Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 240
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро,

Ето и малко снимки от Западен парк - http://www.renie78.snimka.bg/album.php?album_id=297697
Другите още не съм ги намаляла като размер, щото сина ми "подрежда" шкафове и му "помагам"   Mr. Green
Шушонке, е виж как бързо ни намери  Joy Joy Joy Сега е ред да пуснеш снимки на Ивчо и да кажеш как сте, що сте... Simple Smile
Хайде хубав и слънчев ден на всички и никакви разболявания!

# 211
Не кихайте към мониторите, че така като гледам е заразно Laughing Бързо да оздравяват всички, макар че такъв е сезона, на болести.
В нашата къща засега се удържа фронта, само мъжа ми вчера промрънка нещо, но ако се разболее неговото ще е от купони Mr. Green Утре преди обед май ще водя Никсъна в малката борисова, фен е на люлките и животните там.

За плуването да кажа, макар че не беше към мен върпосът. Ако има доъбр треньор може и то 3 годинки още да ходи детето- помага за закаляване и общото физическо развитие. Но ако идеята е да се занимава с това в бъдеще, т.е. да спортува редовно, според мен е най добре да се започне по късно, когато детето е осъзнато и може да проявява предпочитания и някакво относително постояянство, примерно след 7-8 години.

Днес денят ми започна с Долче и Габана, малкия звяр се научи да се качва върху задния борд на спалнята, оттам да пипа по рафтовете на стената и един парфюм на мъжа ми полетя към пода Grinning

Рени, от моя помагач-подреждач всички долни шкафове са или завързани или опразнени, сушилнята и пералнята се пускат само нощем ( през деня изключвам от контакта), защото си играе на пиано с копчетата Rolling Eyes.

# 212
Дундурела, около 70 лв. беше този на Айка.бързо да се оправяш  Hug
Аз в ЗП не съм била, въпреки че бабата на Десо живее на 20 метра от парка и непрекъснато ни кара да ходим на разходка там. Това за ленда в парка си мисля, че е слух, защото чисто юридически не виждам как ще стане. Въпреки всичко съм на мение, че София има нужда от увеселителен парк, а на който не му харесва не е задължитело да го посещава
Днес мислех докато спи Никола да мия прозорци, сега видях, че са спрели топлата вода ш ще го отложа
Рени, напълни ми душата с тези снимки  Hug много красиво

# 213
  • София,
marisasav много благодаря, засега ще се въздържа от тази екстра, че нещо тея дни ми дойде много, вчера дадох сума ти пари за АБ и останалите неща, а и днес трябва да взема още, и на баткото нещо за подсилване, ще взема обикновен, пък ще видим. То по важното е да не се налага и по рядко да се ползва.
Хм аз пък сутринта сложих да сготвя, че Вероника заспа рано, защото снощи легна късно, пък сутринта се събуди рано и сега още спи. Но за съжаление манджата отиде във WC. Sick Моите искали пилешка супа и аз слагам едно бутче и зеленчуците и почвам да го варя, но после нещо взе да ми мирише много гадно, а то бутчето явно е било развалено и миришеше ужасно, като е замразено не се личи, но като се посвари  newsm78, ужас, та сега я чакам да се събуди и като я нахраня ще излезем да пазаруваме и ще готвим отново! ooooh!

# 214
Ли4но на мен ЛЕНДА МИ допада6е,но си мисля ,4е просто се изпраха някакви пари и скоро няма да го има,а 6те е някакъв бизнс парк,за6тото не ми се вярва да е било на загуба при тея безумни цени.

# 215
  • sf
Иве, ходихме на пулмолог с Кико преди няколко месеца.

Роки плуваше в детската градина от 3 годишна, а откакто направи 6г тренира синхронно плуване на БСФС-то.
Кико ще се пробвам да го набутам още на 2г.

# 216
  • Асеновград
Здравейте ,
не знам да продължавам ли с оплакванията , или ви писна да ме слушате , не пиша тия дни , за да не мрънкам , щото само това ми е в акъла , ама искам нещо да ви питам.
Нали ви казах , че Тедо е с гнойна ангина.Пие антибиотик и не вдига температура още от първия ден като почна антибиотика , днес свекърва ми го е водила на контролен преглед и лекарката и казала да му даваме панадол да го загрява , така по-лесно щяла да се оправи сливицата.
Ама на мен това нещо не ми харесва , той нито има температура , нито гърлото го боли чак толкова , щом иска да яде твърди храни.Та какво мислите вие , това даване на панадол ей така , не е ли прекалено?Антибиотика не е ли достатъчен , за да се излекува сливицата ?

# 217
  • Бургас
Рени, срааааам  Embarassed  зарязала съм фотоапарата и снимки не съм правила от лятото. Трябва да се поправя. Ама то пусто все няма време. Да се похваля че ме натиснаха и ме уредиха да си въстановя правата в БСУ и сега пак съм студентка. Повтарям ІІІ-ти клас  Crazy щото не си взех изпитите навремето. Та за това нямам време за фотоапарата.
Били и Ивчо скоро изкара гнойната ангина. Температуро понижаващи давах докато имаше температура (първите два три дни) после не, то и без това изгаряше детето и го натъпках с какви ли не илачи. Не го трови допълнително. Ивчо пи аугуметин и се оправи. А какъв апетит имаше няма да казвам. Уж гърло го боли пък като невидял, майка му го държала гладен  Crazy
А сега сме оакани. От зъби ли е не знам, ама снощи два пъти я върши работата и сменях всичко посред нощите, та не съм и спала. А и е петък а съм на работа... Tired

# 218
  • София
billie, мисля че няма нужда от панадола след като няма температура, поне аз не бих дала при условието че е на АБ и той е правилно предписан. Peace

Герката, интересна е тази практика в градината, поне родителите могат да добият представа с какво са ангажирани децата им.

Dundurela, бързо оздравяване.

Сутринта ходихме до лекарката за бележка, но я нямаше. Прилагам някакво самолечение на Виктор и дано да съм уцелила. Кучешките зъби  са много проблемни. Покрай тях сменям пампи като на новородено Crazy

# 219
  • София
Припомни ми Вики в какво се състоеше прегледа вие за какво ходихте?Знам че си писала и си спомням,но толкова.Паметта ми изневерява невероятно,вече и маймуна не съм,просто едноклетъчно.

# 220
  • София,
Иве кажи какво те интересува за пулмолог, може и да помогна, нали и аз ще ставам такъв Mr. Green
Например  вчера изобщо беше излишно да ходя на лекар, знаех си какво ми е и дори и какво ще ми изпише Laughing, уцелих 100 %, но все пак де нали са доктори, да не им взимаме хляба, а и за мое успокоение, ако все пак после нещо се обърка да обвиня лекаря Mr. Green. Преди години така една офца ме влачи два месеца с плеврит, не ме изпрати в болница, как не умрях не знам Благодаря на Бог!
БИли, да ти кажа труден въпрос newsm78, щом няма Т, и аз мисля че не е необходимо, но ако много го боли гърлото, той нали все пак е и болкоуспокояващо. Но по добре е да не му даваш, антибиотикът си върши работата достатъчно добре, особено ако е силен. По добре за налепите по сливиците му давай Дактарин, или ги мажи със сода за хляб, - това е глупаво според мен де, защото е мисия невъзможна, и е гадно и детенце може да повърне. Дактарина си е за предпочитане. Мен предния път когато на Вероника и беше червено гърлото педи ми вика да я мажа със сода, не съм си и помисляла де. Joy Може да се маже и с гранофорин, ама и то е супер гадно, а и цапа, но пък помага, пробвала съм го върху себе си.

# 221
  • sf
Иве, направи два бронхита за много кратко време, та за това. Прегледа не беше нищо специално, само го преслуша и каза,че нищо му няма. Предполагам,че ако има нещо , ще има и друг вид преглед.

# 222
  • София
Е баш за тези бронхити съм записала час,писна ми направо.Отивам да ги чуепедито и тя вика ами те им зачервени гърлата ако вдигнат Т давай антибиотик за двамата един и същ.Вики мерси.
Dundurela на твойта какво и каза като я води при пулмолога?

# 223
  • София,
Иве ами тя Вероника тогава след един бронхит, уж се излекува, ама после продължи с една странна кашлица и не спира, чуваха се хрипове сухи, влажни, ту се чуват, ту не и аз тогава им теглих майната на всички педки в Студентска и я заведох при Куфарджиева. Ами жената каза от раз, че детето е направило остър бронхиолит от не добре излекувания бронхит и ме накара да си купя инхалатора и да почна борбата в къщи. Аз съм доволна от нея, въпреки, че вече е доста на възраст жената, но е с огромен трудов стаж и разбира - само като допре слушалката и перфектно ще чуе и разбере всичко и не ми е изписвала АБ, а само сиропи - противоалергичен, Вентолин  и отхрачващ. Както и да е тогава се оправихме де, ама от тогава още няколко пъти ми е правила такива пристъпи, което ми казаха, че си е астма. Сега още се чудя какво да я правя, да я диспансеризирам ли и да почна да я тъпча с разни там илачи за асматици, с които се предотвратявали тези пристъпи, или да изчакам newsm78 Незнам и аз какво да правя, ама като чета колко странични ефекти имали тези лекарства. Засега ще си карам на Вентолина, докато помага пък после ще видим.
А ти какво се съмняваш, заведи ги при някой добър пулморог, не се чуди, всички тези постоянни настинки, може пък да се окаже, че е нещо недоизлекувано, което постоянно се повлиява. А може и да е алергя newsm78, абе знае ли човек.Ама тва да ги тъпчеш и двамата с антибиотици, просто е глупаво.

# 224
  • София
При нея записах час за понеделник,ще видим какво ще каже.За сега е на хомеопатичното лечение Радослав.

Общи условия

Активация на акаунт