Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 195
Kri, радвам се много за теб и ботушите!!  Hug

Татит, чудесна си!
За днес -  Flowers Four Leaf Clover

Кри, ама какви са тези глупости беее! Сусам  ooooh!, сирена и масла  ooooh!. Дамата, която е свалила 20 кг така, сигурно иначе щеше да свали поне 40.

Пълни глупости наистина  Stop

# 196
Добро утро на всички  Heart Eyes
Да ви се похваля самo от 3 дена сам на режима и вече сам -2кг  при това с какви ли диети не опитах и изобщу неможех да мръдна.....
А сега си хапвам (режимно) и ефекта е wow
айде чао от мене и мноооого смъкнати килца ви пожелавам  bouquet

# 197
Здравейте момичета!
Много време се рових из нета за да разбера коя е най подходящата диета с която хем се отслабва хем не се гладува и накрая реших да се спра при вас. Няма да крия че съм малко резервирана, малко не вярваща че на мен ще ми се случи въпреки че виждам вашите резултати. Надявам се да не ми се обидите за това че съм чесна. За това пък съм решила да пробвам - в крайна сметка нищо не губя. Само се надявам да не е вредно това прекаляване с консумацията на месо, защото прочетох освен суперлативи за тази диета и доста негативи. Надявам се обаче да ми помогнете и да не ме сметните за твърде досадна ако задавам по вечко въпроси в началото. Поръчала съм си книгата но мисля че ще е по полезно да питам и споделям с вас. Дано ме приемете в отбора за отслабващите. Аз съм на 34 години - висока съм 1.60 и тежа 58 кг. Имам све деца на 13 и 1 години. Не съм дебела но не се и харесвам. Преди да забременея за първи път тежах 48 - 50 кг. и тогава бях о.к. Сега целта ми е същата но незнам дали е постижима.

# 198
Хей,добро утро на цялата група!

Кри,това със сусама и кашкавала е дело на някой подъл провокатор,да знаеш!Честито за ботушите,невероятно е чувството! newsm51

Мма Ramotswe-точно си мислех,че ми се загуби напоследък,радвам се да чуя новини от теб! Hug

Tatitt-успех с каквото си се захванала! newsm10

Авентура-аз разбивам изварата с пасатор,ако ми трябва гладка.

Много пооводи за усмивки днес! Two Hearts

# 199
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
криииии - и моите ботушки са така  Laughing само дето аз и тогава и сега не си ги харесвам  Confused май ще трябва да ходя на пазар  ooooh!

титкавачеее   Heart Eyes Heart Eyes - и за жееестоката рокля  Heart Eyes пък като ти стане голяма, дай я насам  Blush аз дотогава може да порасна  Joy като теб  Joy

петък е  Peace ням ада пиша повече - ще си пазя квотата за протеина довечера  Mr. Green

# 200
  • New Zealand
Nyala, Кри, благодаря ви за разясненията  bouquet и от мен ще стане домакиня някой ден :crazy

# 201
Здравейте, дружина!  Hug

Кри, браво! Много добри новини! Винаги съм вярвал в теб! Ти можеш, винаги си го можела!  Heart Eyes smile3501
Браво на всички с минусчета!  smile3501
Много дюкански бебета имаме вече, дали скоро няма да имаме и първата дюканска сватба...  Thinking  smile3503

Прекрасен, слънчев и усмихнат петък на всички!  sun

# 202
Здравейте и от мен. Казвам се Ина и съм на 30 години. Започнах диетата на 03.10 и направих 5 дни ударен период сама на протеини. Не съм се мерила, но съдя по дрехите, че съм свалила малко сланинки. Засега нямам кантар, но смятам скоро да си купя. От доста време чета темите Ви, но сега вече решавам да се присъединя към отбора.
Имам едно питане като всяка новобранка - знам, че алкохола не е позволен, но тъй като се задават доста празници в личен план, дали мога понякога да пия безалкохолна бира newsm78
Пожелавам на всички Ви лек и отслабващ ден.

# 203
Инапроцента на алкохола в бирата не променя съдържанието,тоест според мен не е режимна !

# 204
Здравейте и от мен. От два месеца съм на диетата и резултатът е 9 кг. Много съм доволна.
Може да ви се стори наивно, но все пак бих искала да се консултирам с вас. Скоро в някакво списание четох, че жените, които ядят повече месо преди да забременеят имат момчета. Чувал ли е някой нещо по въпроса? Какво говори статистиката за Дюканки - вече майки?

# 205
И аз да се разпиша. След двуседмично задържане вече съм -1,5 кг. Остават ми около 600-700 гр. и минавам в трета фаза  newsm44. но естествено ме е страх.

# 206
Nyala, благодаря ти - значе ще карам на сокчета /степчета/ и кола лайт.
Искам да питам и също така - задължителни ли са триците, че нещо са ми много гадни Sick
Ще пробвам да свикна с тях, но по принцип съм много капризна на храна и незнам дали ще успея.

# 207
Ина,не може без тях,опитай да си приготвиш на кейк или бухтички,пробвай нещо от сайта с рецептите

# 208
Пробвах някакъв сладкиш - стана като кексче с пласт крем отгоре, но нещо едвам го преглъщам. Довечера ще пробвам на палачинка, тъкмо ще ми е по-лесно да си нася сандвич за работа.

# 209
 Rolling Eyes
Бирата не е разрешена, но щраусовото месо - да.

Последна редакция: пт, 10 окт 2008, 11:27 от baci

Общи условия

Активация на акаунт