АПРИЛчето е весело дете-говори,пее,учи се,расте!

• 12 615
  • 309
  •   1
Отговори
# 210
  • Beyond the Frontiers
Марта, в Джъмбото има лятни към 39 чисто нови.

# 211
  • София
Привет и от нас. спрях Борис за 2 ден аот яслата, че ми писна с тези сополки, какво ли не слагахме вече в този нос, няма спиране.

Забравих...

Някой спомня ли си какво може да се пие за гърло в моя случай - от нощес съм и с гърлобол  Tired.

Цунки  Hug
По време на кърменето смучех едни хомеопатични хапченца на Боарон "Хомеоджин", бяха съвместими с кърменето, но не знам дали са и с бременността. Иначе по време на бременността си пръсках Биопарокс. Но си е най-добре да се консултираш с лекаря си.

# 212
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Елку, мерси за това инфо за Джъмбо! Hug Още днес мама ще отиде да ги види , че тя живее зад магазина точно. Ти виждала ли си ги наживо как изглеждат да ми ги опишеш?

# 213
Здравейте!
Дари днес е на ясла след 3 седмична пауза. Мислех, че е забравила и много ще плаче, но така и се зарадваха жените там и тя беше много доволна, че изобщо забрави за мен. Ще видим докога ще издържи този път. Досега след 3 месеца не е ходила повече от 5 дни един след друг.

# 214
  • Beyond the Frontiers
Марта, най-обикновенни са - иначе са в наситен цвят, мисля, че нямат легнало положение, нямат сенник. Много леки, сгъват се тип чадър. Абе ако е за няколко месеца само по-добре такава. Една майка в квартала я ползва и е доволна.

# 215
Здравейте и от мен
Алекс е малко хремав Sad писна ми сега 10 дена ще го държи
представям си като тръгне на ясла,щом от сега почва ooooh!

Слънчев и приятен ден на всички Hug

# 216
здравейте,

Балгодаря ви много за бързите отговори, веднага започнах със лайка и сода. Neci, това с клеевата тинктура много ми хареса, но.....тук има само хапченца за дъвчене за гърло, или гранулки за дъвчене (те са чист проплис), но няма тинктура, сама не ми се ризскува да правя със сприт. Но съм поръчала на майка ми, да ми рпати, и се надявам скоро да започнем и ние, пък било то и профилактично.
Хомеопатия тук - нема такова чудо по аптеките. И в нета търсих, хомеопатите като цяло са много малко и на доста км. от нас. Май са много консервативни в това отношение датчаните.

Ние си имаме трето бебе Simple Smile снимков материал и подробности като взема Борис от яслата.

Бързо да оздравяват всички болни!

Ая, четейки за прополиса, видях, че може и да се пие за гърло. а може и в аптеките да има хапченца за смучнее с прополис, като тези тук.

# 217
  • Beyond the Frontiers

Ние си имаме трето бебе Simple Smile снимков материал и подробности като взема Борис от яслата.

Хм, да не сте си взели домашен любимец?

# 218
Нисти, нашите юнаци са, да. Вчера беше ли на родителска среща?

# 219
Привет  и от нас!  Hug

Валентин вече се пооправя от хремата най-вече благодарение на комбинацията лук+чесън (малко се вмирисахме вкъщи, но важното е детето да е добре пък ще проветряваме). Специални благодарности на Linofrina, която сподели рецептата трепач за сополки.

Ние сме на линия за 01,11. Кажете какво трябва да се направи, Танче ще правим ли резервация?
Можем да направим резервация, но ако ще са редовните пет-шест дечица не знам дали има смисъл. В този случай, просто бихме могли да се уговорим и да се съберем на 01,11 в Анжелика или в МОЛ-а - дечицата ще си поиграят, а ние да се видим и да си поговорим (може да вземем и татковците разбира се Wink). Нека този път се съберем повече, а какво ще кажете? Ако има други мнения по въпроса, споделете и да решаваме нещо.

Лек и успешен ден на всички!

# 220
Танче, благодари на Nijntje, че припомни рецептата. Hug  Аз само я дообясних.

# 221
та, историята е следната.
Тръгва Ники за води Борис на яасла, но мнгоо се забави, и си викам, сега пък детето да е почнало да реве, и да не иска да седи там..... newsm78 ей така изведнъж, досега си ходеше с усмивка..... Прибира се Ники, и го питам от вратата какво става, а той ми казва, че не се е забавил в яслата , а пред нас и влиза с ето това същество малко, премръзнало от студ  Видял го до една от детските площадки , почти пред блока ни. А около него гарги се мотаели. Иначе тук зайци много, и диви и домашни любимци, но това явно се е загубило, защото още не вижда. А като се прибрахме с Борис, такова радване падна, нали не е виждал толкова малко живо нещо досега. Та сем с още едно бебе на мляко  Mr. Green, което спи като бебе   та си имаме дом.любимец, докато започне да хапва сам трева, и после ще го пуснем при събратята му.
ето ги снимките и по-големи http://stefkaa.multiply.com/photos/album/30/30#40

п.с. не мога нещо да сложа картинка тук

Последна редакция: чт, 23 окт 2008, 16:22 от Aleksi

# 222
  • Beyond the Frontiers
Много мъничко това зайче -бебе ли е или такава порода?

# 223
Ауа, не успях за родителската среща, но и нямах голямо желание да ходя. Синът ми беше преди две години в същата яслена група, при същите лелки, така, че ги познавам и знам какво ще кажат. Ще се радвам да се видим на живо.

# 224
...Ще се радвам да се видим на живо.

И аз, на партито нали ще идвате?

Алекси, страхотно е зайчето  Heart Eyes.

Децата все още са болни, а и аз за съжаление, но за сега съм се закрепила с Осцилококцинум и Стрепсилс. Довечера ще ги водя на преглед, защото още им текат силно нослетата и кашлицата не спира  Tired. Ще се прегледам и аз, че имам някакво разредено кафеникаво течение от около седмица и искам да премахна съмненията, че другата седмица ще пътувам  newsm78.

Хубав петък на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт