Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 750
Мерси ,че ме забелязахте feelgood  i Люска.
Люска,писах ти на лични ,провери ги.
ами, то си е за забелязване...не зная на вас случвало ли ви се е , ама като видя така снимки преди-сега, като видя и свалените кг, времето за което са свалени и веднага калкулаторчето в мозъка ми се активира - ....кг , за...време....ами и аз АКО, ТО..... еди кога си, ще съм еди колко си.... PraynigJoy Joyлека и приятна вечер

# 751
pepi 1974 пълна ти е кутията , а трябва да ти пусна ново съобщение.

# 752
FeelGood,то и аз от там тръгнах - снимките.ако знаеш първите дни колко често ги раглеждах...Като тебе само смятах.Ама като си видях моите снимки от морето и ми стана лошо.Вечерта преди първият ден от режима ходихме с милото на пазар и аз си купих една поничка с крем.Сгънах я на един залък.А милото вика:какво правиш ,бре моме.Т'ва не е ли за закуска за децата.А аз:к'ви деца,бе.за мене беше.край ,от утре съм на диета.а той хич не вярва,щот тези думи са му познати  до болка.ама по едно време се поуплаши ,че барабанчето се постопява.още има за топене.Та мисълта ми беше за снимките.Ще качвам ,още защото девойките преди мен така ме подкрепиха и като в пионерката организация ,ще предаваме щафетата,опа връзките,снимките

Гледам подписа на маймунката Искам да отслабна!!! Ще отслабна!!! и ми изниква отговора веднага: Ще отслабнеш я ,къде ще ходиш!!!

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 01:44 от pepi1974

# 753
Добра нощ на всички присъстващи в този час. Имам проблеми с нета, но все пак успях да прочета всички постове.
ФИЛЮДКА, твоите снимки ме радват и стимулират. Късмет на всички в свалянето на килограми  Heart Eyes

# 754
  • София, "Младост 3"
здравейте, мили съотборнички
нямам време да чета, че децата болни и не бяхме и тук в Сф, и нямахме нет
мерси на всичките вкл се в отговорите на моите въпроси

аз да дам отчет - имах нарушение 4-5 дни...но сега пак се връщам във втора фаза
наруших, щото бях доста зле - поради ограничена консумация на изкл еднородни продукти във втора фаза и залагане на 5 на 5 дни П и ПЗ ми се стопиха и килата ама и организма

обач ефекта  е все пак за 3м - 20кг и се надявам до 1м да сваля едни 5кг - мечта ми е то 10 клас насам...да видим
желая успехи на всички и мисля и аз да се отчета със снимки...защото аз не вярвах, че това е възможно - за толкова кратко време да се свалят толкова кила - но ето че  е факт...че има и далеч по-бързи то мен, аз въобще няма с какво да се похваля, освен с постигане на нещо, в което не съм вярвала....

лка нощ и ви жлая успехи...и воля да ги постигате щото моята нещо  слаба напоследък - липсват ми плодовете и то много...нищо друго само те....

# 755
  • София/Осло
Заспахте лиииииииииииии
Отчитам се -
закуска - кафе с мляко и пилешки крилца
обяд - пилешко+ 1яйце варено
вечеря - скариди
Между храненията -6 канелени бисквитки
Течности, кола зиро , чай и сок -около 2 литра
 bowuu
На килограми се застопорих ,но дънките ми виснаха  Laughing

# 756
deata ....кой да спи бе душо .... не и кака ти Цоци

pepi1974 .... първите ти две снимки (преди и последните години) ..направо ми вдигнаха настроението ..
а за третата нашраво имаш от мен едно БРАВО БЕ МОМИЧЕ

дали вече не е време да ви сервирам по едно кафе аааааа ...или ще изстине докато се събудите ???? newsm78 newsm78

# 757
  • София
В случей, че кафето на Цоци е изстинало пък и защото имам повод да почерпя ..

Ме сечинка, месечинка йо и йо.
И на 7-ма пейка седнах йо и йо.
След неумелия опит за поезия малко статистика: 3 месеца на режима и -20 килограма.
Успешен ден на Всички  Hug и мноого благодаря за подкрепата

# 758
Цоци,ти булка,вярно ,кога спиш?Кога легна,кога стана ? Че и кафе сервира? Аз качих още 2-3 снимки.ще продължавам да попълвам колекцията .Ама друг път,защото при мен стана нощеска.лек ден на вас кукли и Туни(е как да кажа куклио ?)> Hug  Heart Eyes Heart Eyes

# 759
pepi1974     Grinning Laughingза да не се чудиш ...да ти кажа несъм лягала ...

# 760
добро утро дами и туни  bouquet

хубав ден  love001

# 761
Добро утро Hug
Благодаря за кафето  bouquet
Тези дни задържам, но имам проблеми с ОО и си мисля, че е от това Confused
Лек и отслабващ ден Heart Eyes

# 762
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Hug

До "svetlence" - Честит Рожден Ден Gift  Party Time hbday Flowers Bouquet dancing

# 763
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добро утро и от мееен!

Ега ти глупостите сънуваххх  ooooh!

pepi1974     Grinning Laughingза да не се чудиш ...да ти кажа несъм лягала ...
Аз пък вече не се чудя - знам! Цоци нивгаш не спи и накрая ще вземем да я набием и да я сложим насила у кревата.  Mr. Green Съжалявам за вчерашния ти крив и тъжен ден!  Hug

Пепи  smile3501  love001

Lady Frost пита всъщност откъде да си купи извара, а не колко да яде от нея. Най-обезмаслената май си остана Дядо Либен и Меролио. Меролио аз и досега не съм открила. Но Дядо Либен има в повечето големи магазини - Била, Фантастико, Пикадили. Не знам къде живееш, но .......... Успех и добре дошла и от мен!   bouquet

Ни мога да разбера, що аз размахвам, размахвам камшици, а никой не дава отчет, а СлаБето дойде и съ строихте в редици! Не съм ли страшна?!  Mr. Green Crazy

Момичета, не мога да се сдържа и да не напомня - едно кафе сутрин е достатъчно и така сме се разбрали - да не товарим форума! Слагането на кафенца не трупа точки  Blush.
Вещи, извинявай  Heart Eyes

Ари отивам и аз бачкаааам.  Tired

# 764
До "ФИЛЮДКА" - За съжаление вчера нямаше време да играя тенис Sad

До "kati_95" - Ако имаш някакви неясни неща около Диетата - питай си спокойно Simple Smile

До "Zellena" - Оооо - упорит съм! Диетата е първото, със сигурност смислено нещо, за което впрягам всичкия си инат Simple Smile

До "nelsun" - Спазвай 3-та фаза по устав! ТЯ е не по-малко важна от 2-ра. Да не си помислиш, че най-тежкото е минало с достигането на желаните килограми! По-тежко е да ги запазиш! Желая ТИ Успех Simple Smile

До "ВСИЧКИ" - Заминавам да си мия колата pletka

Общи условия

Активация на акаунт