Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 225
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София,
И аз мисля, че носният секрет не се плаща Naughty, освен ако педи реши да не ти даде направление де. А може би щом ти дава направление за единия секрет, няма право да даде за другия, знам ли ги  Sick, ама в такъв случай да ги напише и двете неща на едно направление. КАми ти се позаяждай и пак питай, че носния секрет е много пари - 32 лв. - по добре да купиш нещо на Евичка с тях я. Hug
И ние сме в отбора на озъбилите се  - след четирите кътника сега започваме да пълним оградката отпред - имаме си втори долен резец. Явно това ни е мъчило предната седмица та не спахме, но снощи не е мръднала цяла нощ. Чак ставах на няколко пъти да я проверявам дали диша, че нищо не се чуваше от нейното легло Mr. Green. И сега спи от 11 часа и после ще ми вземе здравето, а на мен нещо ми е много зле и ми се полягва, ама тя ще се събди сигурно всеки момент.
А за гърнето също имаме напредък. Тя не е правила проблеми и нашето е като на КОки на Ели, само че е розово. И ние му викаме КУКУ, а в провинцията при баба и има от онези съвсем обикновените и на тях също си седи, те са още от батко и. ВЪршим и ние голямата работа на него, а понякога и малката, ама когато я сложа де, вчера милата не е акала, защото майка и не намери време цял ден да я сложи на гърнето, и днес също, та накрая си беше свършила малко от работата в памперса, няма да се стиска я Mr. Green.Аз съм забелязала, че и малката се пипа отдолу и и е много забавно, въпреки че няма пиле, като я преобличам и все там бърка, все едно се маже.
Аз може ли да помоля да снимате кутията на крема за подсичане дето го взимате от Джъмбо, че нещо и ние сме понякога с едни пъпчици, но мисля че са и от запарвантето от памперса, защото са на свивките на крачетата и отпред по коремчето и са много ситни и червенки, а дали не е някоя алергична реакция, а newsm78. Други ден като ходя на контролен преглед при педка, ще и ги покажа, ако има пак де, че сега са се поскрили.
Били Тедо е много сладък с тези боксови ръкавици и Вероника много му се кефи! Hug
Хайде бързо оздравяване на болниците Hug
Иве стискам палци всичко да е наред, пиши утре слад прегледа. Дано не е нещо сериозно, че в момента върлува вирус и с пневмония, много е гадно. Hellcheto, от близнашката Ви тема е в болница и с двамата - вирусна пневмония.

# 256
Дундурелка,
Сестра ми го препоръча, че в Англия го ползвали за много подсечено.

# 257
  • София,
РЕнка много благодаря, ще го потърся и аз, дано тези дни да накарам мъжо да се поразходим до там. Hug

# 258
  • sf
Някой ще ходи ли в Заимов следобяд, ние ще сме на дървеното, ако търсите копмания  Wink

# 259
Здравейте!Мимозка,здрасти!  waveyГледам,че само ти си на линия!
Ние снощи бяхме сватбари.Децата се забавляваха,ама на мен ми беше скука.Особено,че пропуснахме един детски рожден ден заради тая сватба пък аз повредена ли съм какво,ама предпочитам детските рожденни дни.  Laughing На тях поне дочаквам тортата,а на сватбите все не устисквам до нея.
Аз съм в процес на чистка.В смисъл,че хвърлям всички счупени играчки преди Нова година.Само,че имам 5-6 счупени с които си играят,а купчина здрави които не поглеждат.  newsm78

# 260
Яна, е то само на младоженците и родителите им е най-весело на сватбата (понякога дори и на тях не е  Mr. Green ). Пък и като знаеш какво следва и съвсем ти се утрепва мерака да присъстваш на такива мероприятия  Mr. Green Това в кръга на шегата.
Аз от вчера съм се впрегнала да правя някакви сериозни чистки из апартамента, ама като погледна пак не съм доволна нещо  Sad И все едно не съм чистила цял месец, а точно миналата седмица идва майка да гледа Или, за да мога да си направя сезонното почистване. На прозорците вече хич не им личи да са били мити скоро  ooooh! Аман вече! И за капак реших да се разхубавявам и сега съм с една по-къса вежда от другата  hahaha Къната хвана отново на тука има - тука нЕма  hahaha hahaha hahaha Направо съм пИрфектна убафцъ  Mr. Green
За зъбите на малкия пък хич не ми се говори. Вече избиха два, тъй наречени от мен кътника, но са си предкътници, а отделно и горния и долния венец са силно издути и са очертани останалите, дето аха да излязат. Отказва ми вече 5 дена храна по повече от 100-150 гр на хапване. Само вчера като изби новия се успокои и си хапна подобаващо. Бях правила ориз със зеленчуци за нас, та яде от него. Но толкова лакомо се нахвърли, че извади днес цели морковчетата  ooooh!
Хайде стига писах, че надали някой ще седи да чете толкова дълго  Mr. Green
П.п. Ей, забравих да се "похваля". Научил се да казва на магарето гайе, та сега като го питаме какво си ти и вика - гайеее. Ама верно си е малко магаренце с този инат.

# 261
Привет и от мен! За съжаление и ние трябва да се присъединим към болните. Бобчо е със страшна хрема от петък вечета. Днес вече се дави.  CryКисел е като лимонче и направо ми пили нервитве.
На всичкото отгоре и аз май ще се разболея...
Бима съжалявам в бързината съм изпуснала една 8 от ГСМ а надявам се все пак да ти свърши работа инфото.Видях , че идругите са го прпоръчали.
Били искам да ти кажа , че когато нямам време и само ви чета, твоите постинги са сякаш написани от мен. Не че ми решава проблеимите, но е облекчаващо да видиш , че и други изпитват същото. Сякаш разбираш , че не си откачалка някаква.
ОХ пак мрънка...
Целувки отивам да го глезя.

П.П PraynigЗА стефи и Етко

# 262
  • София
Дундурела, Иве, може ли да ми дадете някакви координати на въпросната Куфарджиева (нали е пулмолог) - кога и къде преглежда, телефони? Благодаря!

Кая днес е невъзможна, само хленчи заещо и изобщо не спа, сега баща й я изведе замалко и отивам да хващам прахосмукачката, че сме затънали в прах...

# 263
  • София,
ayka ето: Др. Куфарджиева - преглежда в МЦ Закрила, намира се на бул. Дундуков № 79 - 81 тел. за записване в центъра 02/9420700. Прегледа струваше 25 лв. през м. април, а сега незнам, утре Ивето ще каже.
Иве една молба, ако не е те е срам , поискай и една визитка с мобилни телефони, че на мен ми бяха дали уж един номер на докторката, но няколко пъти съм звъняла и неможах да се свържа, явно беше невалиден(

# 264
Янче, привет! Точно си мислех къде зачезна  Hug А пък вчера си говорихме с моя приятелка, че ни се ходи на сватба, ама няма на кой  Mr. Green
Явно днес е ден за чистене, защото и аз изпратих мъжа ми навън и поуспях да изчистя /отгоре-отгоре  Embarassed /.
Ренка, чета аз, четаааа.....а ти пиши, пиши...  Hug Гушки за гайенцето  Heart Eyes
Мимко преди като се застояваше повече на гърнето и той си буташе "бубу"-то и като стане едно твърдо.. Crazy

# 265
  • София
олеле, знам си аз, че е по-особено с момченцата... hahaha

дундурела, благодаря ти.

# 266
  • София
Добро утро и успешна седмица на всички!

Едно малко въпросче - има ли биберони-забъгалки с форма на Авентските / максимално близки по форма/? Вече не знам кой подред прегризва, а не иска друг.  Повечето  ме съветват да го откажа, но пък аз си мисля че не е момента. Има си нужда човека от нея. Не мога през ден да купувам залъгалки от посочения вид...

# 267
  • София
на нуби имаше подбони, ува, мисля и на канпол Peace но казвам подобни.
ДУ и от мен
аз съм настинала нещо и се разхождам с една маска за лице а хората ме гледат като извънземно (ходя така и в нас, а ходихме да оставим коки на яслата днес и тогава бях зрелище). не мога да разбера какво му е чудното- аз се опитвам един вид тях да предпазя те ме гледат като индианци.
надявам се да се оправя днес, че нещо не е време за боледуване. Rolling Eyes
дано на коки не му се стори ужасно на яслата днес- имаше цяла седмица прекъсване, а като съберем и предния уикенд и петука тааа бая дни пауза, надявам се да е добре мишленцето ми Praynig поне оздравя- надявам се също и известно време да си е здрав и да не си подмятат разни болести там Praynig
betatani  дан осе прави бобчо скоро Peace

# 268
  • sf
Добро утро!
Аз съм сама  - Кико е на ясла. Седя пред компа и пия кафе и никой не ми се катери по главата. Чак не мога да повярвам и ми е малко странно. Сутринта влезе с устрем към един камион, ще видим на обяд какво ще ми кажат.

Айде лек ден на всички
Тази седмица ще е пак хубаво времето- предлагам среща вторник или четвъртък ,че не се знае после какъв студ ще стане.

упс, изпревариха ме.
сори, но и аз мисля,че трябва да се откаже залъгалката към годинка и 1-2м най-късно.
а адски грзоно ми е като видя ходещо дете с биберон.  Sick ЛМ

# 269
Добро утро!
Сно6ти ссе завърнахме от Рибарица.Страхотно си изкарахме,въпреки 4е в петак висяхме на магистралата 1,5 4ас,правят безумни ремонти по витиня.Добре 4е Марти спа на отиване.
За гърнетата си говорите.Аз не мисля,4е трябва да е скъпо или из4ан4ено,на6то е за 6 лв от Джъмбото и ни вър6и перфектна работа.

Общи условия

Активация на акаунт