Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 13 909
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • Асеновград
Добро утро ,

Благодаря ви за съветите за панадола , Герка , точно това за бъбреците и черния дроб имах нужда да чуя , защото като е казано на свекърва ми , трябва да имам изградена теория , защо няма да послушам лекарката.
Знам , че съм досадна с това постоянно мрънкане , и на себе си дотягам вече , особено като съм на работа и ви чета както не ми вървят нещата и ви завиждам , че сте си придецата и се размрънквам , ще видим какво ще стане.
За капак на служебните ми проблеми , мама падна в четвъртък и си счупи ръката.Добре е сега , двете със сестра ми на смени ще я наглеждаме и ще помагаме , ама няма кой да гледа Тедо следобед.Ще видим аз или баща му няма да ходи на работа следобед.
Ние имаме 2 гърнета и двете са много обикновени ,и в двете седи без проблем , но напоследък нещо си обърка графика и не можем да го хванем навреме да си свърши голямата работа в гърнето.От постиженията на Инка - да си казва , сме много далеч , понякога като свърши работата в гащите ни информира , ама не винаги.
В голям филм сте влезли със скайпа на Бубето , дано не ви притесняват вече.
Мая , ти изобщо не пишеш , пък те хващам , че четеш , кажи как сте.
Тедо и баща му излязоха , за да изчистя , най-добре да се захващам.

# 241
  • София
ДУ
  newsm45 не ми издържат нервите.Ради си кашля цяла нощ
извинете ме,знам че поне малко ще ме разберете.

# 242
  • София
Ива&СиЕ, съчувствам и разбирам. Hug

Мога само да споделя какво правя аз когато цяла нощ Виктор кашля и се дави. Мажа гърдичките с Пулмекс бебе или Хустагил, пръскам Нисита в нослето и давам сироп Хустагил/ за кашлицата/. Гледам да го сложа да спи но по-високо. Това е в случай че кашлицата е провокирана от хрема. Не казвам че действа веднага, но след час два се успокоява и заспива и така до следващото зверско кашляне. След около три дена нещата се оправят. Доволна съм от тези кремчета, поне на нас ни помагат.

# 243
  • София
Иве,  Hug
Подкрепям Ува за илачите.  Peace И при нас всичко това действа.
и ние нямаме никакви постижения на гърнето, но пък за сметка на това като отидем на зъболекар /ходим с едно детенце, което само като сме ние в комплект се съгласява да му правят зъбите/ Иринка толкова е свикнала с обстановката, че като каже зъболекарката "отвори устата" на нашето приятелче и тя веднага изпълнява и започва да зяпа с широко отворена уста.  Joy Дано поне няма страх от зъболекари после.  Grinning
Били, все забравям да ти кажа, че Тедо-Сладоледо е много сладък с тези боксови ръкавици. А за Панадола - на моя приятелка с проблеми с бъбреците й е категорично забранено да пие Парацетамол. Успех в убежденията на свеки. И Бълзо оздравяване на Тедо. А за майка ти, за да зарастне по-бързо ръката, освен консумация на много извара и риба може да й вземеш от аптеката Черен оман - билка и да й правиш чай. Много помага за зарастване на рани и кости. Баба ми на 90 години си счупи ръката и й зарастна благодарение на него за 20 дни. Други много по-млади жени им удължаваха срока за носене на гипс.
Ох, спирам, че съм като някоя свекърва  Embarassed Приятен ден.  Grinning  

# 244
  • София
Били, аз и за маслини съм чувала, че помагат за костите.(да се ядат, де  Wink)

Ками, колко е малка и пухкава Евичка на тая снимка с гърнето!

Иве,  Hug, дано се оправят вече!

# 245
Иве Hug,ще се оправи Ради  Heart Eyes
Никой не ми каза дали се плаща това изследване на носен и гърлен секрет, кажете да знам дали да се заяждам Twisted Evil,толкова съм й набрала ,че не се побирам в кожата си вече

# 246
Здравейте и от нас!
Мариянко и той не е здрав  Confused Онзи ден започна хрема, а по-късно почнаха и да му сълзят очите, като едното оченце е по-зле и се позачерви. Вчера като го заведох на доктор, тя предположи, че или се ударил или от хремата е отишло в слъзните канали. Но снощи гледам една мушичка извън окото и се чудя дали не е от нея  Thinking  да е стояла там ден и половина  Thinking и то душичката нали не може още да си казва... Иначе продължавам си да му слагам капки в очите и носа. Голяма борба е  Confused
Нашето гърне и то е съвсем обикновено, но така или иначе почти нищо не правим в него. Хич не се застоява. Точно сме като случая на Уинкс.
Искам и аз да кажа Рени, че снимките много ми харесват. Просто са страхотни!
Били, Иве  Hug Дано се оправят мъниците.
А Мариянко все още си е с 6 зъба...кога ще ни почват и нас..
Дописвам, защото забравих да се похваля. Вчера ходих до Свищов и хванах последния ден да запиша магистратура bowuu

Последна редакция: сб, 18 окт 2008, 16:15 от mimoza_lolko

# 247
Здравейте момичета!
И ние от вчера сме в кюпа на болните деца. В обедния си сън Екатерина са разрева ужасно като я пипнах гореше цялата. 39 температура. Пипнала е някаква ангина дето била вирусна с афти. Нямаме сополи, но ни дадоха и капки за нос. Пием антибиотик за пръв път. Снощи заспа права и пак се събудихме с 39. Дано да минава по-бързо, че е нещо ужасно, а явно и афтите я болят и не иска да се храни с нищо. Как ще се справяме с яденето с тоя антибиотик незнам.

# 248
Бима  Hug,много неприятно.С какво мажеш афтите??На Ева бяха изписали един лек дето се забърква в аптеките и много бързо й минаха,освен това ми казаха да не давам топла храна, солена и кисела, наистина много болият афтите.Прави пюрета, пюрирай всяка храна за да я облекчаваш.Съчувствам на малката и дано скоро се оправи Praynig

# 249
  • София
Не се плаща сигурна съм.Аз го платих че не искаха да ми дават направление.Иначе приятелката ми взе направление за същото.Носен секрет

# 250
 Hug за мъничките болници

# 251
billie  Hug добре сме, мерси. В същност малкия се споливи нещо и е все сърдит. Не знам дали е настинал или са зъби  newsm78, но поне не е нищо сериозно. Иначе нищо специално няма за писане покрай нас. Нормално ежедневие. Малко ми е криво, защото като си взех изпита и ми беше едно хубавооо, едно чувство на удовлетвореност и добре свършена работа  Mr. Green и после като минах пак на готвене и чистене основно и ми е малко...  Sick
Сега от понеделник ще вземам храна за малчо от държавната детска кухня /специални благодарности на Гери  Hug/, но и там нерви. Кварталната лелка, която раздава храната го играе голям шеф. Много ме ядоса, защото хем не обяснява всичко, хем после прави фасони, че не съм била разбрала  Confused Надявам се, че вече ще я виждам за 2 мин на ден и няма да се обясняваме много много...
Сега мисля да си отделя малко време само за мен с шоколадово кексче  Sunglasses Лека вечер на всички  Hug

# 252
Прррривет,

Неделно кафенце от мен

Пак не съм писала от 100 години...
Ние сме добре. Малкия се отърва от хремата и си се върна към нормалния си режим.
Е, сега нещо спи, ама подозирам, че детето си се е будило към 8 ч., ама не съм го усетила и от скука пак е заспало Mr. Green

Никога не съм се наслаждавала толкова на есента, както сега - откакто Коцето проходи се разхождаме в парка в тревата и листата и е гооолям КЕФ! Пускам го там - шумка с крачка, въргаля се - на мама сладкото прасенце. Опитах се и снимки да направя, ама още не съм свалила да покажа. Рени, а твоите снимки са страхотни!

За гърнето - и нашето е такова като на Евичка на Ками. На детенце му е удобно, а и откакто се научи да гледа ТВ, му е още по-удобно - обляга се напред на ръчките и може да отвиси там сума ти време. Някой път наистина срещам трудност да го вдигна от "куку-то", както ние му викаме.
Абе, да питам мъжките майки - вашите хлапета пипат ли си пишлето докато са на гърнето? Защото на моя, ако му са свободни ръцете - все са там. Засега решавам проблема с бисквитки, или гризалки, но това е частично, в момента в който си ги изяде и хайде отново Crazy

Толкова от мен за сега.
Болничките бързо да оздравяват! Hug

# 253
  • sf
ду и от мен.
нещо ми е тъпо- мъжо е на работа, сама съм с децата, а не ми се разправя с тях  Tired трябва и да готвя,а нямам никакви идеи  Crossing Arms

Кико на гърне не седи, но остане ли гол винаги си пипа пишката. А вечер под душа непременно проверява дали е там  Joy  не го спирам, все пак си е негова, да я прави каквото си иска  hahaha

# 254
  • София
елче случва се да. е чак да са му все там не но си я пипа.
 както казва вики, проверява дали е там а и наистина си е негова да си я прави каквото реши Laughing
тенкс за кафенцето днес е поуспахме нещо.
поздрави на всички и болните да оздравяват скоро! Hug

Общи условия

Активация на акаунт