Кодове за Ла Редут 13

• 41 439
  • 568
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, има ли някой, който може да се възползва от тези кодове, без да са му изпратени лично?
Аз го пробвах още като прочетох тук че други са го получили и си работеше при мен.  Peace С намалението, 2 евро доставка и подаръка. Но после го получих лично.

# 286
  • Бургас
Момичета, златни сте, да знаете  bouquet! Без вас просто нямаше и да забележа, че сами пратили такъв стахотен код. Ще се поръчва тази вечер!!! Hug

# 287
  • София
Ей, много са гадни тея редутковци, бееее  Crossing Arms
Искам да поръчам ТОВА и да ми го намали с 15 Е, та да ми стане без пари направо, ма нъцки...нищо не намаля... Имам още 3 неща в кошницата, които са намалени и за тях нищо не очаквам...Ама костюмчето не е намалено, ново е...защо не ми го променя... И доставката си ми седи 5, вместо 2 Е, иначе тренча ми го бута в кошницата...  Rolling Eyes Сега ще си играя цяла нощ след като заспи млката, да пробвам различни комбинации, да видя къде ще захапе... Охххх  ooooh!

# 288
  • sofia
Аз вече направих 2 поръчки по 10Е!
Чудя се,дали имаме право да ползваме и трите кода(различните р-ри)  newsm78

# 289
Здравейте!Вчера се регистрирах и ми пратиха този код 68446,но не намаля нищо,нито подаръци,а утре ще правя първата си поръчка!Действат ми само двата кода с подарък дюшека и чантите,кое от двете е по-добро?Пробвах всички кодове и не стават,прочетох всичко и пак нито безплатна доставка,взех да се отчайвам Cry

# 290
  • Перник
Ей, много са гадни тея редутковци, бееее  Crossing Arms
Искам да поръчам ТОВА и да ми го намали с 15 Е, та да ми стане без пари направо, ма нъцки...нищо не намаля... Имам още 3 неща в кошницата, които са намалени и за тях нищо не очаквам...Ама костюмчето не е намалено, ново е...защо не ми го променя... И доставката си ми седи 5, вместо 2 Е, иначе тренча ми го бута в кошницата...  Rolling Eyes Сега ще си играя цяла нощ след като заспи млката, да пробвам различни комбинации, да видя къде ще захапе... Охххх  ooooh!
Артикули с надпис Nouveau май никога не се намаляваха Rolling Eyes

# 291
Момичета,пробвахте ли да сложите нещо prix mini ненамалено? На мен ми ги намалява.Пробвайте информативно с нещата,които съм дала на предната страница - и двете ми ги намалява  Peace

# 292
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми намалява при мини

# 293
Трябва да са от новата колекция нещата, за да ги намали Peace И намалени ми намалява на мен, но от първоначалната цена и трябва да се прецени дали си струва Peace

# 294
Djina ,  Dark Passion   bouquet, благодарение на вас се светнах Embarassed Наистина трябва да са при мини, но не трябва да има в кошницата вече намалени при мини, защото разделя намалението м/у първоначалната им цена и другия ненамален при мини продукт. Как го обясних Confused

# 295
  • София
Супер сте, така ми захапва -прикс мини ненамалени. Един спален чувал за детето ми излиза 4 Е  Mr. Green

Dark Passion, какво значи от новите колекции, какъв знак трябва да имат? На мен тези със синия  "новоте" или каквото е там, не ми ги намаля  Rolling Eyes

# 296
Момичета не се ядосвайте и на мен не ми работеше кода известно време, ама накрая проработи, но само този от пощата, другите не ми ги хваща. Найстина намаля при мини, даже намалените
Сега пускам тези възглавници http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8623376& … ue&ksource=-1 в комбинация с друго при мини сваля 15 е + 2 е за доставка опитвайте, ще стане  smile3508 аз сега пълня втора кошница с код за по малък тренч.

# 297
Супер сте, така ми захапва -прикс мини ненамалени. Един спален чувал за детето ми излиза 4 Е  Mr. Green

Dark Passion, какво значи от новите колекции, какъв знак трябва да имат? На мен тези със синия  "новоте" или каквото е там, не ми ги намаля  Rolling Eyes
С такъв - есен - зима 2008/2009

# 298
  • София
Ясно! Мерси   bouquet Да има червения, но не и синия етикет.

# 299
  • София
При мен одисеята за код 19372 продължава. Получих отговор "I confirm that this offer is expired on October 11th. THe date of October 31th is for the french customers who can pick up the catalogue to a shop until this date.", което за мен е пълна глупост. И след като получих от новите кодове си мисля, че вече няма смисъл да се ядосвам всеки ден с тях.

Общи условия

Активация на акаунт