Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 242
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Днес на контролният преглед докторката каза, че Дели е здрав. Гърдичките и гърлото са му чисти. Вечерта го заведох на детския рожден ден. Там децата ги забавляваше един пират и Дели не свали поглед от него Grinning После заспа веднага като се прибрахме. Милото, беше се изтощило.

# 181
СНИМКИИИИ
Вероятно доста от тях са тъмни, но чакам калибриране на монитора, че в момента ми е много светъл. Та за сега е това. Като ми настроят мониторчето - повече.
Еййй, забравих да се похваля, че си купих филтърчето след срещичката. Надявам се вече да нямам толкова изгорели небеса Simple Smile
Уинксче, с тези деца е трудно да хванеш фокус, та бокета колкото щеш има, че и самите деца бяха в бокета на доста от снимките  Mr. Green

# 182
  • USA
Рени, чудни са снимките! Много настроение носят. Направо ми домъчня за есенните паркове в България. Ти много добре си се справила и с фокуса и с бокетата Simple Smile. Всички деца са много сладки. Много ми е мило като ги гледам как си играят заедно.
И аз много обичам Борисовата градина, но не съм ходила там от сигурно 5 години. Живот и здраве, догодина като направят метрото до там ще додрапаме.

# 183
Добро утро!
Хубави снимки и ми дадоха идея.Днес взимам фотото и отиваме да се щракаме с Никола,докато времето позволява.
Марти,аз виждам че строят нещо в Гевгелийски,но май е цирк.Инъче ще е супер ако направят Ленда тук,защото мястото е запустяло,а красиво.Така ще живне.
И аз обичам Борисовата,седем години всеки ден разхождах кучето си там.Сутрин отивах пеш на работа през Борисовата градина.Все си мислих,че и децата ще си отгледам там,ама не стана.

# 184
Добро утро!
Много са хубави снимките  Peace
Ама времето хи4 не ми харесва,дано изгрее слън4ице да излезем .

# 185
  • Варна
Рени, страхотни снимки  HugА и дечицата са много порастнали и големи сладури  Heart Eyes
Момичета, някой може ли да подскаже как се наричаше онова хомеопатичното лекарство за зъбки?Нещо нямам спомен  newsm78.От една седмица Нелия се събужда през 15 мин. вечер  SickВече съм  Tired

# 186
  • София
BOOTY, дентокинд? И аз така Tired в добавка Вики е и болен. Познавам кога е ден и нощ единствено по слънцето навън.

Страхотни снимки на пораснали дечица Hug

# 187
добро утро  Grinning
Марти ,тенкс  Hug.И аз много харесвам Борисовата и най харесвам това че я поддържат чиста, в квартала е толкова мръсно ,гнус ме е направо
Миме, да за юбилей -50год- ще правим портрет на нея ,Кати(голямата внучка ) и Ева , дадохме снимки цял набор и сега ще видим какво ще стане
Боти , аз се сещам за Хамомила на Бойрон( давах по 5 капсулки разтворени в малко вода)
Снимки ще гледам после ,че Ева иска да излиза вече  Laughing

# 188
  • sf
Ками , това е страхотна идея за подарък.
Сподели после как се е получило и колко пари ви взе художника?

# 189
  • София
привет  bouquet
ренка хубави са много снимките на дечицата Grinning
бути, хамомила и дентокинд се сещам и аз. Peace
ками да кажеш какв ое станало с портрета Peace

# 190
Ками , това е страхотна идея за подарък.
Сподели после как се е получило и колко пари ви взе художника?
smile3521
И аз така мисля и ще ми е интересно да науча крайния резултат, че догодина моята свекърва прави 60.Може и да ти изплагиатствам идеята  Hug

# 191
много са хубави снимите и моделите  Grinning.аз нез разбрах ,последно къде сте се видяли , това заграденото пясъчниче ми изглежда супер, в кой парк е ??
Силно се надявам да стане хубав портрета, най приятноо е че и идея си няма че ще има нещо таова за подарък,така скришом изпълнихме всичко........Художничката ще се обади може би днес ,за да каже кой формат според нея ще е най добре и според това ще каже цена ,иначе спомена м/у 200 и 300 лв
Ели, Коки на ясла ли ????

# 192
  • София
ааа ками, сакън. не е. докрая на седмицата не е.
ще го видя в неделята как е и ще преценим дали да го пуснем в понеделник. но от миналия петък си е в нас. пу пу по-добре е. но още кашля, макар и по-малко. вчера свърши антибиотика- май седмица го пи, а днес тр да приключим и със сиропа.
да не кашля поне, сополите явно няма да имат край наистина.
сега му растат няколко зъба, поне 2 от които са кътници, единия я пробил, и голямо лигавене пада. дупето му е също червено от зъбките, но пак да кажа сме по-добре Praynig

# 193
  • София
За колко време стават изследванията за ясла? Помолиха ме да питам... а аз все забравям?.. Мерси...

# 194
  • sf
На Кико станаха за 4-5 дни, а Васермана за седмица.

Ками, това е в Заимов. Този кът и на мен много ми харесва,че и за двете ми деца има забавления  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт