Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 898
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Ето ни нас в новата пеперудена тема Sunglasses Цвети   bouquet Виви ан,за заглавието   bouquet
Къдричка,имаш стиснати палци и от нас  fingerscrossed
Зори много хубави снимки  Sunglasses
Нати вчера хареса заешкото,малко му се чуди ,но си го хапна с апетит  Simple Smile
Нати също много си обича проходилката и много се кефи като я сложа в нея  Grinning Отначало и тя само си играеше,после вървеше назад,но бързо се ориентира и сега направо бяга с нея  Crazy Дърпа покривката на масата,отваря ми шкафовете,абе голяма шетачка си имам  Crazy Вчера скача много с бънджито и в него се ориентира бързо какво се прави,но иска да има някой при нея и да й се рдва,като Дея  Grinning
Отивам да й правя кашата,че взе да мрънка   chef и после излизаме пак да хайманосваме  Sunglasses
Честити месечинки на бебчетата!

# 31
здравейте и  от нас..! тъй като всички спят аз мога да видя какво става тук.И като изстрадала мъжка майка да дам моя вот по темата за пишлето.. значи за забелено пишле говорим когато цялата главичка излиза от вън.. а онзи белия секрет се почиства на всяко къпане..когато кожичката се се сцепила можете да я намежете с нещо мазно на мен ми бяха казали дефламол.. за да се предотврати слепване..ние обаче и този път ще трябва да ходим на хирург защото нищо не става както трябва.....иначе сме от ящните деца които нямат спирачки..ядем всичко без пилешки дробчета..но аз сам упорита и тази вечер ще му ги предложа отново.
Къдричка.... fingerscrossed
а за проходилка имаме още малко време но определено ще я ползваме...
Темата е просто прекрасна  bouquet
честити месечинки на всички
лек ден

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 15:14 от radi^

# 32
Здравейте мами и бебчета,
Честито на всички бебоци ,които днес порастват с още един месец и на тези които пропуснах вчера.
Моя звяр определено вече не иска да стои в количката,а прави крачки като го държа.Направо ми се изправя косата като си помисля че ми свършва рахата.Ако е като баткото на 9м.проходи,на 10м.ходеше стабилно и всичко пипаше и .........докато е тук,вече е там.
Всичко се вдига,крие ,направо ужас.
Ама да са живи и здрави.
Ние много ядем,220гр.и едва изкарва 3,5ч.
А пък плодово пюре като му дам,все едно вода е пил.Въобще не го засища и за един час даже.
Чудя се дали в плодовото пюре да не му слагам от бисквитките на Плазмон.
Поне за следобед да разнообразявам.
Иначе с месото сме до пиле и теле.
Напоследък се буди към 3ч.и търси да яде.Но му давам упорито вода и това е.
Качих нови снимки в албума,че не бях качвала отдавна.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229570&pid=8256975

Последна редакция: нд, 12 окт 2008, 16:58 от desi.a

# 33
Hei mami! Molq vi se ka6ete mi s kakvi suhari pravite popara na bebozite. As kupuvam na Hipp suharite, no izliza super skapo, edna kutiq mi stiga za 3-4 dni.Ima li nqkakvi drugi bebe6ki suhari, na druga firma? Blagodarq vi ya otgovora.

# 34
  • София, Борово
  bouquet
отивам да чета, че сте изписали много Hug

# 35
  • София...........
Здравейте:)

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ !  baloni

ive7aaa и vivi_an, и ние сме много трудни с храненето, да не кажа направо трагедия. Не иска нищо друго освен мляко и то 100-120 мл.. Когато се опитам да сложа нещо в млякото резултата една-две глътки и бута , не иска Sad  Преди ядеше малко ако е с оризова каша на нестле, но сега и тя не помага.

Момичета, днес ми е супер каръшки ден. Реших като излязат на разходка мъжете да направя една пилешка супа от която да отделя за бебо (с надеждата да хапне поне малко), НО.... Първо тръгнах да пускам пералня и взимам една тениска на мъжа ми оставена на фотьойла цялата омазана с нещо лепкаво и фотьойла и той. Това имахме гости и децата се разнасяха с едни такива желета(викат им гнусотийки) и някое е оставило там и ужас няма махане и чистене. Търках , търках и се нервирах и го зарязах, че трябваше супата да е готова за обяд за бебо 14:30-15 часа. Купила бях нова тенджера(инокс) за да сваря на бебо дългото шише (като ново преди да започна да го слагам в стерилизатора) и реших нея да ползвам. Макар, че беше измита пак я измих, сложих добре измитото пилешко филе малко сол , препених и абе гледам нещо черно на няколко места на дъното. Опитах се с лъжицата да изтъркам  - мнеее не се маха. Веднага взех тенджерата в която готвя за нас пак я измих и сложих друго пилешко филе, сол , препених, изчистих и нарязах и сложих моркови. Филето от новата тенджера го метнах в йената във фурната с къри да готвя нещо за нас за вечеря. Избелих и нарязах аз моркови и червени чушки на ситно за яденето (с прецаканото варено филе) и мойте хора се прибират. Точно беля картофи за супата и яденето и казвам на мъжа ми :
- Тази чинийка с нарязаните моркови и чушки да ги изсипеш в йената във фурната, и докато да се обърна той ги изсипал в супата. Айде аз вадя с лъжица и премествам в яденето и .......
А новата ИНОКСОВА тенджера се оказа, че не е инокс, а е като емайлираните и отгоре е боя , която имитира инокс , бясна съм ...........това и беше второ ползване, като за 25 лв. Естествено купена е преди 5 -6 месеца , а и не пазя касова бележка.

Извинявам се за дългия пост  Embarassed, но имах нужда да се оплача там, където ще бъда разбрана, защото мъжа ми каза:
- Какво си се занервирала за една тенджера? Изхвърляй я и толкоз.

А и забравих да се оплача , че аз съм болна от оня ден, а бебо от вчера - болки в гърлото, хрема , кашлица и температура Cry

# 36
  • София...........
Цвети, за пишката и ние сме до никъде - вижда се половината главичка само, но ние (мъжа ми) много бавно и славно я зебелва. Педи каза, че била добре и да не бързаме. С баткото ми беше лесно - на погачата една акушерка беше дошла и му я дръпна рязко и готово , само тогава изплака и не е имало нито кръв, нито цепнато нищо. После на всяко къпане трябваше да я отваряме , за да не залепне отново. Сега чета и Педи така казва някакви нови теории, че не се пипало Thinking

# 37
Здравейте и от нас в пИпИрудената темичка   bouquet
Малко летни снимки в студения следобед:
http://olympia75.multiply.com/photos/album/17/_SUMMER_2008

# 38
Амарилис,страхотни снимки.
Малката е много сладка,особено там ,където спи под чадъра.
Направо се разтопих като я гледах.
А за пишората,ами и ние сме до никъде,половината само.
Ми много ми е жал да дърпам.
Сигурно ще ходим на хирург да я отвори.
Дивна,всеки има такива моменти.Дано да е минало вече и скоро да не ти се случва такъв момент.
Моя малчо ме направи луда калинка докато легне да спи.
Дадох му по-малок мляко,леле ,един час откачих.Докато не му дадох още не заспа и не спря да мрънка.
Ами хора мисля че 200-220гр.са много и искам да го ограничавам,но не става.
Айде стига.Лека на всички.

# 39
здравейте и от нас, чудна темичка!
Дивна, дано се оправяте по-бързо!
За месата - хапва пилешко, пуешко, заешко и агнешко
поара - още не съм дала, много ми е трудно ставането да я правя.... уф че лоша майка съмм  Crazy

# 40
Здравейте и от нас в сладурската темичка!

Къдричка, стискаме палци за изпита!
Илияна, пожелаваме ви бързо оздравяване и да нямате повече произшествия Hug
Зори, снимките са разхошни. И двамата с Жори изглеждате много добре Grinning

Ние вчера бяхме на гости на едни приятели - 2 семейства с 2-годишни дечица. Беше голям цирк - и двете хлапета през цялото време искаха да гушкат  и да хранят Марти, а той миличкия беше толкова щастлив от цялото това внимание!
Днес беше поредния ден, в който претърпях неуспех със захранването - дадох му пуешко на Хип, но уви.
 Мамчета, дайте съвет, вашите дечица какви месни пюрета харесват?

И ние сме в групата на нервните бебчета. Тези зъби ще го побъркат. По цяла нощ пищи горкото, въпреки че го мажа с Калгел и му давам панадол. Обаче си мисля колко продължително може така да се дава панадол? newsm78

# 41
   Здравейте.

Разгледах снимките  на Зори и Олимпия. Много са хубави.

Лили тази вечер заспа много трудно. Чак в 21.45, а се е сабудила в 07.00 сутринта и за цял ден й се събират не повече от час и половина сън. Така е от повече от месец и половина. И вашите бебоци ли спят толкова малко?

Зори, исках да те питам, дали съчета диетата със спорт или не? Тъй като за два месеца си свалила доста килограми има ли някакво увисване в областа на корема и бедрата?

Дивна, и аз съм имала такива дни. Най-редовно загарям яденето на детето и почвам отначало. А пилешкото домашно ли е или замразено от магазина? Искам и аз да почна да й готвя не само зеленчукови пюрета, а и месни, но все още ме е шубе да купувам месо от магазина. В тази връзка да ви кажа, че Лили обожава Пилешко с ориз на Ам Ам. В последно време ми отказва пюретата на Ганчев, дори понякога и тези на Гербер.

Пепе, за зъбките пробвай и хомеопатичните Дентокинд. Има доста добри отзиви и за тях. Аз давам на Лили от време на време, когато ми се стори много нервна.

# 42
Пепе,и аз в началото видях зор,но ми помогна това :пюрето го разреждам да стане по-течно,слагам го в шише и той го изпива.
Така няколко дни - седмица и накрая си ги прояде с лъжичка.Сега нямам проблем,но много гъстите пак ги разреждам леко.Трудно му е да го преглътне.Това е по съвет на майка минала по този път,тя ми каза и аз го пробвах.
Аз много зор видях ,чак ми се плачеше.
За сметка на това пък,сега немога да му насмогна на храна.Яде та се пука.
Успех на всички ,които се мъчат с това захранване.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=229570&pid=8263871 - това е от днес.

# 43
  • София
desi.a много е сладък бебчо! HugА за яденето - ти само плодово пюре ли даваш,то не може да се наяде само с плод.Аз давам пюрето и после и 150 мл. АМ.

Жори по принцип доста хапва и всичко,но от седмица ядем по 30 мин. повечето яденета.Като сме навън се разсейва и си държи храната в устата без да преглътне,което много ме нервира,защото нищо не мога да направя.

divna_ ,да оздравявате бързо.Мен пък вчера ми беше такъв ден и изпочупих сумати неща,разлях кашата на детето и т.н.Той пък яде само гъсти пюрета.
От днес и аз съм с болки в гърлото,дано не заразя и дреби!

Амарилис,страхотни снимки!Цялото семейство сте много хубави! Heart Eyes

Тинче,първият месец ходих да плувам по час и половина.Малко задникът ми омекна ,иначе не виси кожа за сега,ма и коремчето още не се е прибрало цялото.

Ние днес бяхме в един аквариум и Жори много се забавлява.Имаше страхотни риби и той така им се радваше.
Ето малко снимки и от днес.:http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=8269216

# 44
Тинче, Деси, мерси за бързите отговори Hug
Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт