Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 244
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
Вики, хайде по-сериозно, деееее Simple Smile
Ако ще се ходи от 2 аз ще дойда, а като се заприбираме ще ида до скай сити да си купя един филтър. Ако ще е от 4-5 сбирката да си хващам към нашия парк.
Та дайте да се разберем като хората, щото сега е малко на глух телефон...

# 166
  • sf
не мога към 2, вече се разбрах с мъжо. предлагам да си направим някоя съботно-неделна среща,че да няма ученици, домашни, кухни, ясли и т.н.
така става ли?

# 167
  • София
дано да се променят нещата с етко, да не губят надежда, наистина стават чудеса, колко и банално да звучи!  Praynig

иве, абе видя ми се нещо петра ама хич не се сетихд а й бодна питане. сега й звъннах и й се накарах че не е казала нищо  Laughing много се радвам за нея наистина, а за нашето второ- ше почакам да си роди нейното и да се върне на работа, че тогаз Laughing

ох забравих какво щях да пиша друго... Crazy
хубав ви ден на всички  bouquet

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 15:15 от ***Ели***

# 168
Май,докато се наканим за сре6та и 6те се развали времето Simple Smile .Ина4е някоя събота е най-добре,ама ние тая сме в Рибарица.Отдавна не сме ходили и нямам търпение.А следва6тата събота май само ми е свободна,4е после по4вам изпитите ,а с тая хала хи4 не се у4и лесно.
Днес в парка пак се размаза и падна по нос та ццицината  му е о6те по-голяма.Някой 6те каже,4е го бием това дете.

# 169
  • sf
аз отижам към 16.
Таня ми се обади,че ще е там с Рени.
Теди, айде и ти.

# 170
  • София
Някой беше питал за Стефи - те утре заминават за Германия пак. За съжаление всичките доктори казват някакви лоши неща и че нищо не може да се направи  Cry Въпреки това за момента Етко е добре. Всеки път ми изглежда все по-голямо момченце  Heart Eyes Последно като се видяхме Стефи ми показа как като го сложи на крачета и той се отблъсква и прави опити за крачки. Дано прогнозите на докторите се окажат грешни и се случи някакво чудо  Praynig

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 171
  • София
 Етко Господ да е с теб,моля се всичко да не е вярно в диагнозата.
Сложих ги да спят,не могат на едно спане да изкарат.
Някой ползвали малка прахосмукачка да каже отзиви

# 172
Иве кумувете ни ползват на Electrolux и аз съм супер доволна от нея. Кумата ми каза, че е някъде към 60 лева са я взели. Аз търсих при нас, но я няма като артикул нито в Техномаркет нито в Технополис. Иначе и аз искам да си взема. С тези малките човеци това си е необходимост. Всеки ден мъкна оная голямата, за да събера някоя поразия. Ако намериш някъке свиркай.

# 173
  • София,
ЗА Етко и Стефи Hug дано да се окаже че има чудеса, а аз вярвам в това и също ВЯРВАМ, че ЕТко ще се оправи! Hug
Имам и аз питане за термометрите. Преди малко ги разглеждах и аз в аптеката - Аука ти какъв си взе за ухо или обикновен за подмишница? Предложиха ми един дигитален детски с марка Дисни, който мерел само за 10 сек. и още един на Омрон - но мери за 1 мин. Чудя се кой да взема иначе и двата не са хич скъпи. НО са обикновени - дигитални, не са за ухо. Онзи ден и аз така се пробвах да меря Т на Вероника с живачния , ама тя като не е болна и и няма нищо и не стои и за една сек. мирна дори, а камо ли за 10. А някъде да сте виждали от тези дето се слагат на челото.
МОмичета мен засега не ме бройте за срещите - много ми е далече, а ми е и неудобно, с тия автобуси и маршрутки докато стигна и ще трябва да се прибирам. Вчера ми се наложи да водя баткото с автобуса на танци, с количката и Вероника - беше някакъв кошмар. Първо половин час нямаше автобус, щяхме да закъснеем, накрая се набутахме в една маршрутка, добре че бях с малката количка, после вардих Вероника в едно училище - вътре беше студено и миришеше на мухъл - докато батко и се забавляваше на танците и добре че накрая татко им дойде да ни прибере с колата, то се стъмни и стана студено. Ужас. Sick

# 174
  • София
Dundurela   ние имаме от тези за чело,не съм доволна 2лв е от аптеката.Вземи на омрон ако нямаш.Не ти пиша на лични че още нямаме ефект

# 175
И аз съм купувала от тези за 4елото,ама са големи боклуци,никаква работа не вър6ат.
А за дне6ната сре6та се успахме,до към 4:30 и няма6е за кога да идваме.
На на6ия термометър пи6е Микролайф,нз това ли е марката или модела,но съм доволна.От както се е родил само с него му меря Т,а и на мен понякога.

# 176
не успях да дойда на срещата ,защото цял следобяд търсих художник и намерих най накрая.Силно се надявам да стане хубава картината и свеки да й се радва много
Ева иначе е добре, в петък ще й бием най накрая МПР-то и сега съм обхваната от мисли - дали ще вдигне Т и тем подобни.Ако рподължи да й хърка нослето още 10 на дена ще й вземем секрет ,после ще обсъдим и третата сливица с Масларски Rolling Eyes
Тези термометри за челотоне са хубави  Peace

# 177
Ками, много е хубава Ева, какъв съсредоточен поглед има  Hug
ние днес с Галена, Кая и Никола бяхме в Борисовата градина. Много ми харесва този парк - толкова забавления за деца има, не е като в нашия парка (един батут и едни въртележки), и на малките им хареса, моят уморен герой заспа в седем и половина  Laughing
Впрочем подочух слух, че София ленд ще го местят на част от територията на Западен парк. Не ми е много ясо как точно ще стане обаче...
и аз си мислих наскоро за тези малки прахосмукачки - майка ми има такава, събира и вода, много й е полезна Мариса като й гостува, трябва да проверя каква марка беше (май филипс)

# 178
 Praynig Дано наистина се случи  чудо и Етко се оправи  Praynig    bouquet Адмирации за Стефи и семейството, за куража и силата  Hug
И на мен много ми харесва Борисовата градина, жалко че скоро не сме ходили... Rolling Eyes
Ками, каква картина ще рисува художника и по какъв повод за свеки, РД ли ?!?

# 179
Кой дошъл - дошъл! Аз определено изкарах страхотно. Първо обиколих Западен парк. Малкия си изяде обяда и заспа веднага и аз си отснимах. След това се обади Танчето и тръгнах към Заимов. Спестихме от следобедната закуска, щото синчето хапна манджата на Ади  Mr. Green После си похапна за десерт шума, пясък и камъни. Гладно не остана   hahaha hahaha hahaha
Снимки или по-късно тази вечер или утре!

Общи условия

Активация на акаунт