Кое умалително ползвате?

• 35 131
  • 298
  •   1
Отговори
# 210
С моя приятел сме заедно от 3 години и половина и до сега сме се наричали с истинските имена 3 или 4 пъти GrinningЗа него съм Жоси(от рекламата за сиренето), а той за мен е Джинко. Grinning(бяхме в едно заведение и го питах Димо искаш ли още джин , ама всичко се сля ).Понякога го карам да ми казва името и ми е  странно чак.

# 211
Като се замисля и аз не съм си чувала името отдавна от него. Вече 4 години сме заедно и името два- три пъти да ми е го казвал и то в началото Rolling Eyes

# 212
Ние сме най-често на Шошко, Чочко, Маймунчо

# 213
Ме4е, но по-често Клече.
А за по-сериозно - Ме4еКле4е  Crazy

# 214
  • в шоки-land
а3 сьм шатцли - малко ськровище  Grinning...той е само шатц - голямо ськровище  Joy

# 215
по принцип си викаме ''пъпеш''но сега си позволява да ми казва глобус hahaha hahaha hahahaи пр.

# 216
  • София
Моя мъж ми вика "наборе", "наборче", "набори", при положение, че е със 7 години по-голям от мен Joy JoyАма така си остана от преди.
Аз ми казвам "мило" понякога, въпреки, че не ми харесва много това обръщение.

# 217
  • sf
и двамата сме " мише".

# 218
Викаме си по имена.Само те са умалителни.

# 219
"мацо","буболечо-мечо" Embarassed

# 220
"котьо"

# 221
Ние сме твърдо на "мише". Когато почваме по имена, най-вероятнои нещо ще  се случи... argue

# 222
ние сме на 4о4ко и 4о4ка ,когато се поглезваме си говорим на пиленце ,а като се караме -по име.

# 223
по име рядко го наричам.. Laughingиначе най-често бебко,бебешон,пилка/от пиле/,слънце,Любов.. Rolling Eyesи всякакви други като жаба,мишка,мушмул,свин и тн Laughing Mr. Green

# 224
Мушмул е особено цветисто!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт