Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 250
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
  • Асеновград
Здравейте ,
аз само набързо и телеграфично :
Тедо е с ангина и на антибиотик , кисел е , защото го боли гърлото , иначе не му личи много , че е болен.
Тази сутрин бях до яслите , ноември тръгва , доволна съм от повечето неща , които ми казаха , дано и за напред да е така.
Аз не съм добре , не успявам да се справя с всичката работа , много неразбории излязоха наяве , аз трябва да ги оправям , а не знам как.Обаче пък и не ми стиска да напусна , карам я ден за ден и по цели нощи мисля какво да правя и нищо не измислям.
П.П.Честит рожден ден , Аркси !
П.П.П.Марти , асеновградските педиатри прилагат следната схема - ако бебето е на кърма , не му се дава нищо друго до 6-тия месец , обаче това се прави с цел да не ти спре кърмата , а не защото бебето няма нужда от нищо друго , освен мляко ; ако е на АМ от втория месец се започва - сокче , плодово пюренце и т.н.По едно време ходихме на консултации заедно с Гошо и после по 1 час обяснявах , защо няма да послушам лекарката.
Извинете , отплеснах се , ама имам нужда да си насоча мисълта в друга посока явно.

# 136
  • sf
billie , какво точно работиш,че ти е толкова трудно?

# 137
  • София
ДД
Аз като съм болна немога да седя или да лежа,имам апетит за 3ма,ако и моите са такива незнам.
То ако не ги извеждаха тея овце днес щяхме да сме само аз и децата в парка,беше ужас към 10ч и ние избягахме,но нямаше и къде да идем тук в комплекса им писна.

# 138
  • sf
Иве, а децата как са?
а за какви овце говориш,че нещо изпуснах нишката  newsm78

# 139
  • София
...като заговорихме за болести, другото ми любимо нещо е "тия сополи, и тази кашлица и температурата (примерно) са от настинка, не е вирус"
хм да, ама и аз съм го ползвала това- ми като казва педи че не е заразен а е настинал, кво да кажа. Rolling Eyes
за цитрусите - аз не смея още, но до нова година ще му дам. само че четох някъде че първо се дава мандарина, после всичко осанало, понеже било по-малко нещо си не помня. само зъм запомнила мандарината и чакам да излезнат  та да му дам. още повече че в яслата ще му дадат 100%.
марти за исполините- 100% ще порастнат малките мишоци, това е ясно, а никола определено ще е висок- и ти и деско сте високи, това е сигурно Simple Smile аз се радвам че мойто мишленце почна да папка пак и нищо че щурее, не го гоня да трупа килца Heart Eyes Hug

искре ЧРД!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 140
  • София
Върна ми се домашния терминатор!  Heart Eyes

И аз ги слушах днес тези какви глупости говореха. Хем да се започне на 6 месеца, хем да се кара бавно, хем на 6 месеца да са въведени месо и жълтък заради нуждата от повече желязо и по- калорични храни.  Shocked Ама как точно да стане това "бавно" въвеждане в рамките на 2 - 3 седмици не поясниха.  Laughing Горките дечица, само експерименти си правят с тях...
Впрочем това предаване от самото начало нямаше нищо смислено в него, а напоследък направо сменям канала (ако съм близо до дистанционното, де).

Отивам да го видя, че спа 15 минути и май какъвто е станал пак дивак много му се видяха и протестира да излиза.

# 141
  • София
За втори път за един ден ме питат дали са на годинка,слабички били.По 11 кг и 80 см незнам

# 142
  • София
За втори път за един ден ме питат дали са на годинка,слабички били.По 11 кг и 80 см незнам
ооо иве, ти па, я да си гледат работата питащите.
нали са здрави- това е най-важното. Heart Eyes

п.с. днес ходих при петрето, бъзикна ме за второ не се ли готвим Grinning ходих за цитонамазка и хламидии да ми вземе секрети а и на мамлог. Peace

# 143
  • София
Ели а съобщили ти за второто и?

# 144
Утре и ние може да минем към Заимов,след 16.30,че дотогава малката уж спии разбира се ако Масларски каже че е здрава. PeaceДнес ми скъса нервите,не беше рев не беше чудо и аз незнам защо, само се киселееше,дори не поиска целия обяд (явно не й хареса) ,но поне заспа без драми,напоследък вечер трудно заспива,снощи я приспивах час и половина- какво ли ен ме прави в кревата- язди ме, крие се под одеалото, бърка ми в очите , бърбори ми и то все едно и също- "бъте,бъте" ,ама много бързо го изговаря Laughing
Кати,Ели-  Hug за оздравялите сладури
Иве, Ева тези едва 10кг и е 80см, сигурно биха я сметнали за сумалийче тез дето са ти казали това.:Луди хора........Днес една баба така коментира рева на Ева че накаря не издържах й и се развиках EmbarassedМного ,ама много мразя да ме коментират ,още повече детето ми
Аз не помня ,ама казахте ли ми дали сега мога да сменя педито на Ева  newsm78

# 145
  • sf
Можеш декември по установения ред.

Не обръщайте внимание на тия коментари. Бабките искат да са кюфтета явно тия деца.
Кикое към 12кг, 79см, н о на мен ми се вижда нисичък.

# 146
  • София
Някой знае ли кои термометри за ухо са качествени и откъде се купуват? Знам, че бяхме обсъждали май по-рано, но ми трябва сега до половин час и не ми се рови назад. Благодаря!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АРКСИ!   bouquet

Ками, много се смях как заспива Еяа, и Кая така, това с очите ме побърква просто, идва ми да я ударя понякога, много са смешни тези бебета (вече пораснали).

Ми то и ние сме от сомалийчетата явно - близо 80 см., а малко над 9 килограма... Joy

Последна редакция: вт, 14 окт 2008, 15:55 от ayka

# 147
Някой знае ли кои термометри за ухо са качествени и откъде се купуват? Знам, че бяхме обсъждали май по-рано, но ми трябва сега до половин час и не ми се рови назад. Благодаря!

Зорето говореше за някакви на Тефал, от Техномаркет или Технополис/не помня  Embarassed/, за около 100-тина лв.

# 148
  • София,
 Joy Joy Joy Ние явно сме най изявеното сомалийче  Mr. Green 8 кг. точно и около 75см сигурно  newsm78скоро не съм я мерила де ама последно беше 73 преди два месеца. Sick
Със сигурност беше от Техномаркет, обаче дали беше за ухо или за чело newsm78 а сега де. Wink

# 149
Вики,16ч е късно.Можеш ли към 13-14ч.Айде много искам да се видим.Аз взимам Надина към 17ч.,а ми е път.Другите мами кога могат?На мен има и кой да ми вземе кухнята,така че и сутрин мога.То защо ли я взимам като никой не я яде.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт