Юлчето се пробва вече да бърбори и с мама нещо спори

• 14 245
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • София
ние утре ще сме в Борисовата градина, някъде от около 12 ч. до късния следобед/привечер. Ако някой ще ходи натам, казвайте да се срещнем.

# 151
  • sf
Ами не мога по-рано, защото докато Кико спи, Роки пише домашни у нас. И после ги извеждам-иначе  не искам да я карам да пише на светлината на лампата. Друг вариант е ако тя успее да си напише преди 13:30 и да излезем и той да спи навън.

# 152
  • USA
Айка, за термометъра да кажа, ако не е късно - удобно е и бързо мери, може и докато спи. На Кристиан му харесва да му пиукам в ухото. Обаче, дава доста голяма разлика между двете уши и на следващо мерене. Аз меря да имам представа горе-долу и правя средно аритметично.  Mr. Green

Иве, да не ти пука какво говорят. Много добре са си с мерките дори. Крис е 10.5кг, 83см. Често ме питат дали е на 2, въпреки, че е слаб. Различни са децата, важното е да са здрави. То и възрастните сме различни по размер.

Били, съчувствам ти много. Аз пак си търся работа  Mr. Green , че вече не издържам. Много е смотано като не си харесваш работата, особено като това ти носи допълнително напрежение. Мен яко ме изнервиха през миналите седмици и реших, че никоя работа не заслужава такъв зор. Реши за себе си какво искаш да правиш и ще ти олекне, само не бързай да не се натресеш на по-лошо.

И Кристиан като го приспивам ми бърка в очите, ушите, носа. Напоследък съм забелязала, че се приспива като си дърпа миглите. Не знам как да го отуча от това.

Аркси, честит рожден ден! Да пишеш по-често.  Laughing  bouquet

# 153
Уинкс и Никола си дърпа миглите като се приспива.  Laughing
Ами айде утре пак ще видим кой накъде е за срещата.
Честит рожден ден на Аркси!   bouquet

# 154
  • София
Ей момичета възхитена съм от кожната Ангелова,обадих се на жената да питам нещо от декември мин.година ме е запонила от един преглед и любезно ми обесни всичко по тел.Ако всички доктори бяха такива.

# 155
Мая, пиши как сте? Загуби се ти.
Winx   Hug Добре сме, благодаря. Радваме се на хубавото време докато го има и се губим по разходки по цял ден  Laughing Онзи ден качихме малчо на пони, но май аз бях по-ентусиазирана от него  hahaha
Някой беше питал за Стефи - те утре заминават за Германия пак. За съжаление всичките доктори казват някакви лоши неща и че нищо не може да се направи  Cry Въпреки това за момента Етко е добре. Всеки път ми изглежда все по-голямо момченце  Heart Eyes Последно като се видяхме Стефи ми показа как като го сложи на крачета и той се отблъсква и прави опити за крачки. Дано прогнозите на докторите се окажат грешни и се случи някакво чудо  Praynig

ПС: Честит рожден ден на Аркси и от нас  Hug

# 156
Дели е добре. Има само малко хрема. Вчера покашля малко и педито ни изписа Проспан и Виброцил. Утре сме на контролен. Чакам да видя какво ще ми каже, защото сме канени на детски рожден ден.
Марти, 90% от педиатрите в България препоръчват ранното захранване. А отделно окло мен няма нито една майка, която да е посъветвана да захрани късно,  а аз контактувам с доста.
Аркси, честит рожден ден!  bouquet
Нека се помолим за Етко и неговото семейство Praynig

# 157
Честит рожден ден ,Аркси!  bouquet
Дано Етко да се оправи Praynig
Заведох Цвети при педито прегледа и каза че и няма нищо,единствено че са и много надути венците и според нея е от зъби,което ме успокой.

# 158
 Praynig
Мая, дръж ни в течение за Етко, на Стефи сигуро не й е до форума сега. Това за крачките звучи много обнадеждаващо

# 159
 Hug за Стефи и Етко. Дано наистина да грешат докторите с тези диагнози, дето поставят  Praynig
Супер несериозни сте с тази среща, да знаете! То няма смисъл да идем в 4 и да се прибираме в 5... Аз май ще си обикалям в Западен парк, пък на който му се идва да идва!

# 160
  • София
Дано да се оправи Етко напук на всички лекари,  Hug за семейството му, дано са много силни, да се борят за него както досега!

Купих на Омрон термометър, имаше доста противоречиви мнения за точността му в интернет, ама и в нашата аптека само това имаше, а исках да имам вариант за през нощта, че днес сложихме МПР ваксината и през деня ми се струваше топла Кая, а не ми позволява да й измеря температурата изобщо. Както винаги, като я накърмих, вече не беше топла.

# 161
  • USA
Моля се да стане чудо с Етко и да се оправи! Много кураж на Стефи и мъжа и!

Рени, много поздрави на Западния парк и да снимаш малко есенни бокета да оплакнем очи.  Mr. Green

# 162
  • sf
ееее, Рени, аз тъкмо реших да ида към 1-2 и Кико да спи там.
някой друг?

# 163
Добро утро!
За термометрите за ухо със сигурност ги има6е в техномаркет и технополис,ама бяха скъпи4ки .Ние сме с обикновен дигитален.
И да ви се опла4а в4ера Марти в рамките на няма и един 4ас падна три пъти по глава в къ6ти.Ама зверски падания,направо си изкарах акъла.Ба6та му каза,4е 6те му купи каска Simple Smile
А За Заимов до колко 6те седите,6тото ние като се наспим може да доидем и къде да ви търсим.

# 164
  • sf
ами аз като гледам ще си оставя Кико у нас и ще ида с двамата следобед към 4-5. ние сме във дървеното оградено, там на пясъка и по пързлаките. сотим до 6:30-7.

Общи условия

Активация на акаунт