Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 300
Цоци, ФИЛЮДКА не сте сами, тук съм, за кратко, след малко си лягам...

Минавам да ви махна за здрасти, да ви пожелая лека нощ и да обявя на всеослушание, че скоро мисля пак да се връщам във втора фаза, след като направя финансов разчет, защото все пак ние студентите не живеем охолно.... ииии да, дано пак си мина във втора за известно време, защото тая трета ми е...а майката...

# 301
охоооооооо чушлето - ЛАБЕЛО ...е тук ....
ааааааааа относно живота на студентите ..... хъммммм.аз като гледам моята студентка ( демек щерка ми ) .... ами много ми се иска ....аз да съм 'студентка " ...и да съм си дъщеря ....  Simple Smile

# 302
              ДОБРО УТРО КУПОНДЖИЙКИ И ТУНИ!
              Виждате ли  баба сутринта как е скокнала, ама снощи ЦОЦИ ме почерпи и то с такава черпяла - къде да те хване сън. Я на отчет всички днес - на и ЛАБЕЛО и тя заожда пак към втора .- имам подозрение, че е   оплескала и тя третата и се явява на изпит. Значи - направо ме плашите, аз както имам да правя близо две години трета от сега се замислям, дали аджеба да не си  остана във втора - вечна хахаха Joy
              Който може да сервира кафето, че ме болят краката и ме е страх да не се спъна с подноса и да го разлея  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
              ЦЕЛИВКИ и ПРИЯТНА ПОЧИВКА днес и утре! Hug Hug Hug
              ФИЛЮДКА

# 303
  • Sofia, BG
Добро утрооо  Heart Eyes

На всички, които сме на работа събота и неделя - спорна и успешна, на останалите - приятно съботно-неделно излежаване  Grinning

Аз да се похваля - имам голямо минусче, което ме праща в БМИ 'наднормена'  Party За пръв път се кефя, че съм наднормена  Mr. Green надявам се завинаги се отървах от още една неприятна диагноза - затлъстяването  bowuu Това ми беше и трета малка цел, отчитам я с удоволствие - постигната!
На всички пожелвам големи минусчета днес, дано повлека крак  Heart Eyes

# 304
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Нещо от няколко дни не мърдам.. все на 97 килограма си седя.. интересното е, че вечер намалих хапването и почти на същите килограми си лягам..

# 305
  • В сърцето на любимите мъже!
Добро утро и от мен на всички мацки... и Туни!

Не съм писала известно време, но си чета чад-пад и съм си режимна... Много ме изкефи вчерашния виртуален купон на Филюдка и Цоци. Момичета, започвате да се превръщате в мои патрони, бавно, но сигурно!
Цоци, а теб те следя изкъсо, че нещо май и професиите ни са близки, че и категорията ни е била близка (щото аз принципно тръгнах от 118 кила), и целите... (само дето аз моя мъж още не съм го дресирала така добре, но ще споделиш опит и ще го вкарам в релси).

Иначе за диетата - какво ми даде до сега... Мислих, мислих и ... да си кажа честно, с риск да прозвучи надуто, най-важното е, че се харесвам повече и ми е по-леко - по-лесно правя секс и по-леко тичам. Аз толкова съм била пълна цял живот, че това отдавна вече беше спряло да ми е комплекс или да ми влияе на самочувствието. Бях си изградила модел да се приемам като една едра, но готина жена... Макар че чак сега разбирам колко всъщност дебела съм била, защото сега съм свалила на вид много, изглеждам като нов човек, а пак съм си дебеличка...

Иначе при мен връзката с работата е обратна. Реших, че ще сменям работата и затова трябва да отслабна, защото ми се струва, че малко несериозно ще се приеме човек да иска да е мениджър, да управлява хора и процеси, а да не може да овладее собственото си тяло...

И така...

Леле, в събота сутрин що ферман изписах... ама сега имам време, че домочадието спи. Иначе канатарът вчера и днес е благосклонен и помръдна надолу, макар че съм точно преди МЦ, надявам се другата седмица да мръдне още.

Целувки и прегръдки на всички и пийте вода!  Hug

# 306
Добро утро на всички,
Целувки, милувки и други подобни . Обичкам Ви.
Днес съм много щастлива и то зарадвана от Кантарев. Сутринта ставам и си мисля, че след вчерашното непрекъснато хапване ще си стоя на килограмите и няма да имам минуси, а тооооооооооо изненада точно - 1 килограм. Кантарчето ме показа точно 70,0 кг. Радост , радост. Толкова килограми не съм била от 10 години почти. Още 2 ми остават до крайната цел. Еййййй вие от Пейката на шестичките посместете си , направете още едно д.пе място, ако има някой да ходи при петичките бързо да го прави, че идвам и искам местенце. Padme май ти последна седна там, плътно съм до теб. Laughing

Гледам Цоци и ФИЛЮДКА самостоятелен купон са си правили снощи и протеинчета са си разменяли. Е бравоооо, а ние дето сладко сладко спяхме на нас нищо няма. Подсмърчччч .....

Хайде слънчев и приятен съботен ден.

# 307
добро утро дами и туни  bouquet

на всички хубав прекрасен ден

# 308
  • София
Добро утро ма всички  Hug
Мерси за кафенцата на Мими-Деси и Ванеса Йо. И аз сядам да споделя моето кафе с вас. То моето е по-скоро цяла кофа с мнооооого мляко  Laughing имам нужда, за да мога да се събудя.
Честито на Дени и Игибери  newsm51
Тунинг, нали помниш миналата седмица как се оплакваше, че си пообъркал режима, нищо чудно задържането да е затова. Освен това се подготви психически, че ще става все по-трудно.
Лабело  Hug опитай се да стабилизираш килограмите, защото си мнооого млада и имаш шанса да избегнеш доживотното йо-йо. Започнеш ли отсега като асансьор надолу-нагоре, става лошо. А на млади години е толкова по-лесно.  bouquet

# 309
  • София
добро утро на всички
да се отчета
-0.500кг.

# 310
Добро утро и от мен  Hug
Допивам си кафето и отивам на работа  newsm50

# 311
Добро утро  bouquet
Отчет за вчера:
Закуска - 1 Култура с 3 чаени лъжички овесени трици
Обяд - риба тон /от консерва-май не беше добра идея Blush/, по-късно пилешко филе на скара със зеле
Вечеря - пилешко филе с малко домати и печени чушки
За днес си направих 3 палачинки с пилешко и малко домат и си имам кисело млекце Peace
на работа съм Sick

# 312
Добро утро и от мен на всички!
Ами, Тунинг, ти поне си свалил толкова много килограми(бравос), аз какво да кажа, за 10дни от началото на режима съм свалила само 2кг, от които качих един когато минах във втора фаза, и даже го затвърдих този качен кг  Shocked    Направо съм като буреносен облак, обаче не мисля да се предавам, защото хората от форума като Тунинг, Цоци, Филюдка и всички разделили се с главозамайващи цифри килограми, ми дават вяра че надежда и за мен има.  Та така, режимствам и чакам  Tired   

# 313
tuningmania, май от малкото ядене не се отслабва. Поне при мен става така,че когато си хапвам повечко и на сутринта съм задължително с "-".

# 314

Общи условия

Активация на акаунт