Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   2
Отговори
# 285
                   Ха, ха  ЦОЦИИИИИИИИИИ аде приключвай с тая работа, че да одим по кръчми и по мъжове - а твоичкия ДРЪЖ си го в къщи, ще ти е полезен сега и завинаги - знаеш оня лав, нащто си е НАШТО, чуждото е ОБЩО.   love001 smile3534   
                   КОТЕ, значи ти си само за ЛОВНАТА ДРУЖИНА - действаш незабавно и в целта - благодаря ти  smile3508 newsm03

# 286
        ....хайде на среднощно похапване на 'чист протеин" .... нали знаете трябв ада си стимулираме метаболизма

Филютка .... мисля като мина в ТРЕТА ...е и като напиша проектите да скокна до Атина ...и там да схрускаме с теб ...няколко гърчета ... кво ще кажеш ...
ей къде е Атината .... че ми е и поблизо от Варна даже

КОТЕЕЕЕЕЕЕЕ ...че това дето си го пуснала то с  " три нули"  ...трябва да го отстрелваме .... ( за пояснение на несведущите по ловбите въпроси с патрони ТРИ НУЛИ се гърми по диви прасета )

# 287
                Е ЦОЦИ, при такова "отсрамване", няма как да не се съглася с  предложението за един воаяж из АТИНА. Майтап, майтап, ала наистина Атина ти е по близо от Варна, ха глей да приключиш, че да завихрим един купон.  smile3508  love001

# 288
ФИЛЮТКА ...ако ме знаеш .... какво съм   ...мале в чудо ще се видиш

# 289
           Въх, не се притеснявай, аз мож да не ми личи, ама съм същото цвете! newsm03

# 290
Здравейте на всички,аз  рядко се обаждам,но пък ви чета повече от редовно.Дивите ме-страхотни сте и успех ви желая.Сега имам един въпрос-значи от 18.8 съм режимна...мисля,че с малки изключенийца спазвам всичко точно,но от 3 седмици не мърдам и грам...та...мислите ли,че е нормално...на организъм ли да го отдам или на слабо поемане на "истински протеини"))))от тия дет си пускате в петък вечер..А? Embarassed

# 291
ФИЛЮТКА .... специално за теб

waq     мила аз с моята работна заетост ( денонощно) маи 'чисти петъчни протеини" поемам от известно време  само виртуално .... а си свалях кила без проблем ...сега почнах да цикла като останаха малко килограми за сваляне само 2 кг   ...
 казваш че си правила малки прегрешения "какви са ?" ...и дали не са ти останали малко килца за сваляне ..ако са ти останали 1-3 кила е нормално да циклиш толкова време

# 292
            wag направо ме ЗАСТРЕЛЯ . кви протеини, кви пет лева, доктора е казал ГИМНАСТИКА никаква - та не ще да е от това. На друго място да търсиш причината!Хаха  newsm62 smile3534

Аееееееееее, ЦОЦИ това ще си го прибера веднага, без да се замислям! ЕВХАРИСТО!

ВИКАМ да си ГУШКАМ подаръчето и да потъна в прегръдките на ОРФЕЯ...........

ФИЛЮДКИИИИИИИИИИИ

# 293
ФИЛЮТКА ...като гледам този петък само двете сме ...на 'ловна ВИРТУАЛНА гонка " ...другите повечето минаха в трета фаза ...и го удариха на "ГИМНАСТИКА " ... коя на дансигн коя на креват ....амаааааааааа утре сутринта ще ги подложа на 'кръстосан разпит "...да си кажат коя какви ги е вършила ....
АМАААААААААААААААА и ние с теб ще ВЛЕЗЕМ в трета фаза ...и тогва "каките им " ще им покажат как се правят тия работи ....

# 294
Е,това за протеините беше да вляза плавно в разговора де)))иначе сухарско ми се видя направо на темата.Ми знам ли...какви малки прегрешения...май по-скоро на принципа,че няма безгрешни хора...примерно вчера хапнах на обяд телешки дюнер-мисля,че е режимен,щот е на скара(туй дет се върти на шиш около онова другото дет грей на скара ми мяза),но пък разчитам на турската честност да нямаше ногу сланинки извътре)))та такива прегрешенийца имам,ако са изобщо...а иначе имам още около 30-тина килца да сваля,след което  да се пробвам на световния подиум дет се казва)))

P.S. до сега съм свалила цели 13 кила живо месо!!!

# 295
waq ...я хапни ей това режимно ...да видиш дали утре няма да имаш 'свалени " показания на кантара ...
знаеш ли има периоди по 15-20 дни на "затвърждаване на постигнатите до момента резултати " ...не се шашкай ..бъди режимна и резултати ще има ....

ПП . да те поправя ...до сега си свалила 13 кг "ЖИВА СЛАНИНКА "...не месо

ТЦ ТЦ ТЦ .... то слаб петък не е имало от седем месеца насам .... аз ще отида да  ..........с водка лайт ( тя в петък вечер е разрешена )

# 296
ЦОЦИ,ФИЛЮДКА,много сте мили...представа нямате колко ми помагате...всъщност като на всички де...и аз го отдавам на затвърждаване,но от време на време си мисля аджеба да не съм нещо бамбашка и при мен нормалните дюканови закони да не действуват...после ви попрочета и пак ми минат подозренията.Та така-ще карам напред пък каквото ще да става.
Цоци,туй протеиновото,а и къпано...бих се предала,но явно е още под душа(оглежда се Вая наоколо) newsm12

# 297
лека нощ !

# 298
  • New Zealand
хм...добре сте се развихрили Mr. Green да живее протеиновият режим! Heart Eyes

# 299
и интернета ми се 'ебава с мен 'тази вечер .... ту тръгва ту спира .... направо се чудя дали да не ...полегна на дивана .... не съм го правила това нещо (полягане на дивана) ... от ..непомня кога ... абе аз нали съм човек а не  машина за работа ...

Общи условия

Активация на акаунт