Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Днес денят ми ще е доста натоварен  Laughing, кантарът ме изненада с +1  #2gunfire не съм пред цикъл и не съм прегрешавала  #Cussing out ако пак ще се борим с това кило няколко месеца  #Crazy Но за сметка на това бързам да споделя една "малка" моя радост, която ми позволи да не се вкисна на Кантарев  Laughing Мъжът ми подари някъде през февруари-март страхотни кожени ботуши до коляното. Още като ги видях тогава, бях сигурна, че няма да мога да закопчая ципа - прасците ми са мноооого, ама мнооого дебели. Така и стана, прибрах ги за проба за следващата зима. Някъде през лятото ми попаднаха, оставаха още 5-6 см, за да закопчая ципа. Казах си, че явно ще ги подарявам, ама за всеки случай да ги пробвам, като си постигна целта, И сега идва хубавото - вчера отново ги мернах и...цяло чудо - закопчах ги  newsm44 newsm68 newsm44 А който ме следи, знае, че това лято не съм свалила никакви килограми. Та сега имам повод за шопинг тур за пола или за панталони до коленете  hahaha
Татит  Hug искам да кажа, че снимката ти след наистина не те показва в цялата ти прелест smile3521  newsm51 smile3501
Роисин  Hug никога не съм се съмнявала в теб!  bouquetПоздравления за успешната трета фаза! newsm51
Зелена  smile3501 newsm51
Авентура  Hug не си спомням колко мин се пече блата за тортата на Боби  newsm78, а изварата я разбивам с блендера доста дълго време, да стане пухкава.
Молинка - в 3 фаза са позволени шунки от всякакво месо, вкл. и свинско. Ха честито!  bouquet
Дидавас, фруктозата не е разрешена. Peace
Трици на Фортунате май винаги има в аптеки Ремедиум.
МаРамотсве  Hug никаква те няма напоследък май newsm78 По кило на месец си е най-здравословно, макар и изнервящо. Хайде, стискам палци за останалите 2 кг.  bouquetЩе гледаме ли снимки тогава? Joy
Гуди, Деата  Hug благодаря ви за разсъжднията по повод сусама и пшеничното нишесте.  bouquet
Редакция
Вече няма да ги слагам тез букети, като увяхват веднагически  Crossing Arms

# 181
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро ПЕТЪЧНО утро мили деца!

Желая на всички весел и усмихнат ден и ви моля днес да ми стискате палци!  Praynig

Кри, ама какви са тези глупости беее! Сусам  ooooh!, сирена и масла  ooooh!. Дамата, която е свалила 20 кг така, сигурно иначе щеше да свали поне 40.
Поздравления за ботушите - е няма такава радост ..........  Heart Eyes Обичам да се пъхам в мечтани дрешки и обувки.
Много ме расмя с букета - верно бързо вехне!  Joy

Татит  Hug искам да кажа, че снимката ти след наистина не те показва в цялата ти прелест smile3521  newsm51 smile3501
Щот на снимката 'след' просто още спя, само телото ми се движи  hahaha hahaha
Ни мъ ласкайте тъй, че ще се възгордея и ще се надувам!  Crazy Всъщност дънките просто ми смаляват телцето.

Вчера, най-накрая, след 4 месечна борба закопчах жестоката дънкова рокля, която си купих лятото. Ама до другото лятооо .......  ooooh!

Отивам да махам гащи по задачи, а вие..... мислете за мен. Наистина имам нужда от позитивни мисли днес  Hug Heart Eyes

# 182
Добро утро милички  Hug
Luizi и другите които смъквате бавничко, не се отчайвате , и аз съм като вас но съм сигурна, че с ината си ще ги преборя тези пусти килограми.  Hug Просто ние смъкваме по "лежерно"  Peace А ината иначе си е чиста проба упоритост,както казваше един мой преподавател. Simple Smile Не че и аз не увесвам носле от време на време ,но пък после всичко си идва на мястото с подкрепата на тук присъстващите.
Благодаря на всички ,които са ме поздравили. Направо сте чудесници-вълшебници и вълшебник.  Hug

# 183
  • Лом
Добро утро!За един ден 9 стр. #Crazy
музичка-чрд на патерички  party023 newsm18  uraслаба ,здрава и усмихната!
Аз съм се закотвила и не помръдвам newsm78но нищо,по-добре бавно,но славно Joy
Tatitt fingerscrossed

# 184
  • София
Татит   Hug с теб сме! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover А ако всичко върви както му е реда, догодина дънковата рокля ще ти е голяма  hahaha

# 185
Привет Simple Smile
кво прайте? Simple Smile
аз уча - скоро ще почна да кудкудякам, но преди да съм почнала, да си кажа колко много си се харесвам в огледалото Simple Smile
нямам коремче - само от време на време късно вечер малко преди лягане... и то е съвсем мъничко
нямам бричове - никакви, нито см брич Simple Smile
нямам ц*** - не ми пука, гаджето каза че и без ц*** много ме обича
нямам голямо дупе, е все още имам неголямо дупе Simple Smile
нямам сланики в горнатата част на ръцете - голям кеф Simple Smile
нямам амнезия -за това не съм съвсем сигурна, ще видим на държавните!

Имам - хубави дрешки, които не нося защото съм се изолирала в един манастир, за да уча на спокойствие! Simple Smile
имам - чиста кожа на лицето и нормална (вече!) коса
имам - по-добро самочувствие и искам да се снимам по-често!
имам - много търпение и желание да си постигна мечтаните килограмчета Simple Smile

Това е от мен, спорен и отслабващ ден! Simple Smile

# 186
  • София
Привет ви Hug
Vg1 thumbsup
Таттитче fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Mma Ramotswe Ще го сбъркаш твоя - ще му трябва нов портфейл Crazy
Аз не издържах, скочих сутринта на кантаря-държа си кг.минус - явно примерно си свалям през Пдни.
Лек и протеинов Wink петъъък!

# 187
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug Аз отивам в един авто-сервиз, за диагностика на двигател. Стискайте палци да констатират конкретен проблем, а не да кажат: "Ами може проблема да е в това, това и/или това!" Sad След обяд иначе ще ходя с Приятели да караме картинг, да стреляме в едно стрелбище и да играем тенис на маса.. така, че май чак довечера ще се появя..

До "nelsun" - Оффф.. това хич не го виждам като проблем. Аз си мислех, че ще трябва пак да чистя, мия, подреждам - а то - само ще трябва да ТИ нося чайчета в легълцето. Душица  remybussi

До "perlata" - Какво дали правим с "nelsun"? Аз се излагам - за нея не знам..

До "cote" - Това да не е снимката на "nelsun" за която все се оглеждам, но все не виждам?

До "Vg1" - На мен ми личи - колко съм дебеличък Sad

# 188
     Добро утро банда дюканки и дюканец!!!
     МИДИ,не се плаши!Стига разумна да хапваш в трета и ще си задържиш кг.Аз дори свалих още 1.Така,че станах 53.Честито ти намаление,макар и малко,но бавните работи са по-стабилни.Успех!
         ШУШИ80,голямо БЛАГОДАРЯ!Ти си знаеш защо.
         ВЕНЕРАС,къде изчезна???Оправи ли се???
         ФИЛЮДКА,миличка   smile3534 newsm03 smile3534,хайде и от мен едно олигавяне,че да ми почне и да ми е хубав деня!!!

# 189
Добро утро Hug
Благодаря на всички за съветите, ще видя какво ке правя по въпроса с яденето. Преди като бях на безвъглехидратна диета си купувах салати и пържоли от заведенията до работата и понякога си носех палачинки /от трици Peace/ с разни плънки.
Снощи малко провалих 4-тия ден от ударната фаза с 2-3 парчета домат и малко печени чушки, та значи имам 3 дена и половина ударна фаза Mr. Green Иначе печено пиле и извара за вечеря Peace
Сега пия кафенце и после ще забъркам триците с мляко /тея трици са отвратителни, но щом трябва...../

# 190
  • софия
ехооооо
здрасти банда!
как сте как я карате? Simple Smile
отдавна не съм се разписвала - има няма 3 месеца Crazy
Но изкарах едно ужасно наситено лято - с всякакъв вид емоции, та така ме завъртя че нямаше начин как да ви следя!
Но режима си е режим!
Признавам без бой че малко мръднах от строя.
Но бързо си влязох в ритъм!

Та така, време си е вече да се завърна по-дейно в отбора и да си споделям страниците с вас.

има много нови сигурно (които вече се чустват стари) и много страи които пък дали ме помнят...
но ей ме на Тук съм  Mr. Green

Прегръдки на всички!

# 191
Отчитам се -
Закуска - чаша мляко
11 ч. - кисело мляко - цяла кофичка Embarassed
Обяд - телешко кюфте, домат и малко извара
Вечеря - пак кИфте и салата "Фреш" (зеле, моркови, червено цвекло и магданоз с режимна заливка)
Току-що - парче уставна тортичка, залята със страхотната паннакотта на Бърди.
Вода и кафе - с литри

а триците къде са Naughty Thinking

# 192
           ДОБРО УТРО И УСМИХНАТ ДЕН МОМИЧЕТА И ТУНИ!!!
           Пожелавам на всички един хубав отслабващ ПРОТЕИНОВ петък.
           При мен промяна няма, положението се задържа същото, но доколкото разбрах нещата при мен сега се движат малко по различно, например  една две седмици няма мърдане и после бам минус едно килце. Не ме тревожи, важното е че се движа надолу, макар и по бавно.
           ТАТИТТЧЕ  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Rose хайде усмихни се, всичко ще бъде О.К.
           ГУШКИ И ФИЛЮДКИ НА ВСИЧКИ!
           ВЕСИТО5  да ти се връща   love001 smile3534  love001 smile3525

# 193
Добро утро на всички и хубав петъчен ден.
Много съм доволна, днес е тритият ден и вече 1кг е в небитието  Joy  страхотно. Хубаво е, че ви има и че давате кураж на начинаещите  Grinning
На всички много  Hug До скоро

# 194
  • New Zealand
adventurа аз разбивам първо изварата с вилица и после като я прибавя към останалата смес- с миксера. Блата го пека около 40мин. в електрическата тенджера, тъй като нямам фурна /нямам представа колко градуса вдига/- проверявам с клечка за зъби: щом нищо не полепва по нея- значи е готов. Hug

благодаря ти!  днес ми се получи страхотна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт