Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 241
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Dundurela, за ухо е, на себе си го пробвах, не ми даде отклонение м/у двете уши. Кая и с него не дава да й меря температурата, ама мога да го направя насила, става бързо.

Днес си купих препарат на Бочко за измиване на бебешки съдове, харесва ми, изплаква се по-лесно от веро.

# 196
добър вечер и от мен
Яна, ако разбереш дали е Сф ленд, казвай  Grinning Много ми липсва това място и много ме хваща яд всеки път като минем от там, така и не разбрах какъв точно е проблемът, говореше се, че щели бизнес сграда да стоят там, обаче явно не е съвсем така, защото досга да я бяха построили. Едно хубаво нещо се направи в този град и не беше за дълго
Рени, много ми харесват снимките ти (за моделите нямам думи Grinning)
сега гледам бай брадър, ще падна от смях, тоя Рачков е много добър  Laughing

# 197
  • София
За колко време стават изследванията за ясла? Помолиха ме да питам... а аз все забравям?.. Мерси...
общо за 3 дни- кръв и урина на коки +васерман за мен във вита- за 2 часа (28 лева). ако на коки- за 2 дни ( с направление). Peace

# 198
Не знам защо сте нарочили точно Западен парк за западнало място, но откак съм в София си го посещавам често и ми е любимо място. Никога не е било тинесто, блатисто и т.н., още по-малко занемарено. Ще пусна снимки тези дни като ми остане време от самия парк, за да видите. Надявам се София ленд или който и да било увеселителен парк да не се локира тук, защото ще съсипят съвсем парка. Сега поне богатствата от хартийки, фасове и други отпадъци ги няма из парка. Причината е, че кафенета в него няма и хората, които го посещават си правят труда да си събират боклука, който си правят.

# 199
  • USA
Рени, с теб съм за Западния парк. На мен ми харесва, че въобще не е комерсиализиран в сравнение с други паркове, но си иска стяжка. Аз си го спомням от дете, тогава беше много по-хубаво и поддържано място.

# 200
  • София
И аз да се включа по въпроса за Западния парк след петдневно отсъствие.  Laughing
Най-харесвам горската част на Западния парк, тази дивата, в която има само алеи и много дървета, от които есенно време можеш да си събереш какви ли не съкровища - листа във всякакви цветове, кестени, жълъди... Софи правят в градината страхотни апликации с есенни листа.
Аз утре съм на детска градина  Mr. Green в групата на Софи. Според правилника на ДГ всеки родител може да влезе в групата и да наблюдава уч. процес. Докторката се видя в чудо като й се изтърсих за преглед и бележка, че съм здрава. Накрая не ми взе потребителска такса с мотива, че за контактни бележки за ДГ не взимали пари  Laughing.

Радвам се за оздравелите мъници.  Hug И Иринка вече е добре.
Рени, супер снимки. Наистина децата са много пораснали, а Или си е направо момченце. Heart Eyes

# 201
Добро утро!
Напоследък не се чувствам добре,постоянно ми се вие свят,отпаднала съм.Като легна всичко ми се върти все едно съм на една бутилка алкхол.Незнам какво ми е,дано отмине.Забелязвам,че като хапна и ми поминава,но изяждам огромно количесто храна тия дни.
Рени,съгласна съм с теб.Наистина ако направят Ленда тук ще е лудница и това малко или много девствено кътче ще изчезне.Може би защото аз съм фен на такива места като Ленда се надявам да го възобновят.Честно казано не ходя в Западния,не че не ми харесва,а въпрос на навик.
Гери,много хубава идея в градината ви.Надявам се и аз на такива идея при нас,ще предложа на родителската.А всички родители ли проявяват интерес?Разкажи как е било после.

# 202
Здравейте момичета  Hug
И аз като Booty вече съм  Rolling Eyes Ина са я нагънали кучешки зъби и .......... няма такъв кошмар направо
Пищи на сън и по 5 пъти на нощ ставам в най-добрия случай  Tired
За Западен парк - и аз съм му фен  Peace
Особено по това време на годината е страхотна красота там Simple Smile
Ianamama да не би да ти е пада кръвното или кръвната захар  newsm78 Аз съм така и винаги си ходя с нещо шоколадово под ръка  Peace Бързо да се оправяш  Hug

# 203
  • sf
Яна, да не си бременна?  hahaha

аз пък мразя места като Ленда. Въобще скупчването на много хора ме дразни, свинчат яко. Направо фобия имам от тълпите. За това и мразя Моловете през уикендите.  Нека си го има, но да си стои там , дето е сега, а не да освинчат и З.парк. Малко ли места съсипаха.

аз имам яко работа, а Кико ми виси в краката и реве, грам не се заиграва. Не знам как ще смогна, а и навън тряя да ходим. Добре поне,че свеки ще заведе Роки на плуване,че инак ще ми трябва клонинг.  ooooh!

# 204
От Светия Дух ли,Вики?  Joy Joy
Като се замисля,планирах точно когато Надина стане 6-7 годишна да родя трето,ама няма да стане.Твърдо неискам вече.

# 205
  • sf
Moже да проискаш, като смениш мъжа  hahaha

# 206
Добро утро!
И аз съм на съ6тото мнение като донси за моловете.Стра6на ръганица е там по принцип и ги избягвам.Мразя и големи магазини като Метро и Джъмбото,4е уж за малко не6та отивам,а хар4а сума пари.В4ера в Матро дадохме 300 лв,ама си взех якенце на Адидас и боту6ки Пума.Зазимих се ве4е,сега 4акам сняг  Grinning

# 207
  • София
ДД
Западния го помня от малка,живеехме в Люлин 6,от тогава не съм стъпвала.Но Ленда да си го оставят там където е и да го пуснат,а не да го правят бизнес сграда.
Вики къде ходи Вероника на плуване,от колко най рано може да се води детето?Вие на пулмолог ли бяхте ходили,нещо ми се губи?
Ради пак подкашля незнам какво да го правя а и секрети има,педито вика антихистаминово да давам,писна ми все с алергии да се оправдават.Ники пък с тея кучешките направо ни побърква през час ставам,за капак съм сама с тях Crazy

# 208
  • Бургас
изгубих ви  Blush

# 209
  • София,
ДОбро утро и от нас, то вече е добър ден де ама нищо! Laughing
Ние тези дни сме все навън, че е хубаво времето. Ама хубаво хубаво но явно не чак толкова, щото и мен ме хвана нещо, уж се лекувах с разни неща, но явно и при мен не действат - от две нощи не съм спала и то не заради Вероника ами защото просто не мога да дишам, вчера ходих при педка и познайте какво - докарала съм си остър бронхит и съм на АБ и сумати сиропи и хапове. Ужас, чувствам се много зле и не ми се стгава от леглото, ама трябва да се занимавам и с малката, да отидем за кухнята и да я поразходя малко навън. Само ме е страх да не се разболее и тя, отново. Naughty Аука, а каква е цената на термометъра за ухо? Че в нашта аптека не видях такъв, аз още не съм купила и се чудя къкъв да бъде. Hug

Общи условия

Активация на акаунт