Място за Дюканки - начинаещи и ветеранки - 128

• 38 940
  • 958
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia, BG
Привет на новичките  wavey
Тук килограми се свалят лесно, бързо и приятно и независимо колко имате да сваляте, няма да усетите как е минало времето до крайната цел  Heart Eyes
Лейди Фрост аз  съм срещала 3 видя трици - едро смляни, средни и фини. Аз лично ползвам от фините, защото независимо дали съм си направила по-рядка или по-гъста смес, никога не ми се къса палачинката при обръщане. Пробвай всички и яж които ти допаднат  Peace

Аз отчет какво ядох днес няма да давам, че да не стресна с дългия ферман начинаещите   Mr. Green (само ще намекна, че съм достойна конкуренция на АЛФ и неговите 9 стомаха  Blush)

СофиЕнки га ше пием кафе..  Whistling Някой май имаше наказателна мисия да организира нещо поради неявяване на последното такова  Naughty Този път много ми се ще да дойда и да се запозная с любимите си образи от темичката  Hug

# 736

И веднага един бърз въпрос: има ли значение какви точно са овесените трици като марка - не в смисъл кои марки са хубави и кои не, а по скоро всички ли са еднакви като състав? Никъде не открих това обсъждано, но реших все пак да попитам за всеки случай! Казват, че с питане до Цариград се стигало!  Sunglasses

Първо желая ти успех и силна воля   bouquet
А за триците, важното е да са овесени, марката не е от значение  Wink
Има и фини и по-едри, аз си ги комбинирам.

И като стана дума за трици, онзи ден като си ги купувах видях някакви нови и попитах какви са и жената в магазина ми отговори, че са БИО и 500 гр. струваха над 9  лв  Shocked
Та си останах на небио трици  Mr. Green

# 737
  • ул. "Мечтание"
Благодаря, момичета!   bouquet Hug
И преди съм ползвала от триците и общо взето нямам претенции как точно са смлени!  Mr. Green
Днес се заредих с режимни хранички, на мъжО манджите ги наврях на скрито най-долу в кутиите на хладилника! Утре съм планувала да хапна рибка. Май ударния режим основно на риба ще го карам, ама да видим!

Имам още една питанка - от къде мога да си купя обезмаслена/нискомаслена извара? Нещо май по нашите квартални магазини няма (или аз не знам какво да търся newsm78)!

# 738
лека нощ на всички от мен и много минуси да имате на сутринта
 newsm51

# 739
Първо да поздравя Филюдката за прекрасният резултат  Hug  newsm51 smile3501.После да приветствам новичките с  welcome
И накрая да ви пусна линк към моите скромни снимки.

http://www.pepi19.snimka.bg/album.php?album_id=294740

А по пожод историята на Silverfox  с колегите се сетих за моите .Ходя с униформа на работа. Вчера не бях на работа ,но се наложи да отида за малко .Облякох си цивилните дрешки от преди 12-13 месеца.И една мацка ме вижда и вика: Ама Пепи ,ти си много сладка днеска(да,бе с мазната коса след масажа),да не си отслабнала?И аз първо незнаех какво да кажа.Но накрая викам:Ами ,да,малко.(Муцка,отслабнала съм 19 килца)А тя:така си и мислех.

Така се напомпах току що с едни кюфтенца и миш-маш ,че сега едвам дишам.Ама ще се стягам ,че ме чака едно обикаляне по магазините за костюм за Halloween на малката( малка -на 10) .Лека ви нощ кукли .

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 00:33 от pepi1974

# 740
абе незнам защо е настанала тази мания ...да кръщават разни неща БИО ...и това да е повод да им слагат двоини и троини цени ...какво БИО може да има на едни ТРИЦИ ...че това са смлени люспи на овес ....
тц тц тц ..момичета ние сме по зле от средностатистически товарен кон ...на конете поне овес им дават ...а ние набиваме обелки ...

ФИЛЮТКА ...знам че се споразумяхме ...ама ми е хубаво като си помисля (пофантазирам) ....за щура обиколка цяла нощ из барове и дискотеки .... мимолетни флиртове ... иии още милион щуротиики ...все неща които майка ми не би одобрила в никакъв случай

# 741

http://www.snimka.bg/my_albums.php

Трябва да си оправиш лнка, не се виждат  Wink

# 742
Lady Frost, аз ползвам тези:              Нямат неприятен дъх и вкус. Едрички са, но аз ги ям само с кисело мляко и като се понакиснат, стават чудесни. Най-добре е ако ги накиснеш от вечерта.
За различните рецепти, в които триците трябва да са по фини, могат да се мелят в кафемелачка.
За БИО триците, така явно е модерно напоследък. Купувах скоро БИО краставици, по левче бройката и после трябваше да изхабя и торбичка за да ги изхвърля.
Филютка, супер мацка си станала! Може и аз да се присъединя и аз този път за кафенцето, ако ми остане време от бебета и каките им.

# 743
  • ул. "Мечтание"
VAVA, благодаря! Аз вече съм си купила, но чак сега се замислих дали има значение какви са... Както и предположих - няма!  Mr. Green

# 744
Имам още една питанка - от къде мога да си купя обезмаслена/нискомаслена извара? Нещо май по нашите квартални магазини няма (или аз не знам какво да търся newsm78)!
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%

# 745
  • ул. "Мечтание"
VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко (Верея 0,1%, Култура 0,1%, Герма 0,1%), извара (Мерони, Пържевица, дядо Либен и насипна в Пикадили) и сирене Excuisa FitLine 0,2%

ъм... да де, явно съм тъпичка... тия извари по дефолт ли са обезмаслени или имат обезмаслен вариант?

# 746

http://www.snimka.bg/my_albums.php

Трябва да си оправиш лнка, не се виждат  Wink

Май го оправих. http://www.pepi19.snimka.bg/album.php?album_id=294740 поне така си мисля.

# 747
Браво pepi1974!
 Много се кефя като гледам такива снимки преди и след. Действат ми много мотивиращо.

Решила съм до петък да си купя книгата и да се запася с продукти и през почивните дни да се доограмотя и да си избера рецепти, за да мога от понеделник и аз да започна най- накрая.

# 748
еееееееееееее, макар и малко поизморена(ужасно мразя дни като днешния, когато се налага да ставам в 6,3 Cry) успях да ви изчета...доста стимулиращи снимки, както на Филюдка, така и на Пепи Hug Hugбраво момичета! Цоци , лягай си бе човек, след гадния ден , който си имала дай си малко "свободно" и аз си мисля,че съм от държеливите на бачкане, ама ти.....не жена, а желязо Hug
колкото до гърците...хм...дано не обидя някой, ама що си мисля да не се точиш толкова, че....лично аз никак не съм възхитена,може би и аз тръгвайки първия път(най-добрата ми приятелка живее в Атина вече 10г) бях с голямата кошница...късмет в свалянето, усмивки след срещите с Кантарев желая на всички!

# 749
Мерси ,че ме забелязахте feelgood  i Люска.
Люска,писах ти на лични ,провери ги.

Общи условия

Активация на акаунт