Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 315
Добро утро на всички раннобудни мадами  Wink Ето едно кафенце и от мен
 с пожелания за хубави почивни дни.
Мили мои нещо става с мен не знам дали е това, че очаквам тези дни  МЦ но от сряда до сега само 1 кг. не ми се струва нормално   newsm78 вие какво мислите? Все очаквах през този ударен период да се простя с някви си 3-4 кг. , но уви не се получи Sad От понеделник влизам във втора фаза и не знам да се радвам или да плача  Confused Ами, ако не мога да ги сваля тези пусти 6 кг.  newsm78  Много  Hug за всички, а за Филюдка специално много целувки  Heart Eyes, защото тя е човека, който ми помага ежедневно в борбата за отслабяване  Laughing

# 316
  • София-Младост
zlati22
Имаш малко кг за сваляне, нормално е ...от срядо  до днес са 3 дни...1 кги си е чудесно според мен. Аз съм на диета от 29.09 и до сека съм -3 кг.

# 317
zlati22, и аз се надявах на 3-4 кг. от ударната фаза, но се разделих само 1.50-2 кг Sick От вчера съм вав втора фаза и се надявам да сваля пустите 8 кг, бавно, но славно  bouquet

# 318
Добро утро на всички. Имам едно въпросче към третофазничките: Моля препоръчайте ми марка хляб. Другата седмица влизам в трета и понеже съм купувала такива боклуци като пълнозърнест, черен и т.н. хляб, че ми се ще първата филийка да ми е "сладка"  Simple Smile

# 319
  • Варна
У, днес хиляда кафета... сядам да лоча. И аз по изключение съм на бач, ама за половин ден.  ooooh!

Ванеса, прииска ми се да ти честитя това постижение, почувствах, че много те е развълнувало. Аз пък ти пожелавам следващите постижения да идват без много зор и да си запазиш резултатите мнооооого дълго!

Честит рожден ден да *Дорис* (Розичка),   bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве и любов!!!

# 320
Добро утро и от мен дюканки-начинаещи и новобранки Simple Smile Hug

Аз съм от работливите в събота Simple Smile

Аз се боря с остващите ми 2-3 кила вече 10тина ,че  и повече дни.....мхм....Сега съм на 58, ОБАЧЕ калкулатора на Дюкан ми дава това тегло като оптимално.... и според мен,затова организъма ,не си ги дава тея пусти 2 кила....

А аз какта дюканкска аномалия съм незнам.... в П почти винаги с +, в ПЗ нещата си идват на мястото..ама нали съм ви казвала....мойте +сове са от порядъка на 2 3 килограма....Моя кантар явно има много чепат характер....Simple Smile

Хайде според Ви ден..приятна почивка на почиващите...
Аз захапвам една пържолка,че станах рано и закусах и сега съм гладнаа  bouquet

# 321
  • В сърцето на любимите мъже!
Dark Passion, разкарай я тая Култура!

От където и да я погледнеш си е 3,6 % мазнини и то хидрогенирани растителни, което си е по-гадно от млечната мазнина! По-добре си яж нормално мляко...

# 322

От където и да я погледнеш си е 3,6 % мазнини и то хидрогенирани растителни, което си е по-гадно от млечната мазнина! По-добре си яж нормално мляко...
#Crazy
На етикета пише:
Мл. мазнина - 0.1гр
Белтъчини - 3.2гр
Въглехидрати - 4.3гр
Калций - 150mg
32калории
В първия пост пише, че може Confused
Аз и без друго не обичам кисело мляко, ям го колкото да има с какво да си запълвам корема с нещо, че да не къркори

# 323
Добро утро прекрасни
много кафета много нещо, грабвам едно и аз
темата днес е чудесна
аз имам лек + може би защото съм на ПЗ и от 2 дни 00 ми е проблемно, надявам се сега след кафето да се оправя
сега отивам да се развихрям из кухнята
мисля днес да правя лазаня и палачинкова торта (все режимни разбира се) и нещо сладичко
целувки по муцунки и мнооого  Hug Hug Hug
лек и спорен ден и да не се преоморявате от работа ей все пак е събота

# 324

Аз почти от началото си хапвам само култура...но ям 1 кисело мляко на ден  newsm78

# 325
  • New Zealand
и аз като съм в Бг ям Култура Sunglasses

# 326
  • Пловдив
 Shocked олелеее и аз Култура ям  newsm78. Сега да я сменям ли  Rolling Eyes

# 327
  • Пловдив
Здравейте, мили Дюканки  Flutter
Моля, който се разпознае в думите ми да не се сърди  Mr. Green

# 328
Aвентура, Мрънчо...аз не бих си я сменила...за мен е най-вкусното кисело мляко Simple Smile След него си харесвам Вереята... другите са ми много блудкави... Роса и те пуснаха 0.1% ама на мен лично не ми харесва... Това са си мои вкусове и не искам да ангажирам никой Simple Smile Hug

# 329
Кисело мляко Култура съдържа 0,1% млечни мазнини и 3,5% растителни мазнини. Това го пише на първа страница.  Някога го пишеше отстрани на опаковката, после като нашумя Дюканският режим го махнаха този надпис и го сложиха с миниатюрни буквички отгоре - на станиоленото капаче.
Сега не знам как е, огледайте си опаковките. Но каквото и да пише - за мен съдържа растителни мазнини, иначе нямаше да е толкова вкусно.
Което не значи, че не се сваля с него. Но не е режимно, както и да го погледнеш.
Същото важи и за Герма, на черните петна, но май растителните са 1,5%. Не помня, гледала съм го някога, но сега не се сещам.  Това, което е с кафяви - не е упоменато никъде съдържание на растителни мазнини, но му нямам вяра и на него.

Общи условия

Активация на акаунт