Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 30
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ееееееееееее ЗвездопадчеееееееHeart Eyes Hug  bouquet Страхотно много, много, много ти благодаря   love001
Пиленце  Heart Eyes Hug

Отчитам се за 6-те месеца:  - 28,4 кг.
Талия - 18 см.
Ханш - 20 см.
Гърди - 13 см. (от два месеца не е мръднала тъз мерка  Flutter)
Бедро - 14 см.
Бицепс - 8 см.

И малко снимчици  Blush - началото и сега

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора. - е мнооого съм бърза - нема що! hahaha

# 31
Браво Татит страхотна си бе момиче Laughing

# 32
# 33
  • София
Музичка, честит ти РОЖДЕН ДЕН! Да си жива и здрава и от най - хубавото - по много! newsm51

Монро, вече са ти отговорили за желатина - сипва се в кафена чашка и се залива с 50 - тина милилитра студена или хладка вода. Като набърне след 10мин. му доливам още мъничко вода и го слагам в микровълновата за 20-25сек. /850W/ - да се разтопи, ако нямаш МВ - на котлона на водна баня. А това дето си го прочела за 500мл. течност, означава, че такова количество можеш да си желираш с разтворения вече желатин.

Татит, страхотно!

Днес съм адски крива, защото се оказа, че настинката /или грипа/ не прощава на тия, дето не й обръщат внимание. Бях решила /типично в мой стил/, че с няколоко фервекса и хексоралетена ще си реша проблема ......., да ама не! Бухам като магаре, ту ме тресе - ту ми е топло, вие ми се свят, в лицето приличам на вампир - такива сенки имам под очите ........................  егати ужаса. В офиса, като ме видяха - всички отстъпиха по крачка назад и ме изгониха да се лекувам. Отивам до аптеката да си купя торба с лекарства /и аз не знам какви/ и цял ден няма да си подавам носа навън!  Weary

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 10:14 от nelsun

# 34
Татитче страшна мацка си станала Hug
Само така момиче,пълен напред
Гледам че с тебе сме тръгнали от едни и същи килограми, разликата ти  е УАУУУУ newsm81

# 35
Tatitt,  newsm09 Страхотен резултат smile3501

# 36
 Нелсън,от сърце ти желая бързо оздравяване!Вземай мерки и не се изоставяй.
     Татит,адмирации!!!Страхотва визия!Да си жива и здрава!

# 37
  • София
Татит, съвършено изглеждаш! Поздравления!  smile3501 smile3501

# 38
Татит, браво  smile3521 smile3501

# 39
  • Варна
 smile3501 Туй за Татит.

smile3508 Туй за новобранците, да се отчитате, ей!

newsm51 Туй за любимите ми лелки.
 newsm47 Туй за всички.

Айди чао.

# 40
Добро утро, момичета и момче Hug

За някои вече е ден, но аз днес си поспах повечко след снощните дежурства с термометър в ръка. Сега вече всичко е спокойно. Детето ми е усмихнато, щастлива съм.

Музичка, честит РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава и безкрайно щастлива. smile3525  party023  ura

Вещи, благодаря за новата тема Hug

Уау, Татит  bouquet Страхотен резултат. Браво.

Пожелавам на всички хубав ден, изпълнен с емоции и много свалени кг.

# 41
Здравейте и от мен! Много отдавна не съм писала и не съм чела, стана 5 теми вече... нямам сили да ги прочета всичките, така че почвам от тази  Hug
Татит, браво, изглеждаш супер! като гледам се целим горе-долу към едни и същи килограми, ха дано ги преборим бързо!
Аз да дам отчет по никое време, след 4 месеца Дюкан - 27кг надолу  Laughing
Вещи, моля те да ме промениш в табличката, благодаря   bouquet

# 42
Здравейтееее!Все е имало снимки на първа стр., ама тая с тия самодиви на голото хоро ме довършииии.
При мен нищо ново ...дано да не е за дълго.
честит рожден ден на Музичката!Много здраве и любов от всякъде!
татиткооо, бравос и честита ти месечинка-половингодинка...айде и аз се вдъхнових от звездопад.
Вчера ми се мернаха някакви новости за триците, ама понеже нямам никакво, ама никакво време да чета ще съм благодарна на някой да ми разясни, та като погледна да го прочета на бързо и да ми светне...че ми е любопитно...пък в блога няма промяна в трите лъжици.
Ееее 4 отговора...бързачки.

# 43
здравейте
Отново се присъединявам към вас и се надявам този път да имам сили да издържа на режима .
От вчера сам на него и вече сам -1кг което мнoгoоо ме радва Simple Smile
чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МУЗИЧКА
 smile3525

# 44
Добро утро на всички Дюканки и Дюканци!
За съжаление не съм много стриктна с писането, но когато имам време с удоволствие ви чета и разглеждам снимки, които ми действат като страхотен стимулант.
   Днес правя първата си месечинка от както съм на режима и исках да ви почерпя Simple Smile
и естествено малко диетично крем карамелче, за любителите на сладките неща
 Hug Hug Hug
Моите постижения за този 1 месец са :
- 9.5 кг. (макар че ми се искаше поне да ги закръгля на 10 -11, но имах доста голям период на задържане до преди седмица)
ханш -5
талия -6.5
бюст -8 (за което леко ми се реве, нищо че е главно от мазнинките които имах в подгръдна и гърба)
бедро -3
прасец -4
ръка -3
Иначе казано - 29.5 см за 1 месец  newsm44
Тази седмица започнах и народни танци, та малко да се постегна...Simple Smile и съм много доволна...
Благодаря на всички ви  Hug Hug Hug и много целувки!

П.П. Татитт, супер резултат, Браво!!!

Общи условия

Активация на акаунт