Целия ден нищо не е яла, ако изключим една бисквита следобяд. А сега като я слагах да спи дори не прояви интерес към млякото си

Честито страхотна новина, лека бременност и още много радости да ти носи живота.
, ами какво да направя. опитвам да му отвлека вниманието в такъв момент с нещо друго, но той даже не си отваря очите 
Резултата обаче е , че се чуствам смазана и още по-уморена. Монко пътува зле плака , повръща, в Мелник и двете нощи се будеше пред 2 чеса за мляко. Едната нощ почти 3 кофички изпи 
Давай й да пие вода много!
, не е супер да не ме слуша, ама милата я гони бяса по 24 часа на денонощието и от това, че и обръщаме внимание на 100 % по-кротка и слушаща не е станала
И аз много пъти съм си мислила като catty, че Господ ми е пратил такова дете да ме научи на търпение, че то на мен силно ми липсва това качество
само при мисълта за бременност и бебе с Ани изпадам в паника и тих ужас, ето този месец ми "закъсня" с един ден, малее умрях си от страх. Все си мислех за Алекси
, как се справя милата и си викам, че аз не бих могла и изпадах в паника направо. Иска ми се да почакаме поне още 3-4 години, сега не се чувствам готова изобщо. То не че с първото в началото се чуствах готова де, но това е друга тема 

и ще трябва да се махне до няколко месеца.а бих искала да си запазя час от сега 

Най-хубавият подарък тепърва ти предстои и стискам палци раждането да мине леко.
Калина само нейната буква разпознава от едни магнитни букви на хладилника.
Знам, че още отпреди си мислеше за трето детенце и искрено ти се възхищавам, както и на всички смели мами, които вече поеха по пътя на второ и трето детенце. Аз срам, не срам ще си призная, че много ми се искат и 2, и 3 дечица, ама ако може някак да се мине без цялата хамалогия по бременността и раждането, коликите, зъбоникненето, моментите, в които бебето плаче, а не знаеш какво му е и как да му помогнеш, безсънните нощи, липсата на каквото и да е време за себе си и т.н. Човек трябва напълно да пренебрегне егоизма си, за да стане родител. И да е готов, че ще има трудни моменти, които трябва да изживее с детето си.
Браво, момичета!
. Благодаря на всички ви за пожеланията и да ви се връщат и на вас
. Честно казано и аз се надявам да връзваме панделки, че ако се появи още един младеж ще е сериозно тестване на нервите ми.
. Напоследък се заиграват сами (разбирайте сбиват за някоя играчка), та е една идея по-добре, но и като стане напечено си е наистина напечено.
(приемам инфо и на лични
). Като е за купон, аз съм първа писта, само да разбера кога, къде и как
.
. Иначе не съм от най-спокойните майки, за нощите да не разказвам, че сигурно вече 10 тома мога да напиша
. Пък като се замисля, че две изкарах, едно ми се струва като в малкото междучасие 

Кой да види,че има 3 стр преди мен..Отивам да чета.
Така ми липсваше!Имам си те малко по-специално,защото ти ми отвори очите за априлчетата
Като чета за изживяванията с Борис и Вики направо се просълзявам.Много мили ми става,защото и аз много си мечтаех за близначета!

Чак ми е плашещо,защото вчера съседът ни си поправяше колата и псуваше ужасно.Вечерта Алекс не успя да отвори една врата,ядосе се и "мама ти" беше на лице
Направо онемях.Чела съм за"лошите думички",че е добре да не се реагира на тях и ще ги забравят по-лесно,така и направих.Но само като се сетя и настръхвам.