Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте и от мен!Я и аз да се разпиша,а не само да чета.Много стари муцунки виждам и много полезни неща научавам от тях отново.Аз направих осем месеца с режима,а след една седмица влизам в четвърта фаза.За сега нямам проблеми с теглото,абсолютно го запазих през трета фаза.
Михаелка,ти първа ме впечатли с твоите снимки миналата година,когато и хабер нямах да ставам дюканка,но четях форума.И аз се страхувам килограмите да не тръгнат нагоре и все изпитвам вина за изядената храна,макар и режимна.

# 121
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аз ако си донеса от нас кутийки с храна ще ме гледат така #Crazy
Явно ще си ям пържоли от близката скара и салати от една пицария Tired Бъркам си само триците и пак ме гледат като извънземно Tired

Всички минахме презз този етап! Ама на края се свиква - и хората около теб свикват и ....... така. Ако ще ти е по-спокойно, кажи, че лекар ти е предписал режима, заради нещо си и..............  Peace

Михаела  Hug

# 122
ехоу, приятелиии Simple Smile
докато да кажа добро утро и вече е време за добър вечер... Simple Smile
Днес цял ден съм по изследвания, лекари, задачи. Хвърча насам натам и с нищо не съм ок- ни с водата, ни с храната... Embarassed ще се коригирам...утре
доста сте пописали и малко трябва да наваксам ( ще ви чета за лека нощ Simple Smile )
таа...поздравявам всички празнуващи!   bouquet
целувки и до утре

# 123
Татиттчееееееееее, какво направи ти! Ехааа, каква визия! Прелесна си, слънце! А каква промяна самооо!

Музичка, честит рожден ден! Много здраве и щастие, късмет и успехи!  newsm59

Мишеее,   Hug Heart Eyes Къде се изгуби, душа? Вече си мислех, че си направила ресторанта в Рим.   love001 Тъй ще е тя - на поправка сме масово. Дюкан ни скъса на държавния.  newsm62

Днес никак нямах време за форума и други любими места в нета.  Tired Имахме профилактика на тока до обяд и послееее всичко на куп се струпа. Едва смогнах на работа.

Днес съм на ПЗ. Ето и отчета:

Закуска - 1/2 култура с 3 с.л. трици
Обяд - Пилешка пържола и 200 г салата зеле
Вечеря - сварено пилешко месо и бланширани броколи в солена вода

Вода - 2 л.
Кафета - 2 дълги.

Хубава вечер на всички!  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 19:37 от Sun

# 124
 mihaella77, Elanor, dorchester - разбирам, че трябва ограничение, но най-много обичам сладко и тестяно  341uu

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 19:22 от mi_di

# 125
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря за похвалите на новото ми дупе  -  Mr. Green фръц, фръц  261uu
няма да изброявам всички поименно, (щото забравих никовете  Blush , к'во да пра'я ЕГН) но специално ще отговоря на дорчестър - ъхъ, ъхъ  Crazy освен каката студентка имам и батко тийн (15) и Мишка-бебе (една и половина); на крикри - ти си го виждала, ама в провиснали дънки и с клин отдолу за да не висят прекалено  Whistling
не видях снимките на татиткавчето, но съм я виждала наживо  Crazy около 1,90 и само крак, а там нейде във висините една манекенска усмивка, дълга, права коса, абе ако бях мъж хич нямаше да се замислям  Wink

а сега да си призная и ако решите бийте ме, ако не помагайте  Blush
познато дете, ще бъде абитуриентка догодина, иска подробности за режима и е твърдо решило да го почва. обясних и защо не е за нея и колко много може да си навреди (обясних го и на майка и) и мисля, че успях да я убедя да направи нещо по-добро за себе си.
предложих и за една седмица да направи нещо като "ударна фаза" - без тестени, без захарни, без мазнини и след това да отчете разликите. убедена съм, че ще има ефект без да и навреди.
за след това обещах да и намеря данни за олекотените фази за да може да спазва някакъв режим без да товари драстично организма си.

някой правил ли е нещо такова и може ли да даде съвет.
притеснявам се, че ако откажа да и помагам и я оставя тя да си решава може да започне нашия вариант  Confused

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 20:15 от Goody

# 126
Чак сега я сколасах, знаех си аз че до тъмно ще готвя  ooooh!
Влизам с няколко въпросчета - и вчера тричавата питка и днеска кекса не ми се надуха  Thinking Защо така, какво правя не като хората. Трябва ли след забъркване на сместа да престои известно време  newsm78 Да се надуят триците примерно и колко точно  newsm78
Второ - кекса ми залепна за хартията - това нормално ли е или защото тази хартия ползвах за втори път  newsm78
Палачинката за дюнера, като я увивах на руло се накъса на парчета, нормално ли е заради консистенцията или пак аз нещо съм объркала  newsm78
Кекса не стана сладък - правих го точно по рецептата, има някакъв вкус, харесва ми, но не бих казала, че е сладък, както му прилича на 1 кекс, макар и тричав с подсладител

Та такива работи  Hug

# 127
  • София
Татит   Heart Eyes Hug

Сънчееее, пак сме тук, а?  Heart Eyes Не съм отворила ресторант в Рим, но май го изядох целия.  Joy Joy JoyКакво да се прави! Лятото беше лесно, но сега като се опитах да си вляза в есенните дрехи и НЕЕЕЕЕЕ. Пак при Дюки.   bouquet

RoisinHug благодаря ти! Сега вие, ще сте моето вдъхновение!

Бачиииии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 128
Аз ако си донеса от нас кутийки с храна ще ме гледат така #Crazy
Явно ще си ям пържоли от близката скара и салати от една пицария Tired Бъркам си само триците и пак ме гледат като извънземно Tired

Тогава кажи, че си ходила на лекар и си на специален хранителен режим или нещо такова. Аз така направих преди време в работата, когато започнах да се тъпча само  със зеленчуци и никой не коментираше и не ми се подиграваше. Днес вече ми е практика да излизам от вкъщи с кутията с храна, а гледам,че и повечето колеги го правят.

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 20:23 от mamaTsvety

# 129
няма нищо притеснително в това да си носиш храна от вкъщи, това означава че се грижиш за здравето си и за това което поглъщаш. Аз си нося по 4 купичка храна само за мен. това което ще закусвам, обяда, салата, и нещо за към 13.30 и отделно ако измисля нещо друго (ама аз съм си ламя спаска нали?)
Ivi4ka  подсладителя за термична обработка ли е. аз обикновено слагам по 1 ч.л. за 6 л. трици

# 130
  • Велико Търново
Добър вечер и от мен!
Да се разпиша и аз - вече трети ден поддържам 57 кг  Wink , надявам се скоро да сляза трайно под тях. Момичета, такива килограми не съм имала от пубертета, когато напълнях изведнъж. А от тогава минаха...... newsm78 .....около 20 години..... Чувствам се невероятно newsm03 , само някои дребни детайли от ежедневието ме  smile3514 . Например онзи ден отивам на събрание на работа, а шефът ми вика: "Иве, вземете се спрете с тези диети (с ОТКК на моята смяна), че много взехте да забравяте и да изглупявате, и да грешите!" А аз ......  #Cussing out    #2gunfire  - ама само си го помислих това с картинките.... Дали наистина съм в АмнеЗиЯ и изглупявам, или просто шефът ми заВижда, щото той е 122 кг, ама не му стиска (то алкохол и мазни пРъжоли как се отказват?). Вече си мисля, че всеки ми се подиграва, че съм на диета и че имам успехи.... newsm78.. А пък вчера видях мед. сестра на личният ми лекар (вече бивш), тя ме направи на нищо......сещате се всичко против режима и като почна ама как може цяло лято без плодове и т. н. Хора, никъде не пише, че без консумацията на плод умираш! Ами да питаме ЕСКИМОСИТЕ как се справят......то допреди няколко десетилетия не са виждали и плод, камо ли да го ядат......ами холандците.......как мислите?
Иначе от кръвните изследвания всичко е ОК, само холестерола е малко над 8 и аз викам на новото ми GP то това сигурно е от яйцата (средно по 2 на ден за спойка към яденето или кекса), а той - само това ли ядеш  #Crazy , а аз гордо - НЕЕЕЕЕ, и пиле, и риба , и млечни.. а той - АААААА протеиновата....добре....и ме покани за изследвания пак по Коледа. До тогава смятам, че ще съм в трета....Да сме живи и здрави...

Е, споделих си и ми олекна    love001

Честито на Музичка - радост, любов и много минуси  newsm67

Много минуси на всички.

П. П. Dark Passion - отначало и мен ме гледаха изумено #Crazy , но после свикнаха. Някои са любопитни и искат да опитат, аз пък се крия да ям, то сама не мога да остана никога - намират ме навсякъде  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ПИСНА МИИИИ, човек не може и спокойно да се наяде  #Sniper Rage tantrum Rage

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 20:36 от iva_neta

# 131
Моля ви помагайте!

Значи на режима съм от 14,09,2008г.Започнах от 59 кг,сега съм 57.700  #Cussing out
Това за мен не е нормално!Като гледам вие с какво темпо сваляте ,а аз! newsm61 newsm45
направих 3 ударни дни,защото искам да сваля само 6 кг,ама май няма де е скоро! smile3512
След ударния етап започнах 4 ПЗ и 3 П и до днес така.незнам кокво да направя за да ускоря нещата.
Не съм яла нищо нережимно,нито веднъж не съгреших,а резултатът е нищожен. smile3514

# 132
Здравейте всички  Hug Hug Hug Hug

Фукам се на секундата - премерих се вчера и съм - 3 кг!
Премерих се и днес и пак съм така и съм мноооооооого доволна  Hug Hug Hug Hug  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И като гледам - 7 страници от новата тема - бая имам да чета Simple Smile

Ох да ви кажа - много ви обичам всичките, толкова много се мотивирам като ви чета   newsm51 newsm47  newsm03  love001  smile3525

Иииииииии не на последно място - честито на всички с поводи!   bouquet  bouquet  bouquet

И честито на всички с минусчета   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Ето и по кока-кола от мен

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 20:47 от Zellena

# 133
  • София
Рубик, а какво ти казва калкулатора на Дюкан? Може би това е Твоето тегло и няма какво да сваляш?
А ... и още по-трудно свалят тези дето искат от 42 да станат 39 кг   newsm78
Дари68 wavey
Гууди, само аз не се изказах за черното дупе в дънки, но това не значи че не съм го забелязала smile3501

# 134
  • Costa Rica
Отчитам се - от днес съм във 2ра (мерси, че ми наляхте ум в главата, момичета  bouquet) и го отпразнувах в компанията на прасето, т.е. тъпках се, но режимно. "Каките" да дадат мнение дали не съм  прекалила. Ето какво успях да побера в себе си:

Закуска - чаша мляко
11 ч. - кисело мляко - цяла кофичка Embarassed
Обяд - телешко кюфте, домат и малко извара
Вечеря - пак кИфте и салата "Фреш" (зеле, моркови, червено цвекло и магданоз с режимна заливка)
Току-що - парче уставна тортичка, залята със страхотната паннакотта на Бърди.
Вода и кафе - с литри

Резултат - едва дишам от преяждане. Абе, хора, като ви слушам да говорите за по 7 кюфтета и 4 пържоли на едно ядене, как изобщо намирате място в тия плоски коремчета?

Общи условия

Активация на акаунт