Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 270
  • New Zealand
здравейте Simple Smile чета тук, че някои момичета се оплакват от зверски апетит. аз съм така вече от няколко дни, а до МЦ има 12 дни Crazy сега пия кафе, вече си изядох овесената каша за закуска и в момента се наслаждавам на тортата на Боби, която спретнах снощи. това ми е само закуската! Rolling Eyes както и да е... интересна ми стана темата за връзката между килограмите и останалите метаморфози в живота ни. да, при мен свалените кг отключиха и други неща. на първо нясто- повярвах си! да, успях да сваля килограмите, промених визията си, защо да не мога да постигна и други неща? и така, без излишно колебание/което винаги ме е съпътствало/, започнах да си поставям цели, да ги гоня и постигам. това е изводът за мен- повярвах си, че мога да постигна всичко, което искам достатъчно силно! Sunglasses

# 271
Ужасен ден ... ама наистина КОШМАР ...и понеже вече нерви не ми останах ... щерката отиде на петъчен купон ..сега да изпратя и "домашния любимец"  Joyна боулинг ...ако не знаете така му викат вече на петъшно захождане на 'женени мъже по к..."
та като го изпратя и него .... влизам във форума ....ииииииииииииииииииииииии СЪБИРАМ ЛОВНА ДРУЖИНА ................ПЕТЪК ЕЕЕЕЕЕЕЕ

# 272
  • Бургас
Привет,момичета и момче! Hug
Доволна съм,че най-после сядам спокойно пред компа и мога да ви чета и да ви се радвам на успехите.
Кри,радвам се с теб за ботушите,когато нещо ти става след дълго очакване... newsm68,знам по себе си!
shushy80,и аз съм ползвала царевична коса,наистина е супер за бъбреците!
merito,тук бяха споделили,че може такава пъстърма,но задържали после,защото е много солена,но за разнообразие може.
Биборана,наистина с постигането на целите и мисленето ми се промени.Вече придобивам самочувствие и се усещам,че и на работа малко по-големи ми са изискванията.Но аз съм от тези щастливци,които работят работата,която обичат и харесват и въпреки ежедневното напрежение и неизбежните проблеми не съм си и помислила за смяна на работата.Виж може би трябва да повдигна малко летвата... newsm78
И да се похваля,днес най-после след две седмици /през които нямах възможност да се претегля/се качих на кантара и той ми показа минус 2 кг.Ще сменям линийката!
И... петък е!Ето малко протеинчета:http://static.flickr.com/117/304025705_c4215192ca_o.jpg
http://static.flickr.com/113/301052399_ec28430edb_o.jpg

# 273
Цитат
при мен свалените кг отключиха и други неща. на първо нясто- повярвах си! да, успях да сваля килограмите, промених визията си, защо да не мога да постигна и други неща? и така, без излишно колебание/което винаги ме е съпътствало/, започнах да си поставям цели, да ги гоня и постигам. това е изводът за мен- повярвах си, че мога да постигна всичко, което искам достатъчно силно!
adventura  Hug все едно, че съм го написала аз  Hug едно към едно се отнася и за мен

# 274
Здравейте момичета! Искам и аз да се включа към отбора...Simple Smile В момента поглъщам информация, че още не съм много наясно за какво става дума
От днес съм на диетата, ама май ще имам проблем с яденето...чета че трябва да се яде, а аз съм свикнала да ям по 1 път на ден

# 275
  • София-Младост
Добър вечер на всички!
Някъде на 11-12 стр. някой питаше за кюфтета...онзи ден купих пилешки-60% пил.месо+40% мляно пил.месо, сол и подправки-това пише на етикета. Това според вас режимно ли е? На вкус са като пилешка пържола.
А на въпроса какво ми даде диетата...макар и от скоро...самочувствие. Кг даже не ме интересуват толкова, колкото това аз да се чувствам добре, като се погледна с и без дрехи. Поставила съм си цел 55кг, може би ще спра малко преди нея, поне калкулатора така казва...но и 60кг да съм, видя ли това което искам в огледалото ще съм доволна, а и съм 174см...та към старият си кльощав период от преди бремеността не искам да се връщам.
За всички по-нови , на които триците им се вижда страшни. Месец преди наистина да започна диетата си бях купила триците, и няколко сутрини преди закуска ги ядох с кисело мляко...ми не беше нещо особено вкусно...но пък и не е ужасно (така си мислех тогава). Е да, но още не бях изчела рецептите на Дюканките...от както съм на диета трици+кисело мляко ядох само първият ден. Всеки следващ експериментирах с рецепта...от известно време съм зациклила на кексче в МВ...просто го хапвам набързо, защото все някой ходи около мен и се облизва...дори и малкия дребосък.  newsm30
Петък вечер е, всички пишат весели неща, аз нещо се отплеснах... Simple Smile

# 276
От днес съм на диетата, ама май ще имам проблем с яденето...чета че трябва да се яде, а аз съм свикнала да ям по 1 път на ден
Калинка, добре дошла в отбора! Аз лично не смятам ,че човек трябва да яде повече, отколкото яде нормално. Просто с този режим не е необходимо да се ограничаваме, но не и да се насилваме за повече. Даже мисля, че е вредно - ако научиме организма да приема повече храна, този навик ще ни остане и след режима и тогава става опасно.. Но пък един път на ден е нездравословно по принцип - опитай се просто да го разделиш на 3 хранения.

# 277
Съжалявам, ама е спам.... Embarassed

Някой ми се струва, питаше за народни танци в Младост.

От 14 октомври почва курс в Американския Колеж, отворен и за външни лица.
Ако някой го интересува, да пише.

Поздрави на всички!  Hug  bouquet

# 278
Здравейте ,милички!
След пет дни на П и мен кантарът не ме люби. #2gunfire #2gunfireИ аз си направих ПЗ+малко сладко .Пада ми кръвната захар и се чувствах много зле.Сега съм супер ,но с помощта на 2шоколадови бонбони. Embarassed EmbarassedОт утре продължавам на ПЗ

# 279
До "rubiq" - Е толкова много комплименти не бях получавал от доста време newsm53 reverance fiuuuuuu

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 23:01 от tuningmania

# 280
blumchen_fee , аз лично съм съгласна с теб за броя на храненията,тоест смятам същото. Преди режима се хранех 3 пъти на ден(силно казано) По време на режима след известно време увеличих приема в брой ,но за мен нямаше за съжаление резултат от по-бързо сваляне. Сега си ям пак по 3 пъти , защото размислих за след режима когато няма да се храня с нашата си  храна как ще си засищам 5-те яденета Simple Smile   Повтарям това си е мое лично мнение и не ангажирам никого с него!

# 281
а според мен трябва да се яде винаги когато се усеща глад, докато се усеща глад Simple Smile

# 282
               Време е да си лягаме, ала БАНДАААААААААААА чували ли сте израза СЛАБА РАКИЯ СИ - днес сме си това - амчи нъл е петък - где са Ни протеинчетата?????????? Я който може, а и знае да се заеме с трудната задача! Щот аз нито мога, нито зная ама ИСКАМ!
               ЛУЧИ - само така моето момиче, колкото искаш - толкова, аз съм с теб  Peace  love001
               БАГИРА БАМБИНВА, КАТИ95, ДАРК ПАСИОН, КАЛИНКА БЛЕМЧЕН ФЕЕ(дано да не написах някоя глупост)
- добре дошли и успех, КАЛИНКА гледам че бебо е на 6 месеца, ако кърмиш трябва да минеш в олекотената за кърмачки.
              САНИ З - много добре 3 кг. е чудесен резултат. Давай Сани  Hug  love001напред и надолу!
              ТУНИ къде се покри рано, рано, петък вечер е защо гушна възглавницата? Тук един флирт се вихри - как СИЙКА очаква развръзка!
              МИЛИЧКИ ЛЕКА ОТСЛАБВАЩА ВЕЧЕР И МНОГО ГУШКИ И ФИЛЮДКИ от ФИЛЮДКАТА!

ПП: Колкото за храненията и аз съм на мнение, че трябва да ядем когато сме гладни,
        но да не прияждаме!           

# 283
Луси,

Момичета, вълнува ме един въпрос.

Мъжете като забогатеят сменят задължително колата с по-нова и скъпа, а често и жената (с по-нова и скъпа).

А какво става с нас жените като отслабнем. Какви промени правим.

Досега прочетох изрусяване и/или скъсяване на косата. Само това ли е?

Аз например се опитвам да променя професионалния си път - да стартирам собствен бизнес. Мисля, че просто съвпадна с отслабването, но дали е така?

Какво ви дава/взема намаляването на теглото? След като видите, че променяте фигурата си, какво друго искате да промените?

ей сега прочетох какво си написала .........та взех че се размислих ... и да кажа за мен
1. аз работата смених ...ама то при мен това е явление на като МЦ ..само че на по голям период ...има няма през три години сменям занятието че горе долу за такъв период ми писва на едно място ...сега и аз като Биби .... се опитвам да пробия в частни я Бизнес
2. смених изцяло гардероба ...защото сега ми стават дрешки дето съм носила преди 15-18 години а те вече никак ги няма в "фешън " отношение ...
3. по типично мъжки маниер ( нали и професията ми е малко мъжка ) ...смених колата ...
4. по мъжки маниер да сменя мъжа ама помислих ..... помислих  ....ама то сложно ми се видя а пък моя си е "добре дресиран " ..та НЯМА ДА ГО ДАМ АЗ НА НЯКОЯ ДА ГО ПОЛЗВА НАГОТОВО ... ХИЧ НЕ ...него ще го задържа ...за в къщи а и в крайна сметка умните мъже  не сменят жената с нова и по скъпа ...а просто се "обзавеждат с още една за развлекателни цели" .... та откакто свалих над 25 кг ...мисля дали да направя и аз като умен мъж ... и да  последвам онзи лаф "МИР В КЪЩИ ЛЮБОВ НАВЪН" .... всъщност сега точно така съм затрупана с работа че нямам време ...ама като сваля още 2 кг ...и поостана малко свободна ...ще се огледам за нещо "навън" ...
ииииииии още промени ще направя ...ама пусто бачкане ...

ФИЛЮДКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ............. хич не ме пиши у ПАТОКА .... просто изчаквах да си легнат децата .... тука съмммммммммммммм вече

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕ сега мернах "балкона " ...че то почти никой няма .... тц тц тц ФИЛЮТКААААААА мила май ние с теб сме слаба ракия ...чист паток ...другите са на реален купон ..а ние висим пред екраните ....
 аааааааааа ще се взема в ръце аз ще напиша тия 40 проекта ...и ще видите вие ... в събота на обяд ще ви разказвам кви съм ги вършила и вилняла из петъшните вечери

# 284
и аз имам мнение за храненията
има голяма разлика между това което ядем сега и това което ще хапваме в 4-та
сега ядем само протеини които за да бъдат увоени се изразходва доста енергия
аз си признавам без бой че хапвам доста, само от 7 до 15 докато съм на работа хапвам 3 пъти после в 16 пак и след това към 19-20 ч.
и междинни млекца хапвам
не ям по много по 1-2 пържолки  Joy на хранене
така че ако сте гладни яжте, че да не се изкушите  от нещо нережимно  Hug
сега нещо специално за филюдка
и да питам де се губи тонито?????

Общи условия

Активация на акаунт