Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е историята на участничките във форума, които споделят своя опит в отношенията си с арабския свят?
Каква е историята на трета участничка, която споделя за своите връзки с арабския свят?
Какви са интересите на двете участнички, които споделят за своите връзки с арабския свят?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е историята на участничките във форума, които споделят своя опит в отношенията си с арабския свят?
- Една от участничките започва връзка с арабския свят през 1979 г., среща голямата си любов и се запознава с част от семейството му. Въпреки че се омъжва в България и има 4 деца, тя разкрива, че след раздялата със съпруга си отново среща първата си любов и споделя, че сърцето й ще бъде в Кувейт. Тя живее в Русе и разкрива, че е пътувала до Египет, Гърция и Кувейт. - Друга участничка живее в София и е омъжена за сириец. Тя се запознава със съпруга си през 1994 г. и сключват религиозен брак през 2001 г. Те имат едно дете и живеят като „италианско семейство“. Участничката споделя, че пътува като турист до Сирия и разкрива, че има двойно гражданство - българско и сирийско.
-
Каква е историята на трета участничка, която споделя за своите връзки с арабския свят?
Трета участничка разказва, че живее в Златоград и споделя за своите съмнения относно бъдещата връзка на дъщеря си с арабски зет. Тя разкрива, че се присъединява към форума, защото очаква да има арабски зет в семейството си и споделя, че татко й се пита защо са толкова непокорни, но не му идва на ум, че на него прилича.
-
Какви са интересите на двете участнички, които споделят за своите връзки с арабския свят?
Участничката, която споделя своите връзки с арабския свят, разкрива любовта си към индийските филми и споменава някои от любимите си заглавия. Тя обсъжда актьори като Амитаб Бачан и препоръчва няколко страхотни филма, които е гледала. Друга участничка разкрива, че е почитателка на индийските филми и споделя някои от любимите си заглавия. Тя споменава актьори като Шахрух Кхан и споделя няколко много добри филма, които е гледала.
-
Какви са основните теми в дискусиите за пакистанските сватби?
-
Кои са основните теми в дискусиите за лични истории?

Бях в София вчера,а днес тичам по задачи.Пък и се измързеливих - много се разписаха момичетата и на мен ми е по-лесно да чета 

Хайде,дано да оздравее бързо детето и да нямате поводи за притеснение. По отношение на младите и луди години - и аз моите си ги изживях пълноценно,даже повече от пълноценно и не съжалявам за нищо (макар,че ако имам щерка и ги върши същите като мен,ще я окова в къщи
Шехи дори без бой си признава, че при такава активност от страна на останалите момичета й е по-лесно само да чете...Аааа,не!
Ми как ще разберем тогава за нрава на "милата" ти съквартирантка и за пикантериите от кухнята на един луксозен хотел?!
А и като идваш към София,обади се да спретнем някоя срещичка!
Като заговорих за срещи, не беше ли точно днес денят Х, в който част от Софийските мами щяха да си направят рандеву?Я, малко отчетност по въпроса и приложен снимков материал! 
а за кексовете друг път ще коментирам хахаха

добре че Йоанка поне има желание, тя пък днес ми каза че щяла там малко да поплаче с него че нали и е брат и трябвало да му прави компания в плаченето
А махлаба дали ще мога да го намеря тука? 
Много е трогателна историята ти...днес като я прочетах останах в сълзи. Предполагам колко трудно ти е било, когато си не можела да комуникираш с него дълго време. Направо си е една приказка историята ти. Като я чета направо сякаш я изживявам аз. А и това, че нещата започват в Зл. пясъци и обстановката горе-долу ми е добре позната, колкото и да са променени мн неща от тогава до днес. Съжаляваш ли днес за нещо...казваш ли си да бях направила така..щеше да е така? Питаш ли се често .. ако беше така...ако беше така...? Ако ти задавам прекалено лични въпроси може и да не ми отговориш ще уважава това.