Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 943
  • 958
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!Изобщо не ми се пише, защото нямам с какво да се похваля и нещо много яко взе да ми писва.И не стига, че нямам - ами килата ми варират + - 1, 2 кила.Това са 8 месеца , бе хораааа!Някои момичета си изкараха и първа и втора и трета за това време.Започвам да се чудя дали този режим е за мен изобщо.Ох много съм отчаяна, да не ви занимавам и вас. Cry

# 631
Добро утро на всички. Вече съм във втора фаза, а от днес съм в МЦ  newsm12 килцата все още са 63, но аз се чувствам много добре и вече започнаха да ми стават разни дрешки  newsm10 много съм хепи. Исках да попитам зеле може ли да се яде или само брюкселско зеле е разрешено? Благодаря ви и много хубав ден  smile3525 newsm51

# 632
Добро утро дюканки Hug
Като сте казали да се връщаме във втора, пък да се връщаме Simple Smile
Хайде и аз в кюпа, само дето не съм на поправителен, имам си нова цел. Запазих успешно килограмите в трета, ама лакомо дупе, искам още -5кг. Хич не знам дали ще се получи, щото тези килограми са ми от далечното минало, да не кажа от сватбата Joy
Хубав ден ви желая, много свалени килограми и да пишете ей, че аз може да не пиша, но обичам да ви чета.  bouquet

Paulina  не мога да помогна със съвет за кантара. Моят е от 10лв. и от началото на режима си стои на най-неподходящото място в къщи, ама там ме изкарва най-лека Grinning

zlati22 може да се яде зеле. Аз дори наблягах основно на него. И сега мисля да е по същия начин.

# 633
Здравейте и от мен! wavey
monnnn, мини в трета фаза и се радвай на постигнатото.

# 634
Здравейте момичета и момче! Аз не съм писала от петък когато ви залях с въпроси:)) Вчера ви четох че бяхте изписали доста странички през почивните дни и днес реших и да пиша. Виждам че има много новички като мен - радвам се че не съм само аз новобранката:)).Искам да гледам още такива снимки като на светланче, нели и всички други че това е страхотна мотивация   Вчера ми беше първия ден от ударния и днес кантара показа -1 но не знам да му вярвам ли че той не е електронен. Днес продължавам. И така това е от мен за днес. Ако имам някой глупав въпрос по нататък нали няма да ми се ядосвате много?Simple Smile)
Айде лек и успешен ден на всички

# 635
добро утро искам да попитам за подсладитела,щтото ще си направя кексче ,и незнам колко на колко се развява как да разбера имали някой който да ми помогне

# 636
Бачи, мислила съм го и това, ама ме е страх от освинване...пък и искам да стана 65 кила.Обаче вече се чувствам страшно изморена.И все повече нережимности ми се прияждат. Embarassed

# 637
Добро да е и от мен утрото!

Тонито,така се зарадвах като видях големите червени букви,викам си,пак съм карала на автопилот,и не съм разбрала кога е станало петък,ама не е баш така...smile3514

Цоци,голям смях с твойта случка,май на доста от нас се случва напоследък,къде къде по-добре от това още с влизането в магазина да ти кажат"нямаме нищо подходящо за Вас..."както ми се е случвало.
Носи си новите блузки,и скоро още по-малък размер да си купиш! Hug

Днес се празнува  Света Петка,много хубав български празник,така че,ако имате имен ден или именник в къщи-да ви е честит!

# 638
  • София
Добро утро  Hug макар че съм вече на второ кафе... kaffeetrmker_2 да си го пийнем заедно.
Люси  Hug  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Игибери  Hug не се притеснявай излишно, резултатът ти е добър и здравословен!  bouquetВярно, че накрая става доста трудно, но си заслужава! Дай време на организма да свикне с новото положение! И не забравяй, че според Дюкан 3 кг на месец е нормално и дори не се говори за задържане!
Мерито, честито! smile3525Абсолютно си права да си горда и доволна от постижението си!
Мон  Hug яд ме е, че никога не намери начин да дойдеш на някоя среща. Като се говори очи в очи е друго, на бърза ръка можем да организираме един брейн щорминг за твоя  случай...
Злати, брюкселско зеле може!
Nyala  Hug

# 639
Привет и от мен Simple Smile
Сега и аз ще ви разкажа една история Simple Smile Снощи се прибирам от Варна и първата ми работа на кантара Simple Smile Гаджето и той с мен, контрол по качеството, око да види ръка да пипне, както са казали хората Simple Smile
И скачам аз на кантара и гледам 65... и си викам... ами, добре 2 седмици задържане ясна работата, даже съм и качила... Слизам, крайно разочарована от кантара и скача той - бам 73! и той почва не е верен, милоо, а аз верен е! напълнял си, не съм, не е верен..
Гледаме кантара без никой да е отгоре и той показва плюс 3 кила. Явно при чистенето жената го е разместила малко, а на моя кантар не му е никак трудно да се размести Simple Smile Оправихме го на 0 кг и качвам се аз 62 Simple Smile ей направо полудях от кеф Simple Smile) та сега ще ходя да си сменям чертичката, пък! Simple Smile
Лек и приятен и отслабващ ден и яжте много риба! Simple Smile

# 640
Здравейте! Аз съм нова във форума, но не и в режима, за 4 месеца и половина съм -18кг, все още съм на втора фаза. Още няколко килца и минавам в трета  Grinning

# 641
  • София
Здравейте!
Днес е хубав празник - да е честит на всички, а на именниците - да бъдат здрави, с гордост да носят имената си и да ги прославят!
С малко закъснение отбелязвам, че на 11.10. направих 6 месеца с режима. Доволна съм от постигнатото - минус 17 кг. От около месец и нещо съм в застой, но това вече не ме смущава - имах един такъв месец на застой и се научих да бъда търпелива в очакванията си и постоянстваща в усилията си /по отношение на режима, де Wink/.
Желая ви хубав ден и успешна седмица!

# 642
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мен!

Балкончето ша съ срути бре!  Crazy

Филюдка, ето ме бе миличка, сладка  Hug! Пу пу пу каква си хубаваааа! И колко си се вталила от Юли насам   love001

Аз само минавам да помахам и хуквам, че работа ме чака!  Tired

Lucie - стисках, стисках палци - кажи добре ли мина, слънчице!  Heart Eyes

Тонитооооооо - е много ти обичам постовете, ей   bouquet

Цоци -  hahaha hahaha - айде повервай вече в таз кръшна снага бе!  Heart Eyes

Айде обичам ви много

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.  Crazy

# 643
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Здравейте на всички!   bouquet

Тук съм, но бях болна и не съвсем режимна (или по-скоро режимна в общи линии). Все пак в неделя навърших 6 месечинки с режима и вас, и на патерица минавам да ви почерпя -  кола и пиле Освен това искам да благодаря на всички за подкрепата, разбирането и тиганите  Hug Направо не мога да повярвам, че вече половин година съм на определен режим, че съм свалила излишните килограми и вече успешно ги задържам 3 месеца. Много прегръдки на всички момичета и момче, много пожелания за успешно свалени килограми, успешно задържани такива и много, много усмивки!   bouquet

# 644
Моннн, защо не минеш временно в трета. Дюкан го препоръчва, когато втората фаза ще е по-продължителна. Не се отказвай... дай си почивка малко в трета....

Аз като гелдма как ми намаляват килцата и желанието за нережимности расте,ама за сега се удържам.....пустото му прасе...Утешавам се с дюкански десертчета,ама май почнах да задържам от тях ....та ги намалих Sad

Общи условия

Активация на акаунт