Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 901
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Запис и се връщам да ви чета. Peace

# 61
Здравейте мили мами и бебета.
Честити месечинки днес.
Честито на radost_ina за изпита.
И на мен ще стискате палци като дойде време.
Марги,съжалявам за случката.Случвало ми се е такова нещо.Много е неприятно,дори и само от факта че са пипали гадни хора.
Ангелче,много ви се кефя на вас.Обикаляте такива красива места,че направо ви завиждам.Жори от сега трупа впечатления и информация в малкия си хард.Надявам се да съхрани информацията.Нали си на курс по компове,та викам да ти говоря професионално.
Иначе до сега не съм давала само плодово пюре.Винаги е с мляко или между храненията вместо сокче.
Та то няма да го насити.Изяжда по 200-220гр.манджа или АМ.
Тази нощ си осъмнах с моя дивак.Не иска и не иска да спи.Цяла нощ.И накрая когато баща му тръгна за работа,легна и спа 3часа.
Но вчера беше много неспокоен.Днес обаче е усмихнат.Върви с проходилката и прави бели.Бута все каквото види,особено чехлите от шкафа в антрето.
Ах да ви се оплача.Mr. GreenБясна съм.Тъкмо когато да раждам, си правихме ремонт на банята -ВиК, теракот,фаянс,вана и от две седмици в комшиите - теч.Оказа се че са тръбите вътре в плочата,които влизат в централната обратна вода.Та всичко се разкърти и смени.Сега е ужас в банята,утре ще слагат наново теракот и фаянс.Плаче ми се направо,защото са излишни средства.Излишно време и мръсотия.А пък прахоляк ....... doh

# 62
Ето ви нещо интересно: Моя Любчо с фиба на главата.
http://www.bebealbum.bg/picture.php?id=16690

# 63
Привет мацки Crazy
Знам, че одавна позачезнах от погледа ви, но то е заради хубавото време и най вече заради синето.
ИСКАХ ДА ВИ ПОПИТАМ ЗНАЕ ЛИ СЕ НЕЩО ЗА МЕЛАМИНА В АМ-то И ПОЕМАТЕ ЛИ РИСКА ДА ГО ДАВАТЕ Confused

# 64
  • Тук и там
Радостина - радвам се, че сме помогнали макар и от разстояние за изпита  newsm47
Зори, благодарско за инфото. Наистина доста неща можеш да си хапваш, само още малко ми трябва и да се навия.
Не че през деня ям /да не кажа, че почти не хапвам/, обаче дори и скромна вечеря и ми се лепва  smile3516
Деси - много му отива на вашия Любчо прическата с фибката. Само да не вземете да объркате пола на детето ей newsm08

# 65
  • София
 Благодаря ви за отговорите, момичета  bouquet.
 Деси, ма той твоят Любчо красив като девойка, пу-пу Heart Eyes
 Зори, така като чета, то не било лошо да си на диета. Все вкусни нещица си хапваш. Laughing

# 66
  • София...........
Марги, случката е крайно неприятна Sad

Зори, много вкусно ти звучи диетата мммм..... Това , което си дала за пример коя фаза е? Първата фаза не е ли само месо?

Да се почерпите за първото ни зъбче  tooth , че и второто да го чакаме тия дни каза днес Педи  Simple Smile

# 67
Здравейте, много пишете. Сега ви изчетох всичко Simple Smile
Ninka_pav, благодаря ти за хубавите думи за Али:)
Дивна, много неприятно с тая тенджера, но така е за 25 лв. толкова. И аз така се прецаках преди време с един комплект тенджери от Метро, пълно менте. И сега готвя на кучето в тях, колкото да не ме е яд, че съм ги хвърлила ooooh! То вече почти няма качествени съдове, хубавите са доста скъпи, а тия дето са масовите са пълен боклук.
Честито ви зъбче Mr. Green
Али вече има два зъба, един по-голям и едно съвсем мъничко Heart Eyes
Олимпия, снимките ви са страхотни. А как се чувства каката с толкова много бебета около нея Rolling Eyes  Laughing
desi.a, много е сладък Любчо, голям красавец Simple Smile
Зори вашите снимки както винаги - страхотни. Гледам ги с удоволлствие, а Жоринко в голяма скица и голям чаровник Heart Eyes
Марги, ужасна случка, и по бебешките магазини ли плъзнаха такива гадове  Close
radost_ina, Никола е много сладко си бърбори  Simple Smile
nonka26, какъв меланин в АМ бе жена...това беше някакъв случай в Китай, с тяхно си китайско АМ. То не стига до нашите пазари и едва ли някой тук си храни детето с такова. А и със сигурност вече е унищожено и спряно от производство там.

За спането - има една дрямка 20-30 мин. преди обяд, и една следобед. Вечер ляга в 19.00 и сутрин се ококорва към 6-7.

Днес взех бебешки йогурт на Хумана, за след 6м., обаче Али нещо не го хареса. Искам да и разнообразя с нещо следобедната закуска и затова го направих вътре с бисквитки на Плазмон, стана много вкуно, но тя не се изкефи. Може би още и е странен вкуса, ще пробвам пак тия дни.

Момичетата, които давате месо - включихте ли вече риба?

ох, много изписах  Embarassed

# 68
Еей, много готини нашите мартеничета! . Heart Eyes Сега гледах снимките на Зори, Деси.а, Олимпия и Ането. Страхотни бебковци! Ако някой съм пропуснала, моля за извинение. Hug

nonka26, доколкото си спомням имаше голям проблем в Китай относно меламина в АМ. Но, хайде, да не бъдем песимисти все пак. Смятам че, когато детето навърши 1 годинка може съвсем спокойно кисело мляко да му се дава, т.е. да се замести  АМ с кисело мляко. Тогава каквито и опасения да имаш, надявам се, че ще се разсеят.  Peace

Зори, какъв компютърен курс? Не знаеш ли къде  е  enter-a?   Rolling Eyes

# 69
  • София...........
Зори, забравих Embarassed и аз разгледах снимките и както винаги великолепни. Покрай вас разгледахме Европата Wink Hug
На всички разглеждам снимките и всичките са хубави. Ма те тия януарофревроапрлискимартенчета са най-големите сладурчета Heart Eyes

# 70
   Здравейте и от мен.

Тези дни се включвам късно, но или сме на разходка или половинката е на компютъра. Не мога да го изгоня, все пак работи.

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ ДНЕС.

Деси.а, много итересна снимка сте направили на Любчо. Сладур голям е. За съжаление не мога да гледам клипчето на Нико, защото Лили спи и не искам да рискувам да я събудя, но утре ще го гледам.

Зори, благодаря за отговора. Аз честно казано съм скарана със спорта, но поне коремни преси трябва да правя. Мислих си и Пилатес да си сваля и да правя упражненията. Те са за около половин час и ако не ме домързи и ако тати е склонен да гледа малката (че спането при нас е много краткотрайно), ще е хубаво да ги правя.

А сега да ви се похваля. Влезнах си в дънките от преди бремеността, но това не е всичко ......... дори ги закопчах.    newsm44   Е има сланинки, които излизат отгоре, но се надявам и тях скоро да прогоня. От няколко дни се въздържам да ям по-късно от 18.00 - 18.30 и дано има ефект. Иначе диета определена не правя. Мисля да направя 6 - дневното преобразяване на Търманд, но още не съм се навила достатъчно.

Лека вечер на всички и сладки сънища на бебоците ни.

# 71
Деси.а, страхотна снимка. Много сладък този Любчо - на хубав човек всичко му отива, дори фибичка.  Hug

Захранването върви с променлив успех. Ту яде, ту не ще. Последните 2 дни бяхме почти само на кърма, днес обаче яде цяло бурканче пюре на обяд, след обед - малко каша и вечерта още малко. Плюс задърлжителната кърма след всяко хранене. Тя ако не е сукала, все едно, че не е яла.  Grinning

Олимпия, много са ти хубави съкровищата. А хубавата ти голяма щерка е набор на Гого. Може пък да се сватосаме, а?  Wink

Ето малко снимки и от нас:

Тук Поли ми "помага" в работата:

А тук заспива изтощена:

Двамата горди батковци не могат да си я поделят:

Последна редакция: пн, 13 окт 2008, 23:29 от Пролетната Фея

# 72
  • София
уффф форумът е отват тези дни.Пиша по няколко пъти и ми затрива мненията,направо ми писна.И без това съм болна ,в цикъл и ме тресе нервата. Close

divna_ ,честито зъбче!
За диетата - първа фаза я карах 5 дни,после се редуват 5 дни протеини,5 дни протеини и зеленчуци,но повечето неща стават и за П дните.

radost_ina ,знам аз ,ама тук са ми безплатни и ми дават и европейска диплома.До сега съм била на Windows Vista,Word,Excel и ще ходя на още 5-6.
А Нико е сладур голям!

Тинче,браво на теб,дано скоро ти станат огромни тези дънки! Mr. Green

Пролетната Фея ,много сладка помощничка имаш! Heart Eyes

# 73
  • Sf
Нестле и Фризо изтеглят продукция от пазара заради наличие на меламин в нея.  Продукти, съдържащи меламин са открити в Швейцария, Унгария (нескафе), Белгия (бонбони). Лошото е, че вече каквото и да си купиш, гаранция няма. И на кисело мляко да минеш, пак няма да знаеш какъв бъркоч е вътре.  Sad

# 74
Здравейте!
Покрай хубавото време се покрихме, но ще ни простите Hug
Прочетох ви.
Марги, ужас. Нямат ли камери в Пигиса, не може ли нещо да се направи Tired
Зори, Олимпия, Ането, Деси.а -много сте сладки!!! Hug
НА озъбилите се ЧЕСТИТИ ЗЪБКИ-бели и здрави!
На новоомесечилите се  Mr. Green -да са живи и здрави!
На изпитополагащите-късмет и даден изпит Wink Wink Wink!

Аз диета още не съм почвала, дори напротив-хапвам всичко Адиетично Mr. Green пък чак не ми се мисли... Confused

А това с меланиновото АМ-е, вече срам нямат, та това са деца бе, ей Sick

Момичета-дайте спешно нещо ултра мега хипер бебешки вкусно! Малката със страхотен зор хапва по 2-3 лъжички зеленчук на обяд, а плод (засега само ябълка) дори и по-малко...как ще се захранваме #Crazy Иначе вече разбрах, че НЕ обича картоф, тиква, тиквички, морков, ориз, ябълка. Ни домашно, ни купешко... ooooh!

И за да не завършвам с лошо-ето малко домашно добро настроение-в главните роли татко LeAn Mr. Green и малката принцеса  http://www.vbox7.com/play:3df05202 .

Общи условия

Активация на акаунт