Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 131
  • 293
  •   2
Отговори
# 285
  • София,
И аз преди около месец подстригах Вероника и нейните къдрици вече ги няма Sad, но много се заплитаха и нямаше начин, а и много се потеше около главичката. А как плака милата, нямам думи.
А за бибата какво да кажа, моята си се научи да си я цока още от бебе, свикнала е с анатомичните на НУби и не иска никакви други, а колко много накупих докато открием коя е нейната. СЕга си я държи постоянно в устата и не я изпуска, нито през деня, нито през нощта. ПОнякога се опитвам да не и ги давам, крия ги, обаче тя като се изнерви нещо и почва да ги търси - по земята, дърпа си качулките на якетата и жилетките, защото си знае, че те обикновено висят там, ако не намери нищо идва и почва да вика "НЯНЕ" и да реве. Нама как и и ги давам. КАто сме навън и си стои в количката и много често разни лелки, продавачки в магазини или просто приятелки се опитват да и я извадят от устата, за да я видят как се смее, ама тя като писне, леле настава страшна паника.  newsm78 как ще я отучвам, идея си нямам. А иначе бибите и са много сладки, баща ми казва, че приличали на допълнителни муцунки. Аз съм и купила няколко, но в различни цветове, за всеки тоалет да си има Mr. Green, луда работа, ама кво да се прави. И баткото смучеше биба и то до 1,8г., но пък много лесно го отказах, защото разбираше - една вечер бяхме на гости в провинцията и той като си лягаше аз не му дадох бибата и му казах, че сме я забравили в къщи, но утре като се приберем и ще му я дам. После така и не му я дадох, след доста време я намерих в пътническата чанта Mr. Green, изхвърлх я и толкова, нямаше тръшкане, нямаше ревове, чак не ми се вярваше, че стана толкова лесно. Затова сега и не бързам с Вероника, нека стане още малко по голяма, и да почне повече да разбира. И без това няма с какво друго да я успокоявам. Hug
Ели лекувай се, а и сега като ти е гадно от цигарите, пробвай пак да ги откажеш! Успех! Hug
Били, пробва ли да дадеш на Тедо Дактарин, много по лесно е отколкото да го натискате и да го мажете с мед и сода, това е гадно. А Дактарина е достатъчно само да го хапне от лъжичката, той е гъст и се полепва по гърлото и сливиците и действа много добре при такива инфекции.

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 15:00 от Dundurela

# 286
  • Варна
Здравейте!
Нямам много време, чета ви набързо, щото мъж ми се върна  newsm44
Аз пазарувах от Ларедут-засега имам само една поръчка и беше изцяо за Преслав, за Нелия още не съм харесала.Много съм доволна.Сега по  празниците смятам да пробвам и с дрехи за нас.
Гледам за пишлета си говорите. Laughing Няма да ви разказвам с какво заварих веднъж Нелия да си играе  CrazyСетете се сами. hahaha
Да се чуди човек да им се кара или да се смее.
Уф и още щях да пиша, ама  newsm78. Сега ще падат семейни скандали за компюъра  Wink
Дописвам-хич не се втелясвайте за бибите-когато тогава.Децата отвикват за ден-два най-много.При мен е на двете крайности.На Преслав му я махнах на 2 години, а Нелия не е смукала нито веднъж.
И като гледам с туй подстригване направо ми се плаче.Вий вече стрижете , а мойто няма никаква коса. Sick

Последна редакция: пн, 20 окт 2008, 16:40 от BOOTY

# 287
  • София
ДВ
Н и Р са с биберони,пристрастени са,докато не видя че спят по цяла нощ без да се будят няма да ги махна,ако ще на 20г да са.Така прегледа мина с остър бронхиолит е,изписа АБ зиртек капки за нос вентолин.Вдигна температура.Много кашля и има река от сополи. Sad

# 288
  • Асеновград
Иве , и Тедо това пи , ще се оправи не се притеснявай.
Бути , честит ти мъж , радвайте му се.
Дунди , ама аз не искам да му бъркам в гърлото , няма и да опитам , още повече пък с мед и сода , просто се жалвах , днес лекарката е казала , че вече сливицата е чиста , сега няма да ме натискат.Нали се сещате те го водят на лекар , пък после аз съм лошата майка , дето не слуша лекарката и така...А такива бабини деветини , как някоя приятелка така и била казала много ме ядосват , айде стига съм се жалвала.
Днеска съм на всяка манджа мерудия , да взема да си ходя , ако ида по-рано на гарата може да купя някоя книжка на Тедо , че посяга на моите.

# 289
  • София,
О Иве много съжалявам, ама няма как ще се лекувате. И двамата ли са така и какви капки за носа ви изписа. Пийте си лекарствата и дано се оправите по бързо.  Hug
И аз да кажа, че ВЕроника от както е заспала в 14 ч. и се запуши носа и почна пак да кашля, аман вече.  newsm78 Сутринта не щеше да яде нещо и се лигавеше и подкашляше, ама си мислех, че щото се лигави. Да ама сега спи и кашля, нещо я дразни на гърлото и носа и е запушен. ПОчвам веднага с инхлациите. Дано не е прихванала пак от мен. Sick
Аз се замслям дали да не я водя и аз пак при Куфарджиева.
Иве, тя не ти ли препоръча да си купиш инхалатор и да им правиш инхалации Thinking А колко струва прегледа сега? Peace
П.П. Били, правилно бабата да си гледа работата, тя добре че не те е накарала да го налагаш с компреси от маслини, че аз и такива неща съм чувала.
Една приятелка все ми вика като кашля Вероника да съм я намажела с мед и така да спи с вестник, да ама да не съм луда, не бих и посмяла, тя и без това е алергична, кой знае кво ще и стане от тоя мед, мазала съм я и аз с пулмекс бебе, но имам чувството че миризмата на евкалипта я дразни още повече и почва повече да кашля. Тя най добре се повлиява от инхалациите.

# 290
  • София
НИе имаме инхалотор от преди вас,нали те агитирах в "недоносените".25лв е прегледа.Само единия е.Капките са за очи М....Вие зиртек пили ли сте?
Мамка му толкова съм безсилна,от два дни незнам къде съм,а пусто се улавям че на Ники не обръщам внимание и това ме съсипва.

# 291
  • София,
Да пили сме, това е пронивоалергично средство на капки за кърмачета и малки де;ца. То отбъбва лигавицата и намалява секрециата и, така че си му давай, даже и на двамата може да им даваш. Вярно сега се сетих за инхалатора, ами не се двоуми и го ползвай, на мен много ми помага, аз знаеш ли че не съм го прибирала. Онзи ден си мислех да го направя, почистих маската и чашката, но уви - днес пак ни потрябва. Вероника още спи, но носът си и е запушен и много хърка! Hug

# 292
Ели, тази песен в точно това изпълнение е в един от любимите ми сайтове с детски и бебешки снимки - http://www.footprintsphotography.com/index2.php
Мисля, че така няма да ти действа толкова депресивно, а зареждащо.
За пишките - и ние сме абонирани за тази екстра от израстването. Явно се учат, за да знаят какво ги чака като се яви мома на хоризонта, да ги дърпа тя  Mr. Green Това в кръга на майтапа, де Simple Smile И Или не го спасява вдигнатата част на гърнето, дори и да не си я дърпа в момента. Просто като почне да пикае и излиза почти винаги  Sad
За среща отпадам, защото утре имам лекция по фотография, пък в сряда си тръгвам за Сандански, че имам зъби за оправяне, а майка ще гледа малкия в това време.

# 293

Общи условия

Активация на акаунт