Бони newsm78
Моля,за помощ Praynig

# 260
# 261
         Милички май и мен ме хваща амнезията  Shocked .... исках да споделя , че преди известно време пиех едни чайчета предписани от диетолог.
Първият е от царевична коса билка продава се по аптеките и в 1,5литра вряща вода се запарват 2 суп.лъжици билка - тя помага за прочистване на бъбреци и отвеждане на задържаните течности.
Втората е цвят от роза и се приготвя по същия начин и спомага за отделителната система.
Прилагала съм и двата и наистина имат ефект с малка лимон са поносими на вкус пие се колкото може повече дори и цялото количество на ден.

Това е от мен целувчици на всички!  Heart Eyes Hug Hug
 Mari^ в сайта с рецепти я има води се торта на Боби

# 262
# 263
Момичета пак на вас разчитам,да питам нещо,може ли говежда пастърма да ям,режимна ли е ?

# 264
Привет, привет, привет! Hug
Кати_95 да си кажа честно килограмите ти -58, при ръст 160 ми се струват идеални.  Thinking . Затапвам си устата да не изразя по силно мнение.  ooooh!.....Както искаш,твоя си работа.
Lucie аз те поддържам за новата цел! Hug  Моята цел е същата по калкулатора на Дюкан-61, и сме еднакво високи – 158 см, но аз се помня на 58 и затова към това се стремя.  Разликата ни е единствено в началните  килограми, но смятам че ще изглеждаш идеално точно на 61 кг .
Дорчии,да му имам пуловера на тоз!  Mr. Green
Замислям се и аз за промяната в нас.По-конкретно за цигарите.Така ми се иска да ги откажа и аз  Sad. А инак защо не и нова реализация освен нов гардероб и нови тръпки ако щете, достигнатите хоризонти за които само си мечтал те карат да искаш нови такива и цветни дъги  , ех...размечтах се   Heart Eyes

# 265
merito аз лично ям пастърма със яйца като омлет по рядко защото малко солено иначе мисля че режимно
 аз купих италианска говежда пастърма и е много хубава newsm53

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 19:42 от mimi-dessi

# 266
Dark Passion, Esquiza (май така се пишеше на английски) е вид крема сирене. Ако не си виждала това на ескуиза, сигурно си забелязвала на Филаделфия или на Рама... Но ескуиза има серия fit line  която е с 0,2% мазнини и ни е позволена, а и е много вкусно Simple Smile

# 267
Здравейте, банда!  Hug
Днес отчет няма да давам...  Whistling
Беше тежък ден, отдадох се и продължавам да се отдавам на заслужена почивка.
Моля, не ме съдете твърде строго, все пак съм в 4-та, макар и на поправителен.
Днес го броя... ПЗ с гала вечеря...
Прекрасни почивни дни желая на всички!

ПП. И да не забравите, че е петък вечер.  Wink

# 268
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте, банда!  Hug
Днес отчет няма да давам...  Whistling
Беше тежък ден, отдадох се и продължавам да се отдавам на заслужена почивка.
Днес го броя... ПЗ с гала вечеря...

Nellyyyyyyyy, стой не бегаййййййй!!!  Нареждай се тука!

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 20:29 от Tatitt

# 269
 Tired
Не щЪ да се отчитам . Кантарът днес ме мрази силно #2gunfire . И аз го мразя пък и за това си купих ултра къса дънкова пола  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт