Кое умалително ползвате?

• 35 119
  • 298
  •   1
Отговори
# 225
Наричам го "мило",той мен "слънце".
Пред хора се наричаме по имена.

# 226
  • Пловдив
Слънце, тате... По- интересно е кое умалително ползва той! Всичките си приятели, без оглед на това как се казват, нарича "Саше", а единственият ни приятел, който е Сашо, нарича "Кольо" Shocked Не ме питайте защо, няма никаква идея ooooh!

Joy Joy Joy

# 227
по име

# 228
Мацолине - той
Мацолина-аз.
Хихихихиии, а като се изпуснах веднъж пред майка му и му казах "мацо",туй женище направо щеше да ме подпали с поглед....муахахааахааааааххххааааааа... Joy
Оооо : #Crazy,......напоследък съм Гарги-от Гаргамелчо, а той е Пухан, Шишомир, Шишолан, Мише, Прасулин, Муцулан и в особено лигави моменти "Котьооооооооооооо". Аз от самото начало съм Принцесата, Слънцето или Мацата.
Странно, аз всщ на всички около мен измислям имена-майка е Пеше или Цуце, приятелките са ми Цуце, а баба ми е Бабиере или Девойко.Замисляли ли ли сте се, че по този начин ние някак се опитваме да дадем на любимите си хора имена, в които влагаме тази наша специална любов, с която ги правим единствени и неповторими за нас и всеки път,когато го кажем им казваме:"Обичам те!!!!Ти си нещо ценно,неповторимо и особено скъпо за мен!!!"

# 229
Ние сме "ашкъм", което означава "любов моя" на турски  Heart Eyes
Освен това сме бейби, бейбе, а напоследък той е Мечо Пух  Hug
С едната ми приятелка сме на "мила", с другата- "патка", а като
спорим- "офцо"  Mr. Green, а с третата- "чумо, чумик"  Mr. Green
С двамата ми най- близки приятели сме на "дупе", като се караме- "гъз"  Whistling
С друг мой приятел, който е китаец си говорим на "малака", който знае гръцки...  Joy
Майка ми е "съсел" или "съси", баща ми- "дъртю", с много любов разбира се  Mr. Green
И нещо много смешно за финал, вуйчо ми и майка ми имат 5 години разлика в негова
полза, та преди той да стане на 50 викаше на майка ми "лапе" и "наш'то лапе", а
след като навърши 50 почна да и вика "како" и "кака"  Joy

Бях доста изчерпателна, дано не съм пропуснала някой  Hug

# 230
Мацолине - той
Мацолина-аз.
Хихихихиии, а като се изпуснах веднъж пред майка му и му казах "мацо",туй женище направо щеше да ме подпали с поглед....муахахааахааааааххххааааааа... Joy
Ейййййййй голям майтап ще да е било....  Joy Joy Joy
Мушмул е особено цветисто!  Mr. Green
..............ааааа свин е още по-....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 231
  • видин
след като изчетох всичко, извода е ,че ние сме много прозаични - той е тати, а аз съм мама.............

# 232
Рожбем се пред хора!
В домашни условия,когато сме с детето се наричаме - мамо,тате,
Сами и в настроение - пате...

# 233
"Чоче " а  той на мен " пате".Но  зависи  и от ситуацията и настроението.На име също много често си говориме.

# 234
ние и двамата си каэваме "писе"

и ние така Laughing

# 235
Ами той на мене ми казва бебе аз на него бебони,а сьщо така му викам и пасе ськратено и по умалително от прасе и други производни на бебе като  nuts и т. н....

# 236
Рожбе, гуньо, котке, мечо, мечешка котка, котешка мечка,медуньо, мецуньо...абе квото ми хрумне на момента. Понякога се сещам да използвам и името му...ужасна лигла съм.

Laughing
Съвпадение или не... каквото ни дойде на ум-това...много забавно ства, когато измислим нещо ново(несъществуващо като дума в българският език)...понякога на майтап го питам " Ти как се казваше? " Laughing

# 237
  • Варна/Лондон
аз съм жужи той е джоки ,неговите приятели са Урко и Мъдю Money

# 238
.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 01:09 от Палмира

# 239
жена ми наричам любов моя, моита красавица, обич моя,
а аз сьм тьпчо, пасе, идва от прасе,
 смешников, бай пръц

Общи условия

Активация на акаунт