Кодове за Ла Редут 13

• 41 468
  • 568
  •   1
Отговори
# 330
колко бяха кодовете за жирафската чанта newsm78
при мен 22977 не зацепва, имаше ли и други Praynig

# 331
здравейте,някой ползвал ли е нещо подобно?дойде по пощата.
какво е това?мисля,че се предлага намаление на тази чанта,но не съм сигурна.ако е така как да се възползвам?
четох тук и в другата тема целите ги прерових,но никой никъде не споменава
http://www.bobsyn.snimka.bg/album.php?album_id=297286

# 332
  • Там....където всичко е възможно ....
здравейте,някой ползвал ли е нещо подобно?дойде по пощата.
какво е това?мисля,че се предлага намаление на тази чанта,но не съм сигурна.ако е така как да се възползвам?
четох тук и в другата тема целите ги прерових,но никой никъде не споменава
http://www.bobsyn.snimka.bg/album.php?album_id=297286
Mного от нас получиха тази брошура за подарък черна чанта,по пощата Wink.Нищо особено ако питаш мен,кода го има на първа страница на темата PeaceА чантата я имам и мога смело да твърдя че е пълна еднодневка.Един от наи-несполучливите ми подаръци Wink

# 333
veselina miteva можеш да се възползваш от кодовете на всичките си акаунти само ако са ти пратени на всичките,тъй като кода е персонален - тоест захапва само на този акаунт,на който ти е пратен .Моите 3 поръчки/за трите размера/ са от 1 акаунт,защото само на него ми е пратен кода  Peace
Този път май всички ще се отренчим  hahaha Joy

бобсън от тази оферта можеш да се възползваш както от всяка пратена ти на мейла,както и от пуснатите тук/стига да ти се задейства съответния код/чрез поръчка и въвеждане на кода към нея.Подробно упътване как става това има в първия пост  Peace
Офертата е не за намаление на тази чанта,а за подарък тази чанта  Grinning

Ето и още кодове за тренча,които не видях - пак 15Е и 2Е доставка -
28452 - 38/40,28460 - 42/44,28495 - 46/48

41017 - 32?/76? от новата колекция Е/З 2008/2009

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 03:23 от mamaB

# 334
Аз имам кода за тренча само на 1 акаунт. На другите 2 изобщо не пускат оферти. Само реклами за намаления.
Смятам да използвам кода, за да поръчам чаршафи. И ми трябват някакви продукти, които да не се хващат с кода, за да не отиде на вятъра намалението.

Продуктите от червения сектор не им влияят кодовете. Аз поне си допълних кошницата от там.

# 335
момичета, пак да попитам за кодовете за жирафската чанта
ще пускам поръчка, но 22977 не хваща при мен #Cussing out

# 336
  • софия
Момичета супер сте. намалих спално чувалче от 19Е на 4Е. Много съм доволна.

Може ли линк, че се убих да търся чувалче.

И аз моля  Praynig Намерих чувалчетата, но не ми се намаляват толкова  Thinking

# 337
  • до морето
                Здравейте, получила съм някакъв чек за 15 евро + подарък и 2 евро за транспорт. Не намерих на първа странница информация за това как се процедира с чековете. как мога да го използвам? На него са попълнени имената ми и си пише - 15 евро, но има и някакъв код за подарък и номер на чека. Моля ако някой е ползвал нещо подобно да ми разясни. Благодаря ви!

# 338
  • София-Младост
Знам, че молбата ми не е точно за тук, но е във връзка с код за тренч и доставка 2евро. Дайте размери на размери 38/40 и 42/44, не съм поръчвала до сега и се колебая...моля ви.   bouquet

# 339

Hug Най-сетне и при мен да се закачи   bouquet

# 340
  • София-Младост

Hug Най-сетне и при мен да се закачи   bouquet
Тази оферта дали не е персонална, защото и аз я получих, но кодовете са различни.  Thinking

# 341
http://www.laredoute.fr/vente-gigoteuse-bebe-fille-ou-garcon-ray … tegoryid=45545908
това е линка
аз пуснах само това и едни чорапки  за 6Е

# 342
                Здравейте, получила съм някакъв чек за 15 евро + подарък и 2 евро за транспорт. Не намерих на първа странница информация за това как се процедира с чековете. как мога да го използвам? На него са попълнени имената ми и си пише - 15 евро, но има и някакъв код за подарък и номер на чека. Моля ако някой е ползвал нещо подобно да ми разясни. Благодаря ви!
Последните пет страници са за този код   ooooh!

# 343
# 344
  • София

С това не става, поне при мен не се хвана намаление. Иначе го харесах повече, има повече размери, разцветки, че и пижамка...ама нъцки  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт