Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 240
Момичета благодаря! И още нещо искам да попитам. Понеже в ударния режим са само протеини виждам че в доста от рецептите написани с червено има и кис. краставички - това редно ли е в първа фаза? И още навсякъде пише подсладител - бихте ли ми препоръчали тъй като може да ми се преиска да си направя някое от онези кексчета във сладкия им варянт а не знам какъв подсладител да ползвам

# 241
Най-сетне си купих подсладител и най-накрая и аз ще си направя нещо сладичко Crazy
За утре пък ще си метна 1-2 палачинки и ще си нося на работа Peace
Като купувах триците и подсладитела в магазина ме питаха дали не съм на Дюкан Joy

# 242
Здрасти банда   bouquet.
Мен днес такъв глад ме гони , че не е истина Току що поръчах на колегата да ми вземе 2 пилешки бутчета и всички ме изгледаха така  #Crazy. Като се има в предвид че преди 2 часа ме видяха как ометох една култура 0.1 с дозата си дюканско кексче  newsm78. Имате ли такива дни с пристъпи на вълчи глад Embarassed. Иначе нищо ново тъкмо щях да се похваля ,вчера кантарев показа 57.4 и днес люш пак 58 кг. Не им се давам обаче , аааааа ще видят те  #Cussing out. Друг въпрос вие тренирате ли нещо докато сте на режима Thinking , аз уж ходя 3 дни в седмицата до залата, ама ми идва нанагорно  Thinking.
А на мен ми се случва да искам да ям не защото съм гладна, а заради самото ядене. На психическа основа е - обикновено става когато съм депресирана от нещо. И след като се натъпча като прасе,  започвам да се мразя заради слабата си воля.

# 243
  • София
Кати 95 - купи си термоустойчив подсладител Sweetly или Huxol, стават за всичко... Киселите краставички : съвсем малко, и то ако си ги правила сама без захар, в купешките има захар...
Успех!!!

# 244
Дюканки да се включа и аз.....Simple Smile

Аз пък в овулация като бях ядях мнооого...
За калкулатора на Дюкан....моя каза 58..от седмица седя на 58..само намигат 57.800...Но на новичките да кажа,че съм имала разлики от по 3 кила  между сутринта и вечерта....Явно трудно оттичам вода....

# 245
  • Варна
Люси - много добре те разбирам. И аз не вярвах, че ще постигна ефект, пък още повече, такъв. Затова поогледах линийките на другите момичета и си казах, 39 кила, това е толкова много. Нека да е толкова. Но като започнах да свалям, минах през калкулатора още веднъж и реших, че 44 ми изглежда по-добре. Така, че давай - 60 кила. Ще ти стискам палци. Пък и като си спомниш как се разхождаше по плажа, вай, вай...
Биборана - наистина тази промяна е супер стимул за нови неща. Не знам дали нов любовник е достатъчно голяма предизвикателство за една така променена жена. Така, че започвай свой бизнес. Макар, че с тази финансова криза, не знам, не знам...

# 246
Момичета и момче,
днес нали е петък, а и следобед, края на работната седмица  Laughing

за Тунинг и ,
За Вещи да не ми се кара подмаззззз  Laughing
ха сега работете усърдно, че края на работния ден наближава.  Grinning

# 247
Мили момичета, само трети ден от диетата, а глада за сладко в мен напира, гледам рецептите и си мисля всичко много хубаво, но в почти всичките следки има овесени трици??? А трябва да се ядат само 3с.л. нали така? Та сега си мисля да си направя кекс ама вместо овесени да сложа пшеницени трици може ли или не може, разрешено ли е или не? После има в почти всяка рецепта СТЕП, да ама тук в Катерини няма, в Атина има, но ще ми е по близко да се прибера в София, но за едното Степче... заслужава ли си? Та питам аз и който може помага  Joy с какво може да заменим степчето? Благодаря ви

# 248
Време е за следобедно кафе:
Цитат
Какво ви дава/взема намаляването на теглото? След като видите, че променяте фигурата си, какво друго искате да промените?
Дава: нова визия, самочувствие, удоволствие от постигнатото отразено в две думи- "Аз успях!"
Взема: нищо от преди не ми липсва, освен че още чакам МЦ-то / то-не ще да идва  newsm78 аз-не ща да ходя на лекар/ Та това ми е единствения проблем, който се надявам да се реши от само себе си  Praynig, когато организма ми свикне с новото си тегло.
Аз също съм решила след тази промяна да променя професията си. Не че едното има нещо общо с другото, но то показа, че когато не искаш да търпиш сегашното положение, поставиш си цел и се бориш за нея- успяваш! За сега си трая, че още карам курса по английски, но щом взема сертификата на Кеймбридж, ще се "огледам" и с УДОВОЛСТВИЕ ще ритна канчето на неблагодарната образователна система. Все едно съм във Втора фаза и инвестирам в знания и умения за да вляза в Трета и Четвърта Joy

# 249
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мили момичета, само трети ден от диетата, а глада за сладко в мен напира, гледам рецептите и си мисля всичко много хубаво, но в почти всичките следки има овесени трици??? А трябва да се ядат само 3с.л. нали така? Та сега си мисля да си направя кекс ама вместо овесени да сложа пшеницени трици може ли или не може, разрешено ли е или не? После има в почти всяка рецепта СТЕП, да ама тук в Катерини няма, в Атина има, но ще ми е по близко да се прибера в София, но за едното Степче... заслужава ли си? Та питам аз и който може помага  Joy с какво може да заменим степчето? Благодаря ви

дали пшенични или овесени все тая - 3 супени лъжици е абсолютния максимум  Hug
може подсладителче, захарин, хуксол, каквото се намира там, Филюдка може да помага  Peace

# 250
         Здравейте сладки мой момичета и момче!!!  Heart Eyes Hug  bouquet
veneras беше питала дали някой е правил от тортата на боби , е аз снощи я измайсторих , получи се и блата и крема без проблем , но нещо не ми допадна самия блат , за това реших следващия пъд да заменя този блат с кексмето на тони което ми е по вкуса и напаво го нападам без да му мисля!!!   Crazy Crazy Mr. Green

днес е един много топъл и приятен ден и освен това е петък , та по този повод желая ви приятна почивка и много много ви целувам !!!  Heart Eyes Hug Hug Hug
   На всички новички добре дошли!!!   bouquet

# 251
  • Тук някъде.....
Здравейте и благодаря на всички за милите думи, едва ли без вашата подкрепа щях да се справя! Hug

Аз отчитам още един - 1 и вече съм в отбора на шестичките. Ще достигна и в петичките, ама търпение /и без това се учудвам на темпото си  Rolling Eyes/ Другата седмица ще си правя изследвания на кръвта /така и така ми е време/ за да си видя холестерола, че яйчицата продължават да са ми множко на ден. Иначе друго не ме тревожи, дюканствам си и свалям. Дано да е все така и занапред. И на вас пожелавам същото, а когато сваля още 5-6 килца, ще сложа и нови снимки в албумчето.

Да дам отчет: закуска: солена тричава палачинка, намазана с Ескуиза, две парчета шунка и кисела краставичка /от купешките е, все едно, защото и в нашите има захар/, чаша кафе с мляко, обяд: руло Стефани от телешка кайма- 3 парчета + печени на скара тиквички и за десерт крем с екзотични подправки /от втората книга на Дюкан/. Преди малко хапнах отново малко руло и вероятно няма да вечерям, просто след погълнатото няма да ми се яде  Naughty Изпих много вода и още едно следобедно кафе с мляко.
Тъй.
Да попитам за десертите : защо пишете, че някои от тях са примерно за 4, 5 дена, при положение, че не съдържат много трици, т.е еднократно по 3 лъжици? Ето, например този екзотичен крем няма трици и ако се абстрахираме от вредния подсладител, би трябвало да може да се яде по повече. Не че мога да изям 3 купички, де, не съм по сладкото, ама бих искала да получа някакво обяснение от по-опитните мацки или ....дюканеца, с който разполагаме  Laughing

По-здрави и по-слаби!  chef  bouquet

# 252
  • Варна
Чшшшшш  Twisted Evil

петък е, да раздавам ли?

# 253
Sofi_q, може би защото имат много мляко или яйца, които надвишават дневния лимит Simple Smile

# 254
Дорче, разтупка застаряващото ми сърчице   Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт