Отговори
# 165
Дризе, Честито бебе Бериа!
Да е жива и здрава, да расте обичана и радостна!

# 166

добре дошла на малка принцеса Бериа сред нас!
Честито на щастливите родители и най-вече на кака Селин
Дризе, пожелавам ти бързо възстановяване и прекрасни мигове с любимите ти същества.  newsm51
Джорди как си мила? и ти си наред  Grinning
Аз все още съм в бг и чакам за виза..но се налага да направя една операция и утре влизам в болница..    smile3518
така, че банда молете се за мен всичко да мине нормално  newsm17
целувки и прегръдки  на цялата банда   bouquet Hug

# 167
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Благодаря Ви момичета! Стават чудеса у дома сме и имам нет! Бериа е добре, аз сащо! Селин приема всичко много добре, все иска да я гушка и да я целува! Таткото е по-изморен от мен, два дена спи!

Скоро ще ви изчета и ще кача снимки! Прегръщам ви сърдечно, обичам ви всички!

Лек път на пътуващите, Джиджи как сте с юнака, Елена честито! Кой е следващия? Joy Joy Joy

# 168
Да е жива и здрава малката Бериа! Да е късметлийка и да радва мама, тате и кака! smile3504  ylinfant newsm07 1crib pacifier

# 169
ДОБРЕ ДОШЛА НА МАЛКАТА КУКЛИЧКА БЕРИА!!!
    ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ПОСЛУШНО ДЕТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА, ТАТИ И КАКА СЕЛИН

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 170
Drize-chestita princeska!!!Da wi e ziva i zdrava i mngo da vi radva.Da e na-sladkata sestrichka na kaka Selin
Sorry za latinicata,ama nqma kirilica.Kato se vyrna shte razkazvam podrobno.Samo da kaza che w Turciq mi haresa v pati poweche Mr. Green

# 171
Drize честита дъщеричка  Hug Нека да е здравичка и да ви носи многоо радост   bouquet

# 172
DRIZE-Честита дъщеричка!Да ви е жива и здрава,много да ви радва и да ви прави горди родители. newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51
Аз напоследък нямам много време за писане,но ви чета.Да знаете,че сте под контрол Mr. Green
В работата едни простотии и проблеми,но да не ви занимавам.
АААААААААААААААААААААААААА да се похваля-записах се да уча  Embarassed-магистърска степен.
А моят момък идва в събота  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes smile3534 newsm03 newsm53 smile3521
Като събера материал и ще пиша.
Успешен ден от мен и много целувки на всички. smile3503

# 173
  • Истанбул
 newsm51ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РЕПУБЛИКАТА! newsm51

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 12:13 от mistik

# 174
ДРИЗЕНЦЕ Честита малка дъщеричка Бериa
. Да ви е жива и здрава, да ви радва и весели.

http://bp1.blogger.com/_F0KAynKZxr8/SDPn5zXRfbI/AAAAAAAAAJ4/lq1d … eyaz+g%C3%BCl.jpg
http://www.cicekstra.com/wp-content/uploads/orkide_cicegi_resimleri.gif
http://abcresim.com/upload/galeri/1643.jpg

# 175
  • до вятърните мелници
Мистик, Честит празник и на теб!

Днес сутринта, докато закусвахме гледахме едно ТВ предаване по повода се замислих колко са нужни подобни предавания и в БГ...
Та в предаването имаше някакви театрални скечове за Ататюрк и вижданията му във връзка с мястото на жената в обществото,  както и като цяло личността му и патриотизма...
сетих се и за този филм Мустафа, дето излиза днес с музиката на Горан Брегович пак по същия повод...
Колко би било хубаво ако имаше някой да направи подобни неща и у нас! България има такава крещяща нужда от герои, че няма на къде... Ех, мечти!...

# 176
  • Истанбул
Ей хора къде се изпокрихте newsm78Никакви ви няма,или по=скоро виждайки хубавото време pastırma yazını плъпнахте навън,нейсе.Дризе как си майче оправяш ли се  Heart EyesДжорди ти как си май последните дНи доста трудно минават.Бз и Бенмари са в дълбока нелегалност ама имат оправдание родителските тела са тук.С Мистик си чатнахме ама ако се видим още по=хубаво ще е ама след неделя,приятелчето е в Щутгарт и работим фул.Снеже Дениз как е мина ли му млечницата.Не се притеснявай=често срещано явление в бебешката възраст.Нина снимките на Мелис са много хубави особено с намръщеното личице направо бонбон  bouquetХайде лека и приятна вечер момичета ,целувки на всички Heart Eyes

# 177
Здравейте момичета,

Дризе браво че сте се прибрали вече, пък таткото нека да спи - голям страх е брал човека Laughing Laughing
Тук времето е разкошно - не есен ами пролет. Супер е и се разхождаме повече. Днес бях и на лекар - регистрираха ме, взеха ми кръв за изследвания и така Wink
Отивам да гледам има ли качени снимки  Hug

# 178
Айде, аз да отсрамя непишещите.

Ели, и при мен е много топло, даже сега е около 14-15 градуса, и имах работа в центъра, и повървях по витошка - точно все едно е пролет - едно потличко, свежо, хората са на вън, абе ... идилия. И като гледам до вторник го дават така...

Дризе, майка - героиня, как си? Как сте мама, бебе и бебе, и спящ татко? Виж сега, и той е човек, жена му е раждала. Аз като знам моите познати какви зверски партита са вдигали в чест на родено бебе. Едната приятелка се чудеше бебето ли да гледа, него ли.

Стефи, как си, приятелко? Наред ли е всичко вече? Влезна пак в ритъм? Поздрави на хлапетата.

Джорди, представям си как се чустваш - всеки ден някой да ти звъни и да пита, затова - само пращам прегръдки, и да слушаш.

На останалите - обаждайте се като имате време. Че аз вечер, нещо ми доскучава в града, който не спи  ooooh!
  bouquet

# 179
Привет момичета!
Ние сме добре, само работа и пак работа... Това го знаете, де... Лелее момичета, моята щерка зареди 3 и 4 се сме се доста изплашили с баща и... Всяка вечер уж разговаряме и се поскарваме даже... Понякога си мисля, че вината е изцяло моя, че не и отделям достатъчно време... Не знам как ще я караме... Плаши ми се окото... ooooh! ooooh! ooooh!
Иначе днес времето е доста слънчево и много приятно за разходки.. Ама аз... Иначе в Сандански има изложение на производителите от понеделник. Заповядайте на пазар! newsm26 newsm71 newsm71 newsm71Гхосн, ти си най близо, така ,че помисли за идеята!
Дризе, как са момичетата? Нямам търпение да видя малката! Целувки на всички!
Приятен ден и усмихнат ден Ви пожелавам момичета!

Общи условия

Активация на акаунт