Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 90
Дорче,и Лора 1от Шумен ми се губи. Rolling Eyes
Гуди,лелелеле какви дънки и какво дупе! smile3501 smile3501
tatianka,ние си знаем урука наизуст. hahaha Joy Joy
mery_79,желая ти успех! Peace
Биборана ,остави го нека да си я яде hahaha Joy Joy
Луси,Филюдкагуш Hug Hug
Dark Passion,ръфам филе и пържолки .Нося си и триците с мляко . Peace
svetlat,аз съм имала  такива случаи ,но на деца ,които пишат с лявата ръка .По принцип те пишат огледално .Може би на детето не е показано как трябва да се пише правилно и то по памет рисува. Hug
Яна,добре дошла! welcome

# 91
Здравейте момичета,
от няколко теми редовно Ви чета. Имам въпрос, и ако сте го коментирали вече се извинявам предварително. Мисля, че някъде бяхте писали за рожковото брашно , а тази сутрин попаднах на една статия и отново се сетих за него. Дали е подходящо за нас?

# 92
Перле, с Лорчето се сблъскахме в събота само за 2 секунди, каза че вече работи във Варна, на вид добре изглеждаше, но нямаше време да си говориме, може би когато идва в Шумен пак ще ми се обади

# 93
     Детенцето ми е болно и нито имам време да чета,нито да пиша,но иначе още съм в превия път Mr. GreenМъничката е с разстройство и повръщане от 4 дни,направо не ми се говори.Сега спи и успях да прегледам последните странички-аплодисменти за всички,които имат минуси и удържат фронта.
    Аз да попитам-като правите пилешка супа,пилето с кожата ли се вари или се бели предварително?
    2.Може ли пушена риба или е прекалено солена?
    3.Може ли порция само месо(пиле или крава)от дюнерите?Че днес цял ден върша нещо,не успях да си сготвя за обяд и отскочих да си купя такова месо.
     И нещо друго щях да пиша,обаче убийте ме ако мога да се сетя какво Crazy
     Ще бягам,че време няма.....

# 94
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Днес съм с главоболие,толкова много ,че ми се гади.Дори не ми се яде.Мъча се с едно кисело мляко и пържолата ме чака,но като не ми е добре и нямам апетит.Май съм вдигнала кръвно,до сега не ми се е случвало често.А откакто съм на режима имах главоболие първата седмица от прочистването на организма.Снощи за пръв път прегреших с вафла,ще го броя като гала.Днес смятам да съм пртеинова,че не съм правила протеинов ден от както към в трета фаза.А вече е 9 ден.При вас как върви задържането,моите килограми се застопориха и съм вече спокойна от третата фаза.

# 95

Биборана, МиІди, Перле -  благодаря -успокоихте ме, ще я следя и ще се оправим, важното е ,че има възможност за това.  Hug

# 96
Пак нямаме водааааааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Таман бях наточила зъбки за кекса и Дюкански дюнер, а то какво, аз ръцете си не мога да измия, камо ли съдините  #Cussing out
Че имам и за милото да готвя и на него десерт му обещах и ще съм в кухнята до довечера  ooooh!
Иначе днес в свободното време на работа разгледах темата, където пускате рецептите и си записах тооооолкоз много и всички коя от коя по-вкусна, та се чудя сега какво да готвя  hahaha
Ама ще си направя дюнер - тамън сандвич за утре  Mr. Green
За носенето на храна в работата и аз я слагам в купички - няма как друг начин.
1 купичка за обяд и 1 кис. млекце за закуска  Hug Лошото при нас е че вечер купичката седи в хладилника, а на работа нямам как да го топля и в повечето случаи ям студено ooooh! Само чакам 12 часа всички шефове и колеги да се изнесат в обедна и почвам и аз да манджам  Hug
Е понякога постоявам гладна, щото не ми е удобно да ям пред тях. Не си го представям те да са там и аз да ръбам пържола или нещо друго  Embarassed

# 97
Хора, тук от 2,3 дена вечер толкова ми се гади, че чак не мога да ям.През другото време нищо ми няма и като стане време за вечеря и   Sick .Не знам на какво се дължи това, ако някой е изпитал същото да пише.
Светле, за неправилното писане ги учат в детската градина.Моят син такива деветки пишеше в предучилищна, че свят ми се завиваше.Няма кръгче, няма ченгелче.Все едно спирала въртиш.И страшното е че така беше обяснила госпожата.А огледално пишат всички, още е много малка да си правиш някакви изводи.Всичко и е наред-споко.Като тръгне в първи клас всичко се нарежда.

# 98
Здравейте и от мен!
Чудя се защо не ми излизат нови публикации днес, а не се сещам да погледна новата тема Grinning.
Музичка, Честит празник! Много хубави моменти и споделени емоции ти желая! newsm59
Диорела, Честит празник на детенце и на теб! Да расте здрава и засмяна! bdbaloni
Танчеее, Гууууди, ей, страшни мацки сте станали! smile3521. Много сте слаби вече бре!
Вещи, би ли ме преместила вече в 4 фаза? От 01.10. bowuu
Дори, и аз се питах къде ли се дянаха всички тези дюканки-ветеранки newsm12
Светлат, Janett, бързо оздравяване на дечицата! Praynig И моят Алексчо от вчера кашля, и почти не сме спали през нощта. На РД на кака му накрая всички деца пиха кой от която кутия сокче му падне, пък и дето играеха децата беше мъъъничко хладно, та явно там настина.
Janett, -1. аз варя пилето с кожата, но за твое успокоение може да я махаш. 2. пушена риба може, но толкова вода ще задържиш после, че хич няма и да я поискаш втори път. 3. порция месо от дюнер-в краен случай. Пробвала съм и имам наблюдения, че е мазно.
Моннн, случва ми се скоро, почнах да пия едни хормони и чак на втория месец свикнах с тях. А нещо  EFP?
Честито на месечинките и на всички с намаления! smile3525
Целувки на старата гвардия, завърнала се с нови цели. newsm51 Наумила съм си и аз едни 6 кг, но малко да си покарам в четвърта, и ще се завърна при второфазничките! newsm53

# 99
  • София
Здрасти пак.
След наплива на поправителната сесия, сетила съм да ви питам (най-вече нервозните лелки с по-дълъг стаж в темата): някой има ли инфо за Михаела77, за Баева, Сноу, Нинкис, Айс, Тиси, Розичка, мбм МАрия?

Какво става с Бубето, Диа, Жедира?

Варненки, много слабо присъствие в темата!  #Cussing out

Доре, ето ме и мен  Hug  Heart Eyes
И аз съм в поправителна сесия, имам да свалям 8 кг. Как станаха толкова и аз не разбрах.  Blush От 6.10. съм на П и съм - 2 кг. Но може би са повече, защото от днес съм с МЦ.
Предупреждение към всички: Спазвайте строго 3та фаза и после никога не се отпускайте напълно. Ако се яде прекалено много сладко и тестено килограмите се връщат.

Много  Heart Eyes и  Hug на всички, които ме помнят!

# 100
  • Пловдив
Честита ни нова темичка

luizi, мерси много за информацията  

Мери, добре дошла при осмичките... айде сега на мен едно  и като се премеря в края на седмицата да съм приятно изненадана...( не съм се теглила от 22 септември )
Ала-Бала.. нищо не стана, аз го направих с 0,5 л вода.. другия път с по-малко ще пробвам, пък за маята някой беше публикувал( извинявам се,че не помня точно кой,мисля че беше baci) рецепта за хляб " Дюкан" от новата му книга.. рецептата съдържа мая...
pilito, просто си търсих някакъв чай и го видях и реших да го пробвам... щом е за отслабване може би ще ми помага с 00...

Татитче, простоо си
nelsun,мерси и да оздравяваш 

Сила, имаш страхотни резлтати,продължавай в същия дух

Филюдка,направо ме разби с този си коментар ... важното е,че се бориш с предишната си визия  Hug
Янче,добре дошла,много бързо си ги свалила.. и аз почнах режима на 15-ти.. ма моите не са чак толкова много.. как го правиш

Nelina   Hug
Цуням всички, мляс

Поздрави,Монрое

# 101
Аз съм сериозно претиснена от завръщането на толкова 3-то и 4-то фазнички newsm12
излиза, че ако не съм цял живот на диета , то няма да си запазя сегашните килограми newsm45 smile3511 newsm45

# 102
Решила съм да си готвя гювеч от пиле и зеленчуци мога ли да ползвам доматено пюре на филикон - в състава пише само домати и сол newsm78

# 103
  • Варна
Аз съм сериозно претиснена от завръщането на толкова 3-то и 4-то фазнички newsm12
излиза, че ако не съм цял живот на диета , то няма да си запазя сегашните килограми newsm45 smile3511 newsm45
Не, няма да си цял живот на диета. Ще си цял живот на разумно хранене.

Трета фаза ясно, че е опасна и важна. А пък четвърта фаза не е да заврем главата в копанята и да се освинваме. Сега ще взимате поука от нас и няма да се надявате да дойде четвърта, та да хапвате от всичко по много. Опичайте си акъла, тъй да се каже.

Михаелка, ужасно съм щастлива да те видя и не много щастлива, че си в поправителната и ти...

# 104
  • София

mi_di, може би не точно диета, но ограничаване и особено внимание към сладкото и тестеното. Както и стриктно спазване на П четвъртък.

Дорчееее  Heart Eyes Hug и аз така!

Общи условия

Активация на акаунт