Отговори
# 180
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Здравейте, мили мой!  Hug Hug Hug

Нямам търпение за срещата на 29 ноември у БЗ, за да ви нагушкам всичките! Стеф и теб те чакам за Коледа! Ние сме добре! Познавате Селин, спокойното бебе, ами да ви кажа Бериа е 100 пъти по-спокойна за сега! Спи, суче и пълни памперс! Аз ми се спеше, но се наспах! Селин се разболя, но вече сме във фаза на излекуване и съм спокойна! Голям шок беше за нея по-скоро раздялата с мен, отколкото появата на Бериа! Таткто е добре, тук не е като в БГ, той беше до мен в болницата, спа с нас! Казва, че това са най-хубавите моменти да е с бебето от самото начало! Живеем вече у свеки и да ви кажа за сега не се оплаквам, те заминаха на почивка, мама довечера си заминава, а аз ще влизам в релси с двете бебета! Позволено ми е да пренареждам както ми харесва, а и като се роди бебе на зълвата, свеки хич няма да е покрай нас! Така, че купони пак ще има!  Party Party Party Party Party Физически съм много добре, вече съм 85 кг, стартовите! Без малко да се задуша след упойката, но се размина! Повече бебета няма да има, така се разбрахме с док. Матката ми била много изтъняла на мястото на разреза и вика добре, че не чакахме повече, че е можело да стане беля! И каза през следващите 5-6 години да не си и помислям, а аз й казах и през следващите 100 пак не мисля! Да се похваля Бериа няма ваксини и съм много щастлива! Така и така все ваксинирани се разболяват от "страшните болести", поне не ми натровиха бебето! Без нотариус и без съд! Само се подписах на някакво хвърчащо листче, че няма Хепатит Б ваксина! И тук в Турция ваксините са препорачителни, а не задължителни като в БГ! Надух ви главата спирам!  Joy  bouquet Hug Laughing Има снимки на бебе вече! БЗ качвай и ти твойте, зелена светлина!  Peace

Стеф, не се тревожо, пубертет! Да ти кажа сестра ми с много помощ, много караници, много наказания, така си и завърши с 3, 4 и 5! А аз без проверки, без нищо само с 5 и 6! То си е до човек, насила хубост не става! Не са важни оценките, а как ще се справи в живота, защото някой с 2 и 3 са по-добре от тези с 5 и 6!  Peace Peace Peace

Ghosn, благодаря за смс-те! Искрено се зарадвах! Блаодаря и за комплимента! Той моя спа в болницата, ама от понеделник празно няма у дома!  Party Party Party Нека празнуват, то си е за празник!  Joy baby_neutral

Елена, много се радвам за теб! Лека и безпроблемна бременост ти желая! Наистина малко бързо ме изписаха, но аз и това си исках! Тук като родиш секцио и докато не отидош по голяма нужда не те пускат! Рецептата ми беше зрял боб преди операцията и само сок и сладки, без яденето в болницата! Така ме изписаха по-рано! Подробности няма да разказвам  hahaha hahaha hahaha Mr. Green У дома е най-добре!

haksev, добре съм! Няма как! Добре, че са ми кротки принцесите! Бериа плаче, обслужвам Селин, после взимам Бериа и така! Няма как, каката с предимство, че милото още ми е в шок! Ще ме видиш на 29 живот и здраве!  Peace Hug

Джиджи, как си, милата ми? Нямам търпение вече и ти да ни зарадваш! От понеделник все те мисля! Ритка ли малкия принц? Малко остана, вижда му се края!

hilinili, благодаря мила! Вие как сте? Защо не дойде на 12? На 29 да си на линия!  Hug  bouquet Как прекара в БГ?

Благодаря на всички за поздравленията! Да ви се връща и на вас подобна радост! baby_neutral Joy Hug

Бегам по другите теми, че днес ми е ден за нет!  hahaha Joy Joy hahaha  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
здравейте всички!!! Отдавна не съм писала но имах уважителни причини-вече съм сгодена Laughing
с единия крак вече съм в измир Laughing Laughing
drize честита втора принцеса да ти е жива и здрава и само да ви радва!Ти ли избра да родиш секцио и доволнали си от докторите в тр?На последък се замислям по този въпрос-живот и здраве когато забременея/ иншаллах/каде да раждам newsm78
за сега това от мен много късмет на всички и само хубави неща да ви си случват  bouquet

# 182
Здравейте момичета

alaran Честит ти годеж Hug
drize благодаря ти мила Hug, скоро ще си влезеш в релси с двете принцеси, а пък те са кротки деца, така че няма страшно, само да са ти здрави Praynig
steffi_k не се ядосвай за оценките толкова. Може да е само период такъв...и всичко да се оправи.

Днес пак цял ден бяхме на вън, разкошно време. Другата седмица пак съм на ехограф.

# 183
Здравейте момичета!
най-после си направих новата линийка и викам да драсна някой ред за да я видите  Laughing как е харесва ли ви
Дризе добре дошла мила  Hug значи сте при свекито вече. Ще се връщате ли в стария апартамент по-нататъка. Тези дни чета августинките и които живеят заедно със свекитата и майките си имат проблеми. Две поколения под един покрив е трудно. Много здрави нерви ти пожелавам. Снимките от изписването са страхотни. Берия е голяма сладурка.
Аларан честит годеж, кога е сватбата.
Бенмари домашния тел го изклюявам когато Дениз спи, че се обаждат точно когато е заспал.  #Cussing out и обикновено грешкА  Whistling сигурно сега си заета с майка ти. Иначе чакам да се обадиш може и смс на мобилния да драснеш
и бз е с гости , затова сигурно не влиза във форума.
хаксев, да мина му млечницата с това лекарство което майка го изпрати. Много е ефикасно, може и тука да го има но нали имената са различни...
за сега чао. лека вечер

# 184
  • Истанбул
Ко стаа, бе драги зрители!?  #Cussing outНе мога да вляза във форума, нито парола ми признава, нито ме познава...   Видях се в чудо и ай наново всичко!!! #2gunfire
Ее, как сте, откакто не сме се "виждали"? Бебета новородени, бебета в переспектива, бебета пораснали!   Laughing  Вах, вах! Какво все се оплакват в България, че не раждали българките! Я как раждат, браво, браво! Все туй да се чува! Че и на комшиите помагат в прираста Joy Или по точно комшиите взаимно си помагат! Joy Все така да се чува!
Дризе, добре дошла  bouquet, най-после, özledik seni!! Как е нейно височество принцеса Beria или Beriya (как се пише?)
Елена, честита бъдеща рожба Hug, дано всичко е много благополучно до края!
Джорди, не искам да кажа "айде,какво става" ама айде, бе, какво става? Ти си наред, давай напред!!  bouquet
Хаксев, напълно съм съгласна с коментара, аз ми сля същото! bowuu Кога сме на линия?
Бз, как е настроението? Hug Дано не си се наредила на опашката за одеяла със специална миризма hahaha Joy
Много поздрави на всички вас, сладки форумки!  bouquet

# 185
Ехо  Simple Smile,хайде да драсна и аз някой ред,че напоследък само ви чета,но не пиша.

Майка си тръгва тази вечер  Sad и ми е мъчно,но ще ми мине  Wink ,не ми е за първи път....

мистик,чудна работа, но и на мен ми иска паролата  и ника този път форума... newsm78,пак нещо са бърникали...добре ,че ги  помня  ,защото щях да съм вече бенмари 3  Mr. Green

снежи и призмо,надявам се тази седмица вече да се видим с всяка от вас...

дризе,да нацелуваш каката и бебе Берия от нас с Ати  Heart Eyes,защо сте при свеки бе?Напуснахте ли квартирата?

бз-адаш,какво стана с курабийките бе джанъм? Чакам те да ми дойдеш на гости вече...И каква е тази сбирка  у вас ,за която дризето пише? То май ти хареса да ни правиш партита  Wink

# 186
  • Сърцето ми, завинаги в Истанбул
Oпала, ето ме и мен!  Joy baby_neutral Joy напуснахме квартирата и сме у свеки за колко време не се знае! Кризата ни поразява всеки ден (хоп зам, хоп зам и всички в един тиган!  hahaha)! Така си пея вече, какво да правя! С две прекрасни принцеси, нищо не може да ме ядоса! И така сега у свеки, но вие не знаете ли, че моята свеки слуша повече от майка ми? Пък и като се роди племеницата ми февруари си оставаме сами! Не ме страх да ви кажа, радвам се, че ще ме глезят и на мен да ми дойде реда! Joy Joy Joy Laughing Laughing Laughing

Да ви се оплача от Бериа! (Beria - Mistik за тебе!   bouquet) Все спи, не мога да я видя! Памперса няма кога да й сменя! Селин умножена по 100 е тя! Сега чета за децата скорпион и леко се подсмихвам кой кого ще бори - аз нея или тя мене?!  Joy

benmary 2, моята замина снощи. Поплаках си от автогарата до у дма! Лоша работа! Сега си търся билет за напролет, да ходя! И на вас много целувки от нас! Hug Hug Hug

Адиос, ми амори!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
  • Истанбул
Айде и от мен едно здрасти  bouquetКак сте хубавици newsm78.Днес при нас динамичен ден го заформихме .Първо в Топкапъ у малкия чичо после на гости у големия чичо в Бостанджъ Идеалтепе после на вечеря на ресторант защото вчера станаха 13 години откакто сме семейство.Изморени и с напълнени търбуси Mr. Green Sick Mr. Green айде у нас.Ей отчетох се JoyДризе те момичетата май бая са поспаливички и нашата Селин едвам я събуждахме да суче.Сестра ми правеше проверки на всеки 15 мин дали още спи=чудо невиждано моят племенник за цяло денонощие има 20 минути сън направо ме беше уплашил да раждам дете.Нека да си спинка тя така расте значи е спокойна .Мистик сряда, четвъртък до 14 часа ,събота съм на разположение свиркайте  bouquetНа всички форумски моми целувки Heart Eyes  bouquet

# 188
Сега, когато бебка е вече налице, отново да поздравя мама Дризе - Честито, мила! Ти си невероятна жена и се надявам някой ден да се запознаем и наживо! Да сте живи и здрави цялата фамилия.  bouquet

За мамите на по-големи дечица, вижте това http://www.pukkaliving.com/article/act-your-age/ , може да се окаже интересно.

# 189
Момичета , привет-мривет! Heart Eyes

Първо да почна с благодарности за адаша, дето ми съдейства с рецепта за frosting/icing за едни курабийки за школото на детето за Halloween . После, Дризето-роди Simple Smile Бях на мястото на събитието още във торник, и във събота пак и отново. Те са супер, страхотни мYцинки са и трите Simple Smile Моята даже darja бебето, и му се радва, а аз треперех през цялото време  hahaha Joy. Снимки как да сложа като multiply-а се ***** с мен  ooooh! Whistling

Нашите дойдоха и си трганха , но пък обиколихме Истанбул надлъж и нашир ...От Килисли ресторанта, до Истинъе парк АВМ, Пиерре Лоти, Халиц, Еминону, Богаз Тур (с най-страхотния tour guide у Истанбулско, нашата лична Мистик Hug Peace  bouquet Simple Smile- Благодарско!!!) , до Ъесилкой пазари, Таксим, Галата Кулеси, и разбира се 4 Левент Simple Smile..Та едва ми останаха крака, но беше толкова хубаво ..времето приказка, симит, чай и дарабара на воля Mr. Green

А кой питаше за 29 .11.  Адаш ти ли бе Simple Smile Ми да ОТ СЕГА ДА СИ КАЖА - ША ИМА КУПОН НА 29.11 У НАС . НЕ ПРИЕМАМ ОТКАЗИ ..ОЧАКВАМ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА, това без дечурлигата Simple Smile ...Дотогава Дениз и Снежка ще са мобилни достатъчно, Дризето с двете моми също, Джорди и ти ще си родила до тогава . Стаи има бол, за всяко бебе по стая . Whistling Mr. Green

Сладка хапка - мерcи за инфото - ще се възползваме ,нищо ,че не сме от най-големите. А да допълня на 29 и 30 ноември има театър , ама къде точно не разбрах ще питам утре, организиран със съдействието на нашите учители (от училището на детето), ще е на английски(Пепеляшка). Ако някой има желание да свирка Simple Smile Ще питам как става с билетите. Аз съм решила да ходUм на 30, след гостито на 29 Simple Smile

Ко др.... а ще видя Хилинили утре - ще съм в Аcibadem, Ha контрол ...и така ...

Цвете - как мина в Мадрид?

Джорди и аз като Гхосн , ама да питам КАК СИ Hug  Hug Hug Hug

Целувки на всички, ще правим питка с наследницата, огладнялата , миличкото то  hahaha Mr. Green

Heart Eyes Grinning Mr. Green Laughing Hug Peace  bouquet

http://www.oemerhacili-bw.de/cay.jpg
http://www.gotvetesmen.com/gallery/albums/userpics/10109/pitka7sn.jpg
http://www.gsmport.net/gp/images/haberler/divers/beyaz_peynir.jpg

# 190
Дами привет.
Постоянно ви чета но както винаги нямам време да пиша.
Нил е болна, от 3 дене е с температура, зачервено га;рло. Така е на градина, като се разболее едно дете, хоп след него и другите деца. Даже едно детенце от градината лежа 3 дена в болница.
Off стига сам ви притеснявала, Ще ни мине.
Дризенце многе сте сладки мила. Ще направя всичко възможно да не пропусна партито. Само живот и здраве.
Бз, Нил и утре няма да ходи на градина, няма кой да я гледа за това и аз съм вкъщи. Ако искаш заповядай вкъщи, знаеш къде живея.
Сега отивам да преспивам малката.
Цунки на всички.
http://i245.photobucket.com/albums/gg73/sahranil/girl-coffee-703173.jpg

# 191
  • до вятърните мелници
Привет от мен!

Сори, че ще ви разочаровам, но от нас за сега нищо ново, освен че корема ми е постоянно на камък, но без кой знае какъв резултат Thinking

Гледам да се разхождам колкото може повече и съответно не остава много време за форума...

Вече почна да ме хваща бъзето, че ако наследника не тръгне по собствена инициатива, ще ни мъчат с изкуствени препарати, а аз въобще неща да чувам... Е, имаме още седмица и нещо за назландисване, дано да има развитие до тогава!

Поздрави на всички и благодаря че ни мислите  bouquet

# 192
Добро утро, момичета!
Тъкмо си сърбам Мехмет Ефендито и се поразрових из форуми и снимки. Страхотни албуми сте добавили. Много хубави и лъчезарни снимки. Браво, Дризе и Нина!  Hug
И гледам все хубави новини из форума в последно време. Много се радвам за вас!
Как изкарахте на 29.10? Излъчваха ли по телевизията филма за Ататюрк? Отдавна го очаквам да излезе. Чух, че бил в две части - първата за живота му в България, а втората за политиката и живота му в Турция. Дали ще излезе на двд? Разбрах, че и български историци са помогнали за филма, така че щяла да е засегната историята му с Мити Ковачева. Откакто прочетох книгата очаквам с нетърпение филма... Rolling Eyes
От мене е кафето днеска:

Целувки и се пазете!!!

# 193
Здравейте  малки и големи зайчета-байчета Heart Eyes
Докато моята малка спи да драсна някой ред. Надявам се всички сте добре.
Ние сме добре радваме се на прекрасното време по парковете    1swing  и се опитваме да пристъпваме обаче мама да я държи с две ръце иначе сяда веднага на земята smile3539
А нашия тати е в Истанбул от петък колата блокирала на излизане от Истанбул близо до Тепе Кент дошла кола от сервиз на Ауди ама чак днес щяла вечера или утре да стане, а как ме молеше да идем с него, ама аз нещо не се съгласих и на то имало за какво. Съжелявам само че толкова дни можеше доста разходки да направим из Истанбул.
Момичета Флориа хубав квартал ли е?
Дризе много е сладка принцеската  Heart Eyes
ааа и защо няма никой на скайпа?
целувки от нас   bouquet

# 194
Здравейте, момичета!
Топлото време май е на свършване за наше голямо съжаление. Ние сме малко по настинали, но се оправяме вече / поне се надявам да е така/  Не знам къде го хванахме този грип, все се надявах да ни се размине.

alaran, Честит ти годеж! Виждам, че си развълнувана... Кога е сватбата?
Снежи май вече си взела да посвикваш с новия режим. Малкия сладур Дениз много е пораснал. Какви пухкавки бузки има само! Пу-пу-пу  Heart Eyes
Дризе вече е на линия.  Hug Много прилича на Селин мъничето. Да ги нацелуваш и двете.   Heart Eyes
haksev и вие сте голяма рода, май. Мъжа ми има около 80 братовчеда и по празниците можете да си представите какво е.  ooooh! И честита годишнина!
Джорди, драскай по някой друг ред, че да сме в течение. Аз бях решила, че си родила вече.
DilQRa` , това документален или игрален филм е?
hilinili, гечмиш олсун ! Тъкмо и ти да си починеш малко от работата.
Бз, забавлявате се виждам, само така! Как е малката наследничка?

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт