Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Тунинг, що висиш на балконя бре? Тъкмо се питах къде се изгуби - я докладвай тука как си с мерките и теглилките!!! smile3513

# 136
rubiq, не се чуди...

едно е да тръгнеш от 90 кг които на тялото не му трябват, съвсем друго е от 59 кг, които не звучат чак толкова много, а и на тялото ти може да не са му в тежест - нормално е да не се даде толкова лесно Peace

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 20:58 от РЕНЕ

# 137
  • Costa Rica
Моля ви помагайте!

Значи на режима съм от 14,09,2008г.Започнах от 59 кг,сега съм 57.700  #Cussing out
Това за мен не е нормално!Като гледам вие с какво темпо сваляте ,а аз! newsm61 newsm45
направих 3 ударни дни,защото искам да сваля само 6 кг,ама май няма де е скоро! smile3512
След ударния етап започнах 4 ПЗ и 3 П и до днес така.незнам кокво да направя за да ускоря нещата.
Не съм яла нищо нережимно,нито веднъж не съгреших,а резултатът е нищожен. smile3514

Рубиа, една моя колежка за 1 месец абсолютно стриктен режим беше успяла да свали само 1кг, тъкмо тръгна да се отказва и 5 килца хвръкнаха изведнъж. При това тя си е слаба по принцип и е над 50 годишна. Значи Дюки помага и на такива случаи.

# 138
fayza  искаш ли да ти кажа едно мое дневно меню
сутрин кекса на тони със заливка от желирано мляко с кафе
на обяд в 11часа поне 2 паржоли + едно плодово млекце(от режимните)
в 13.30 някакво желирано мляко
в 15.30 3 яйца и една паржола
и по това време малко пилешки хапки и скариди 500гр.
голямо прасе съм май а?
rubiq  имаш много малко да сваляш затова е така

# 139
  • New Zealand
здравейте от другия край на света Simple Smile вече пия кафе , чета ви и се разсънвам. за закуска си забърках овесената каша с 3 с.л. трици. нямам намерение да изневерявам на пропорциите Sunglasses иначе вчера надминах себе си в яденето и днес съм +. вярно, че бяха само режимности, но...това е положението Crazy
момичетаааа, правила ли е някоя от вас тортата на Боби? колко време се пече блатът и как разбивате сместа, така че изварата да не стои на бучки? newsm78мерси предварително! Hug

# 140
  • Бургас
Привет,дюканска дружина! Hug
Музичка - Честит рожден ден! Много здраве, щастие и късмет !
Goody,страхотни дънки и още па-страхотно дупе в него! smile3501
Tatitt,невороятна си! smile3501
Вещи,туй хоро  Shocked -доста стряскащо действа!
Janett,бързо оздравяване на детенце!
Диорела, Честит празник на детенце и на теб! baloni baloni
Честито на месечинките и на всички с намаления!  bouquet
Привет и от мен на старата гвардия, завърнала се с нови цели!Потвърждават моето мнение,че никога вече няма да се кара по-старому-тъпкане със ....Дано да успявам да подтискам прасето в мен и докато съм дъ-ълго време в трета да се науча на правилно хранене!
А аз не съм се теглила много време,вече сякаш не бързам и не се чувствам нетърпелива за резултати,а и определено се страхувам да не се сбръчкам и увисна,но съм си режимна,пък каквото стане.
Dark Passion ,от самото начало на режима до сега си нося храна и въобще не ме интересува какво си мислят или какво ще ми кажат.Важното е да има резултат и да не се гладува.
aventura,то си пише там,докато се зачерви по края блатчето.Разбивам си го най-нормално с миксера.

# 141
rubiq-може защото имаш малко да свалиш малко да търпиш и ще свалиш[smilie=smile3503.gif]

чао и до утро

# 142
  • New Zealand
aventura,то си пише там,докато се зачерви по края блатчето.Разбивам си го най-нормално с миксера.
нещо не ми се получи, пекох го около 15- 20 мин, зачерви се доста, но по средата и се уплаших, че ще го изгоря и го изключих Simple Smile а блатът също разбих с миксера, но изварата си остана на малки бучки, но може би така и трябва да е , не знам Sunglasses и аз съм една пишман домакиня! Mr. Green

# 143
  • София
Иначе от кръвните изследвания всичко е ОК, само холестерола е малко над 8 и аз викам на новото ми GP то това сигурно е от яйцата (средно по 2 на ден за спойка към яденето или кекса), а той - само това ли ядеш  #Crazy , а аз гордо - НЕЕЕЕЕ, и пиле, и риба , и млечни.. а той - АААААА протеиновата....добре....и ме покани за изследвания пак по Коледа. До тогава смятам, че ще съм в трета....Да сме живи и здрави...

Средно 2 яйца на ден, означава, че ядеш и повече ли?
Според мен трябва да намалиш яйцата, при този повишен холестерол  Thinking
Аз също бях с висок холестерол в началото на лятото и за себе си реших, че ще ям по едно яйце през ден. По миналата седмица си правих изследвания и сега ми е в норма.
Не знам дали е заради яйцата, но все пак сигурно и те влияят  newsm78

# 144
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Аз днес пак съм си 97 килограма, което не пречи пак да чувам комплименти Sunglasses И още нещо да се похваля.. днес карах едно хубавко "Porsche"-нце Simple Smile Е.. малко се завъртяхме в един завой, но.. то не ми се сърди Praynig нямаше как да не му "врътна дупето" Wink Оффф.. много върви..

До "музичка" - Честит Рожден Ден! Пожелавам ТИ от Здраве, много пари и Хубави Мъже - да не се оттървеш Simple Smile

До "diorella" - Честит ВИ Празник Simple Smile

До "nelsun" - ТИ ме целуна? Да, да, да.. Оооо..

До "Monroe" - ТИ като си толкова смела - ела да направим 3-ка  condomuu

До "Tatitt" - Опа..

До "Zellena" - Снимки ще пусна, като кантара ми затвърди за 3 поредни дни, 90-те килограма към който се стремя Simple Smile

До "cote" - Аз умея само волани да въртя.. в другата насока съм тотален провал. Така, че не се радвай..

До "rubiq" - Приемам изказването ТИ:
Като: Мека китка - и съм ТИ сърдит! И.. от къде искаш да свалиш 5 килограма? То няма от къде. А даже искаш и да е бързо! Давай по-спокойно. Оправи ли се с линийката?

До "Goody" - Въх! Много хубави.. гащи Wink

До "ЗлаВещица" - Що за дискриминация?

До "tatitt" - Егати разликата Shocked Супер! Радвам се за ТЕБ Simple Smile Браво..

До "svetlence" -  newsm53

До "Nameless" - Намери ли си книгата?

До "ianast." - Наистина много бързо ги сваляш излишните килограми, но това трябва само да ТЕ радва Simple Smile Успех ТИ Желая!

До "Lucie" - Преглеждам отгоре-отгоре назад, че ме нямаше от вчера преди обяд Wink

# 145
Привет момичета, Тунинг  bouquet

Музичка, ЧРД много, много радост, щастие, любов! Весел празник!

"Старите" нови дюканки гледаме ви под лупа Joy Joy Joy  love001

Лека и отслабваща на всички
  love001

# 146
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес карах едно хубавко "Porsche"-нце Simple Smile Е.. малко се завъртяхме в един завой, но.. то не ми се сърди Praynig нямаше как да не му "врътна дупето" Wink Оффф.. много върви..

До "Goody" - Въх! Много хубави.. гащи Wink

ехооо, тунингаааа, Mr. Green   я по-кротко, като те чета все за синковеца се сещам  Sunglasses  слагай си очилИ като пускаме гащи  Whistling
и честита нова визия  Heart Eyes

танятаис Joy сладурче Joy   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 21:32 от Goody

# 147
Ех и аз на първа страничка като никой път! задържам на 83 и хапвам за трима иначе всичко върви добре и леко!Успехи!

# 148
Здравейте Съпрограмки и Съпрограмци  Grinning
Аз вече съм 47,5 кг и то от 3 седмици,не виждам смисъл да се инатя повече  Whistling
Та да кажа аз тука - Не ми беше зле през първа и втора фаза,ядях си и ще ям,не съм си намалявала храненето.Не съм се деприсирала от липсата на шоколадови изделия и прочие.Верно доста пари за храна пръснах ( и ще пръсна  Laughing ),доста поготвих,но елате да ми видите доволната физиономия сега като се гледам в огледалото  Blush Mr. Green
Имам книгата от скоро,но повярвайте ми както и да я чета не мога да разбера какво има предвид Дюкан с това че вече всички шунки са позволени-всички % ли има предвид или от всякакво месо  newsm78 Да знам с какво да си изям аз първата филия пълнозърнест хляб  hahaha bowuu
Поздрави и успех  на всички които са се захванали с тази програма   bouquet

# 149
  • София
Добър вечер  Hug
Не съм чела последните 2-3 страници, но имам нужда от помощ. За пръв път ми се случва да съм без книга-библия (т. е. Зелената на Дюкан). В блога има отговор на мой коментар - за пръв път чувам сусамът да е разрешен, нишестето да е пшенично, а да не говорим за сиренето и кашкавала на Маджаров. Давам цитат и моля който има възможност, да провери в книгата. Чак ме доядя, че съм толкова услужлива и я дадох до неделя назаем  #2gunfire
... сусамът е абсолютно позволен още от първият етап на диетата/прочети внимателно книгата/,а що се отнася за кашкавала и за сиренето маслеността им не е 10%,а 1.5%.Моя позната,която прави тази диета и свали 20кг.си хапваше такова сирене и кашкавал,така че не мисля че той ще развали режимът.Ако прочетеш внимателно рецептите от книгата на Дюкан ще забележиш,че в тях някои от продуктите са точно такива нискомаслени сирена/дори крема сирене/.Разбира се всеки сам си решава.А колкото до пшеничното нишесте и то е позволено също както триците/пак от книгата с рецептите на Дюкан/.

Общи условия

Активация на акаунт