Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 229
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ходихме в зоологическата градина, Кая явно много се измори, спи от 16:20 ч. Shocked

Дундурела, да, както Марти ти е казала - 75 лв.,доста е наистина.

# 226
  • USA
Били, не давай панадола. Няма смисъл. Не виждам как ще го "загрее". Той панадола си е за температура и за симптоми, няма да го излекува. При положение, че пие и антибиотик е излишно.
Кристиан вече цяла седмица кашля. Водихме го на лекар - нищо му нямало, да го чакаме да му мине. Вече 2 седмици е болен.  Confused Слава Богу, че поне зъбите сега са в застой и нямаме и това на главата си.
Абе, какво стана с нашите юлчета. Много болести, много чудо. Дано скоро да свърши този период.
Рени, мерси за снимките!

# 227
  • София
Решила съм да купувам гърне. Казвайте, тези, които имате опит, има ли нещо, което да е важно за избора? Аз съм харесала тези:

http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=773
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3636
http://family-bg.com/prX_2369.htm

# 228
ayka много са сладурски всички, но незная колко ще са удобни. Аз купих 3 докато намеря подходящото. Тези като ги гледам са подобни на първите ми покупки. Обаче като поседеше малката 5 минути и дупето и крачетата й бяха зачервени. Обиваше я явно. Аз взех гърне-столче накрая и на него веднага си вършим работата.  Grinning

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8378049

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 22:52 от bima

# 229
  • София
галена, нашето е такова, жълто-оранжево на цвят: http://family-bg.com/prX_613.htm
не сме имали проблем и му е удобно на детето. въпроса е да приеме идеята, защото ако не иска да стои, дори  да му купиш и най-шареното или с най-многото джаджи, пак няма да иска да го ползва Peace имаше около нас доволни и от кидс кит гърнетата Peace

bima ако не е с памучна възглавничка и ако стои повече от 5 минути няма как да не се зачерви някъде Laughing това не означава непеременно че му убива някъде, а че мястото се натъртва от седенето Peace

адашко привет- радвам се че се появи Hug целувки на ивчо! Heart Eyes

били панадол без Т е излишен и според мен. надявам се тедо да се оправи скоро Hug

веси, дано скоро избият на инка кучешките зъбки  та да мисрясате и вие Hug Heart Eyes

на коки кътник му е избил вече, най-после, но кат гледам са тръгнали още 2 което обяснява странното аки днес следобед- доста рядко, след като цял ден си акаше нормално. и дупето се изприщи, което досега само от зъби виждах.

кати, как е давидче? Hug

рени, страшно е красиво в този парк, аз за срам мисля че никога не съм ходила там Rolling Eyes

герко, много добра идея е това за родителите- аз много бих искала да присъствам поне 1 ден но скрито, иначе коки като знае че съм там няма да е както "всеки ден" сигурно. Thinking

# 230
  • София
За гърнето важно е да е със заоблени форми /на дупето най-вече/, за да не убива. Ирина пък на столчето не ще. То си е до дете и тук си важи принципът проба- грешка. Според мен второто и трето /нали са едно и също/ са по-удачният вариант. И нашето е като това на Коки на Ели.

За посещението в ДГ на родителската го прочетоха в правилника на градината, че имаме право да присъстваме на уч. процес. Не знам дали и в други градини го има, защото това си е вътрешен правилник, зависи дали са го гласували. То навремето имаше открити уроци, но хубавото тук беше, че нещата не бяха нагласени. А ние не отидохме да инспектираме учителката, просто да видим как протича предиобеда на децата и да видим обстановката в групата, която е доста изнервена напоследък от едно единствено дете, което бие всички наред и създава проблеми. В случая не става въпрос за дете със заболяване или хиперактивно и т.н., просто за невъзпитано и разлигавено дете, което днес, естествено не беше на градина. Та... на въпроса. Мина много приятно, присъствахме на занятие, в което говореха за обноските на масата, сервиране, поднасяне, "заповядай-благодаря". После за сезоните и най-вече за есента, какво е времето, с кави дрехи се обличаме, научиха думата "променливо- за време". И освен това ги учат да се изразяват с дълги /подробни/ изречения, напр. на въпроса "какво е времето през есента". Да не се отговаря само с една дума "лошо", а: "През есента времето е променливо". Учуди ме, че децата знаят да вдигат ръка и се държат като едни бъдещи ученици.  Heart Eyes А аз се върнах в детските си години и това ми подейства много зареждащо. Мисля, че и на децата им хареса, защото се чувстваха по-специални. И всички има голямо желание да участват. Обещахме на госпожите пак да отидем.  Mr. Green
Ели, няма как да стане при вас, поне не на този етап. Децата са малки и ще плачат. Дори си мисля, че и във ІІ група в ДГ им е рано, някои все още плачат за мама /ако са тръгнали на ДГ направо, без ясла/.
Рени, страхотни снимки! Благодаря ти.   bouquet
И Ири е с избиващи кучешки зъби и малък ад. Оттам и подсеченото дупе. Рени, благодаря ти за препъраката за крема за дупе, мисля, че има ефект и то от 2 намазвания.
Били, оплаквай си се на воля, поне да ти олекне за малко. Добре, де, шефовете ти не виждат ли, че за проблемите не си ти виновна, а предшественика ти? Няма ли начин да измислите решение на проблема заедно? Rolling Eyes
За Панадола и аз не бих дала. Все пак се отделя в бъбреци и черен дроб и не е безобиден. Моя приятелка педиатър - нефролог ме съветва да давам нурофен, вместо панадол тя го предпочитала и за децата си повече. Това пак го споделям като инфо, не казвам да се прави.  Grinning

# 231
Тъй да си кажа  Mr. Green
Оборудвало се е детето с 2 долни кучешки + 1 кътник за моя изненада  Rolling Eyes
Лошото/доброто/ е че и горните кучешки са тръгнали та скоро няма да спрат виковете вкъщи  ooooh!
Абе вижда му се края  Wink
За гърнето - мен ме посъветваха да взема съвсем обикновено с обли форми. Идеята е да свикне детето за предназначението му, а не че е за забавление или за игра Wink
Ей такова е и тук
Не знам доколко е вярно, но аз съм доволна - Ина свикна бързо с него, удобно и е и мога да се похваля, че "голямата" работа я вършим вече само на гърне Simple Smile Хваща ме за ръката и ме води до гърнето  Heart Eyes
Заминаваме на Костенец за събота и неделя та отсега да ви пожелая хубав уикенд   Grinning
И бързо оздравяване на мъниците  Hug

# 232
здравейте
Айка, Ели е права ,каквото й да е гърнето ,дупето и крачетата ще се зачерват при по дълго седене.Ева има едно на Бертони , мисля че в албума ми в снимка бг го има , след малко ще погледна
Да си кажа, днес пак й се размина на Ева боцкането, казах на педи че още й хърка нослето и дали не е добре да направим изследване на носов и гърлен секрет и тя се съгласи.Каза ми че носовият се плаща- касата не го поема,а гърленият не се плаща Thinking.Сега ровя да видя дали нещо не е в грешка.Иве,ти плаща ли за носов секрет, и друго ако знаят да споделят.Иначе във вторник ще й ги взимат  Rolling Eyes

П.П Айка ето го гърнето на Ева
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=172024&pid=5178595
Това зайче отпред се маха и сега го ползваме без него

# 233
Хора, който има на Бубето скайпа и почне да получава простотии от нея да знаете, че някой й е хакнал скайпа и пише от нейно име. Сменил е дори логото с разни простотии. Търси паролата ви за скайп (да не се връзвате на това пък изобщо). Не става дума за бот, а за истински човек, защото отговаря много свързано след зададени въпроси.
За снимките на парка - ще кача и още. Има по-хубави (поне според мен) кадри, но не стигам тези дни до компа, че господин Дай да пипна много ми настройва нещата като е буден  Mr. Green
Хриси, то и при нас е така с шкафовете. Оставила съм му 2 скринчета, които няма как да заключа, но те са с чаршафчета само  Mr. Green

# 234
Хора, който има на Бубето скайпа и почне да получава простотии от нея да знаете, че някой й е хакнал скайпа и пише от нейно име. Сменил е дори логото с разни простотии. Търси паролата ви за скайп (да не се връзвате на това пък изобщо). Не става дума за бот, а за истински човек, защото отговаря много свързано след зададени въпроси.
и с мен си поговори

# 235
Мен ме и заплаши, че ще ми хаквал и скайпа  Mr. Green
Не изключвам варианта да стане, та ако пише някой и от мое име простотии, да знаете, че не съм аз Simple Smile
Пък ще отвори малко работа на мъж ми... е, голямо чудо  Mr. Green

# 236
  • София
И аз да се включа към списъка с поискана парола. Обача, гаднярът му с гадняр се изразява като нея  #Cussing out.

# 237
Гери, в началото - да. Но после като почне да псуе... е, Бубето такъв език нЕма  Mr. Green

# 238
  • София
 Joy
При мен бързо се отказа. Явно след разговора с теб, Ренка.  Mr. Green Кат видЕ, че не му давам парола и се изключи. Простак/ци.

# 239
  • USA
Айка, и двете са хубави. Нашето гърне е много просто. В началото Кристиан сядаше там, но преди 2 месеца решително отказа. Сега за нищо на света не мога да го накрам да седи там повече от 2 мин. Дано да имате повече успех.
Аз съм решила да изчакам още малко и да опитам със детска седалка за тоалетна.

Общи условия

Активация на акаунт