Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 238
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Мерси ***Ели*** . Повечето са с една такава вирната форма и той не ги харесва, а при авентските са с елипсовидна форма. Просто не ми се дават всеки ден по 5, 6 лева за това удоволствие. Търся по евтин и елементарен вариант. В краен случай ще я откажем.

donsita, Виктор я ползва само за приспиване. Навън никой никога не го е виждал с биба.

Успехи на малките дечица с яслата. Hug

# 271
  • София,
Добро утро!
И ние днес сме станали много рано! И нещо Вероника много киха, и подкашля дано не я е прихванало от мен, няма и седмица откакто се оправи. Дадох и Вит. С и Имунокинд.  Naughty
ДОнси, честито, днес ще си починеш, а и малкия ще свикне бързо на яслата.
Ели и КОки ще се оправи и ще свикне! А ти се лекувай да се оправиш, че аз още се влача, от обикновена хрема та чак до бронхит и още съм на АБ.
Ува, ние ползваме биби на Нуби само че са анатомични. А такива като авентските има много, но вярно че малко се различават. Но да ти кажа на нуби също не са много евтини, поне при нас са си 4,50 - 5,00лв. Виждала съм в Джъмбото и там са и по евтини и ги продават по две или три. На Чико също имат подобна форма - тип капка е това, но те мисля че бяха само каучукови или поне аз съм виждала само каучукови. Но потърси може и да намериш.
Аз чакам да се постопли още малко навън за да излезем на разходка и да си вземем кухнята.
Иве успех днес при Куфарджиева и дано им няма нищо на младежите. Hug

# 272
  • София
ох ами дунди, аз не мисля да го докарам дотам, ама знам ли. за гърлот осмуча тантум верде и пръскам от спрея им. наливам се с тайлол хот и тера флу, чайове, бхлцони, вече съм като мини океан- само бълбукам
не ми се яде но ми се пуши като на куче, а това дразни гърлото. не кашлям много, малко само а снощи имах и някаква Т която не измерих но не беше висока. обаче ушите ми адски заглъхват и се чудя туй пък от какво е ooooh!
аз да си призная непушенето изкара 1 месец и покрай притесненията с коки си намерихме благовиден предлог отново да ги започнем Blush

# 273
  • Асеновград
Нищо Ели , сега си намерете предлог пак да ги спрете.Сигурно в напрегнат момент е много трудно да устискаш.Бързо оздравявай  Hug.
Аз още веднъж да кажа мерси за куража и за съветите за мама.
Донси , честит първи учебен ден на Кико , дано му е много интересно и изобщо да не плаче.
Тедо нещо от 2 нощи много хърка , а няма сополи , нищо не излиза , все едно някакаъв секрет е заседнал надълбоко.През нощтта много се въртеше и будеше , притеснявам се какво ли е това , до сега не ни се е случвало.Днес ще го водят на лекар.
Донси , ти как отказа Кико от бибата.Той нали много неспокойно спеше.Тедо и с нея се буди по 10 пъти на нощ , а без нея направо не ми се мисли , иначе ми се иска да я махаме вече.
Аз снощи дадох на Тедо да рисува.Кумата ми му донесе едни маркери за рождения ден , като топки , с четчица на края и вътре пълни с боя , която се измива само с вода.Не ги бях вадила до сега , ама снощи нещо ме тресна , махнах килима , седнахме с Тедо на паркета , извадих 2 листа и почнахме да се мацаме.Той рисуваше освен по листа и по лицето и дрехите си.Обаче баща му като ни видя , ме насмете едно хубаво и отложи тези забавления напред във времето.
betatani , наистина като знаеш , че има други като теб е по-леко  Hug.

# 274
  • София
да бе вики, честит 1ви учебен ден на кико!  bouquet
да му върви добре и да не боледува!

били, ще го видим това с цигарките- за тази година май това ще е опита- догодина друг. Blush Rolling Eyes

за бибата
- коки си я иска основно за лека нощ обаче бързо я плюва като заспи. аз си мисля скоро да го приуча без нея, но не давам зор заради яслата- в смисъл да не му дойде твърде много стрес- 1во на ясла, после няма биба. но може и да дам зор, понеже там изглежда не я ползва особено. Rolling Eyes
все пак вечера купих една нова понеже му затриха едната в яслата и ни бяха дали на друго детенце, та днес я пратихме да си я познават на който е

# 275
Добър ден  Hug
Ели, бързо да се оправяш и дано Коки да няма проблем с яслата  Heart Eyes
Залъгалка Никола никога не е ползвал (и биберон по принцип), но не защото аз съм против, а защото така и не се научи да го засуква (или както се казва). Иначе на мен едно дете не може да ми е "грозно", ако ще пет биберони да захапе едновременно. ЛМ
И Никола си играе с пишлето като е гол

# 276
Никсъна направо се хваща за пишката и се "води" насам натам. Струва ми се обаче, че всички деца го правят. Това лято се заглеждах в дечицата по плажа- всички момченца, които бяха голи, правеха същия номер.
Аз не съм се втелявала за бибата, но сериозно се замислих за "грозно", не мога да се сетя случай, в който дете да ми е било грозно. Понякога не ми харесват дрешките, но някакси на малко дете всичко изглежда по различно. Това си говорих и последния път в фризьорката ми, по повод първото постригване и това че много деца ги водят прекалено малки и се наплашват. Когато е малко детето дори и да му е неравно отрязана косата ( най често от майката, докато спи) пак е сладко.
Виж, като са по големи, вече нещата изглеждат по друг начин.
А и освен това свеки непрекъснато дудне за тая биба, че без нея бил по хубав, което само затвърждава мнението ми по въпроса Mr. Green
Винаги съм се кефела на чужденците и начина, по който се отнасят с децата си, със свободата да ядат с ръце в заведение, да се търкалят по пода и изобщо с ненасилването и вкарването в някакви рамки- на годинка това, пък на годинка и месец онова.

# 277
Бързо оздравяване на вси4ки  Hug
Аз имам едно въпрос4е -някой пазарувал ли е от ЛаРедут ,един френски сайт.Да каже какви са му впе4атленията

# 278
  • Асеновград
Единственото ми притеснение за тедовата пишка , е че като седне на гърнето , си я вади отвънка и не знам кога ще си свърши работата на килима , иначе проявява интерес към нея , колкото към ушите си - и тях ги дърпа и щипе.

# 279
здравейте
Бързо оздравяване на малки и големи
Били, туй хъркане Ева вече един месец и повече го влачи, утре ще й взимат носов и гърлен секрет  PeaceГовори с лекарката ви ,има доста причини ,но нищо притеснително ,споко  Hug
Ева още заспива с биба, през деня изобщо не се сеща за нея, но легне ли ...........Снощи се опитах да я приспя без нея- първо говори сигурно 30 мин ,главата ми наду, след това кротна и полегна на възглавницата ,но се сети че нещо й липсва, започна да мляска с уста и като видя че не й я давам , нададе вой , оставаих я така 5 мин ,но после ми стана мъчно и й я дадох.Понякога я плюва и ако не се буди през ноща ,чак в ранната сутрин я лапа пак.Нямам кой знае какви предразсъдъци и смятам че рано или късно ще я отвикна от нея  Peace
Иначе да я похваля,вече казава че иска да ака и го прави само в гърнето ,е случва се и навън ,ако не усетя порива й и докато играе с децата се изака.
Аз отрязах на Ева къдриците отзад, вече бяха започнали да се заплитат, едва я решех .Отидохме на фризьор ,седна в мен и се получи, е малко се въртеше ,но все пак стана,иначе бретона не посмяхме ,защото накрая се изнерви тя и започна повече да върти

# 280
Има едни "мъжки" гърнета- с повдигната предна част точно за да не си вади пишката

А за ЛаРедут има тема в На пазар. Иначе аз купувам дрешки оттам, и за нас и за малкия и съм доволна.

# 281
  • Асеновград
Обадиха се от лекарката , изписала е капки за нос само , олекна ми , притеснявах се да не хакне още някой антибиотик.Снощи свекърва ми ми предложи да му бъркаме в гърлото и да му мажем сливицата с мед и сода , преди това да погледнем къде е налепа , как ще го видим не ми е ясно , а пък как ще бръкнем там още по-малко , уж е свясна , а понякога много ме ядосва...
Рокси , и от там успява да го извади , после не може да си го намуши обратно и ме вика да помагам.

# 282
  • София
ее ками верно ли я подстригаааа- не даваам Hug
аз съм голям киселяк днес без причина или може би ми е скапано пак заради коки и се вкисвам тука с едно хубаво парче, но ми действа мн депресарски сега Rolling Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=2A2Jt4WOxN8

# 283
Само на Бързо - Бобче е на АБ, но ми се струва Praynig За сметка на това аз правя опити да се тръшна.
Иначе и моя Маймун се "води " за пишето - много е смешен  Laughing Обаче ние нямаме никакаъв напредък с използването на гърне или казването за пишо и ако.
Такъв филм при него няма. Мисля може би като порастне още малко да го пробвам пак с гърнето, защото сега не се задържа и секунда на него.

Стискам палци на всички ,които са на ясли, и чакам отзиви за същото, защото аз много се замислям дали да не направя тази голяма крачка още тази година. newsm78

# 284
Ели,мерси за парчето!И аз се чувствам подобно.Може клуб да си направим.Все ще има за какво да ни е скапано.Покрай децата има радости,но и много грижи.По-хубавата част от живота ми май мина.Дали ще се смея пак някой ден безгрижно както преди.Без да ми пари нещо под лъжичката.

Общи условия

Активация на акаунт