Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 900
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
Amaryllis Коко и Джорджиа(я)  newsm78 (аз много се дразня когато напишат Христиана с "я") са мнооого сладки. 12-та снимка ми е фаворит. А голямата ти дъщеря е голяма красавица, сигурно има много обожатели.

П.П. Зори много обичам да разглеждам вашите снимки, посещавате невероятни места - а Жори става все по-голям красавец.

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 22:52 от ***Cvete***

# 46
Амарилис,Зори,Деси а,страхотни снимки,Амарилис и аз забелязах,че голямата ти дъщеря е голяма красавица,незнам как ще я опазваш  Sunglasses
Нати също като Жори иска да са й гъсти пюретата и кашата,даже си мислих,че няма да хареса попарата,защото е доста по-рядка,но с удоволствие си изяжда порцията Simple Smile
Илиянче бързо да оздравява Мимка и да нямате повече премеждия  Hug
Нати усилено се опитва да пълзи и е много смешна,защото е като жабка и направо подскача с изтласкване  Laughing
Лека нощ!

# 47
  • София...........
Тинче, месото мъжа ми го купи от Билла - пилешко филе охладено. Домашно имаме само заешко, но него мисля да въведа на трето място след пуешкото.

Зори, и Ясен , когато хапваше пюрета ги ядеше супер гъсти.

# 48
Олимпия, страхотни деца имаш! И тримата са много красиви, пу-пу. Джорджиа има прекрасни черти, направо като изписана. Костаки ми изглежда много пораснал - много е висок и много чаровен. А за Джулиана, спор няма - наистина е страшно красива млада дама.
Ангелче, както винаги снимките ви ме зареждат с настроение. Жори е с невероятно излъчване и явно обича фотоапарата, ама и фотоапарата го обича.
desi.a, качвай по-често снимка, за да се радваме на твоето прекрасно слънце.

Тинче, Дея пък от две седмици спи след всяко хранене между половин час и час и половина. Ако не легне става кисела и мрънка. Преди спеше само два пъти през деня по половин час, сега какво й стана? newsm78 Не че се оплаквам, напротив - сега мога да си приготвя обяд и даже да го изям, да свърша нещо полезно или просто да бездействам за мъничко. Струва ми се, че откакто почна да препуска с проходилката и да успява да се задържа седнала без упора по много време, оттогава и сънят й е повече, защото много се изморява.

Ей, не искам да чувам за болни. Кихащите и кашлящите веднага да се приведат в идеален здравословен вид! До утре всички да пращят от здраве!

Вчера, докато бяхме в Пиги`с хаус откраднаха портфейла на мъжа ми. Преди да вляза в магазина му го поисках, за да имам достатъчно пари, а като стигнах до касите вече го нямаше. Търсихме да не е паднал някъде, ама няма и следа от него. Пък и трудно може да падне от  дълбока чанта. Парите вътре не бяха малко, ама по философски реших да не се ядосвам. Но много ме е яд, че всичките му документи, дебитни и кредитни карти, талони и всякакви други благини също заминаха.  Close

# 49
Добро утро.
Марги много кофти,възмутена съм  Twisted Evil Но много хубаво,че не се ядосваш,с ядове няма да промениш нищо  Hug

# 50
  • BG
Добро утро!

Къдричка имаш едни палци  и от нас с Дара!

Снимките ви са страхотни.

На мен също ми предстои защита на дипломна работа декември и изпздам в депресия.

Като дойде момента и на мен май ще ми стискате палци.

Много усмивки днес Hug

# 51
  • София
Е-е, Марги, много неприятно Confused
 И ние имаме известни проблеми със захранването. Следобед не иска нищо, освен кърма. Опитах кисел- голямо цупене. Опитах каша- 2-3 лъжички и пак Sick. Пробвахме и плодово пюре, и т.нар. шейк - пюре+кърма, пак Sick. Незнам какво вече да й предложа. Приемам идеи. Иначе наобяд си изяжда около 180- 200г зеленчуково пюре, а след това й давам и да суче.

# 52
Марги, отвратителна случка! Хубаво е, че го приемаш хладнокръвно, ама си е кофти отвсякъе. Предполагам обаче документите ще ги подхвърлят някъде. И дано да е по-скоро, че да не се налага мъжа ти да тръгва по мъките да си вади всички документи отново Crazy Гадове мръсни! Аз се ядосах, не знам за вас...

Наде, ми като не иска за сега,не я мъчи. Пробвай след време пак. Може да е нещо временно. Или пък й дай да цокне малко и след това пюренце. Може да е много гладна и затова да няма търпение за лъжичката.

Аз пък вчера й дадох карфиол и за първи път срещнах известен проблем с изяждането на обедното пюре. Изяде го на 2 пъти, понеже аз не се отказах. Следобед пък й направих кисел, изяде го, ама май много не засища това нещо, бързо огладня.

# 53
Надето,ние сме по абсолютно сьщия начин(взех да се успокоявам,мислех,че само Денис е така)На обяд яде всичко зеленчукови,местни,плодови,а след обед не иска,яде главно мляко.Пьрво мислех,че не харесва плодовите,понеже тях му давах след обед,но се оказа,че тогава и зеленчукови не иска,а плодово,като го пробвах на обяд яде.Значи не от пюрето,а от това по ко е време ThinkingАма аз да не се оплаквам много,че едва преди дестина дни успях да заместя обедното,и на това сьм благодарна.Хубав ден на всички и честито на месечинките  bouquet

# 54
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ! baloni

# 55
  • Тук и там
Здравейте на всички от нас!
Бяхме малко на гости да ни поглезят, та със закъснение се разписваме в невероятната ни темичка!
Цвети, отново си положила труд за да ни радваш   bouquet
Да не се отърват от здраве всички празнували тези дни бебоци, а и всички болни бързичко да се оправят.  Praynig
Аз вече втора седмица се отдавам на домашно готвени плодово-зеленчукови пюрета, които макар че не се посрещат с огромен възторг като купешките - се изяждат /най-вече защото аз съм по-упорита да чакам отварянето на устичката  Mr. Green за да мушна някоя лъжичка с пюре/.
КикиНики - как правиш кисела ?
Зори, винаги страшно се кефя да ви гледам снимките - малкият какво ли не е видял вече - то са красоти, то е чудо  Heart Eyes
На мен не ми остава много време да чета за Дюкянските рецепти, така че дай идея какво хапваш за един ден докато си на диетата - сигурна съм, че и на другите ще им е интересно  Hug
Къдричке  newsm10 - от много палци глава не боли, а пък може и да свършат работа  Laughing

# 56
  • около Варна
Здравейте, чакам Ева да се наспи, за да излезем на разходка. По между другото и да драсна два реда.

Марги, много съжалявам за случилото се, дори да сте имали два лева в портфейла, пак си е гадно такова посегателство над личните ти вещи. дано поне да намерите документите. Пък крадците.............. да са живи и здрави.

Ангелче, находихте се поне в чужбината и се нагледахте на страхотни неща. Жори толкова места е обиколил за скромните си месеци, дето аз и една десета не съм видяла за скромните си години Mr. Green

За спането - вече имаме някакъв режим през деня, три пъти за около половин-един час, но вечер е някакво чудо. Опитвам се да я уча да заспива сама в кошарата, резултатът е, че заспива към 11 часа, след много рев и мрънкане, като я люлям на люлката най-късно в 9 и 30 е заспала. Да видим до кога ще издържа.

Стана цяла седмица откакто вдигна температура гласът и е сменен и няма изгледи да се оправя, иначе нищо друго и няма, утре сме на консултация, пак ще отлагаме ваксината.

Ева отвори очи и така сладко ми се усмихва, че отивам да я нацелувам Crazy

# 57
Добър ви ден и от нас!
Ние днес сме на консултация,та ще видим колко килца е станала госпожицата ми.Дано да не е качила много,че няма да я издържи кенгуруто,пък няма с какво да я пренасям по летищата  newsm78.
Крис,също не иска да яде много следобедните каши и кисели.Хапва най-много половината,а след час започва да мрънка,защото е гладна.
КикиНики,мисля,че си права кисела, не е много хранителен.Дори и всичкия да го изяде, пак огладнява много бързо.
Момичета, какво краве сирени купувате за бебетата?Азд още не съм давала попара,но мисля сега като си дойдем да и дам,но нямам представа кое сирене е добро.
Айде ние тръгваме за консултацията.Утре ще кажа колко тежим и колко сме дълги.
Приятен ден на всички newsm51

# 58
Здравейте, мами! Честито на месечинките!

Взех си първия изпит. Wink Остават още много  Laughing Иве, благодаря за стиснатите палци.

assia_sof , аз не правя попара, но една дружка си купува от евтините, май "Голдис" се казваха.
Ние всъщност сме 98% още на кърма. Не иска пюрета и това е. Но вчера пък опита от пилешката супа и много, много му хареса. Май директно ще прескочим периода на кашите Wink
Вижте, ако имате време как приказва  Нико.
 http://picasaweb.google.bg/radostina.tsoneva/Video#5255596510040498866

Тази седмица го дават времето да е разкошно! Желая ви леки и усмихнати дни!

# 59
  • София
здравейте и от нас!
Аз съм на курс по компютри пак и се възползвам от обедната почивка да си видя Жорачето и вас. Mr. Green

Честити месечинки на Елена-на мама nasya,Димитрис - на  мама Marinela flo!

Иве
,сутрин ям кисело мляко с 3-те лъжици трици или си правя кексче,или пък палачинката.На  обяд обикновено зеленчуци с нискомаслено сирене,шунка,яйца(на очи, бъркани,варени и т.н.).Вечер ям пилешки пържоли(и зеленчуци ,ако съм в тази фаза),риба,скарици с различни сосчета,миди,дреболийки - ей такива работи.Снощи си правих дробчета - сложих ги в йената и отгоре сос от кисело мляко,извара,сиренце Филаделфия и още 2 вида топени нискомаслени сирена и стана супер!Често си правя и хляб,та като ходим по екскурзии да ям сандвичи.Купувам си и сладолед без захар и с ниска мазнина - в БГ го има в Била.В зеленчуковите дни си правя и пилешки хапки със зеленчуци - нещо като китайско става.Пълня си тиквички и кайма (телешка изцяло),гъби,морковче.Чушки си пълня с яйца и извара.Доста са нещата,които могат да се похапват.

Общи условия

Активация на акаунт