Зима се задава, МАРТенчето издивява !

• 15 898
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте Simple Smile
Цвети, темата е супер, благодарности  bouquet
Обсъждате агнешкото...аз оня ден дадох за пръв път, това е четвъртото месо, което давам след пуйка, пиле и заек. Самата аз никога не съм яла агнешко. На Али не и хареса особено.

Илиянка, дано се оправи по-бързо Мария от тоя вирус. А и да нямате такива инциденти повече.

Преди малко щях да направя голяма беля, внимавайте и вие с какво си играят децата ooooh! Дадох и да си играе с кутията от лосиона на Мустела, чисто нова е, твърд картон, гланцирана-знаете ги. И уж я гледам, какво прави, но по едно време виждам че кутията е отворена и от капачето е отгризано парче Shocked, а тя кашля нещо...веднага почнах да търся парчето около нея, после и отворих устата, беше й залепнало за небцето отгоре, с триста зора го извадих ooooh! Повече никакви такива "играчки".

# 16
  • около Варна
Привет в слънчевата темичка.

Май колкото по-големи стават дечицата ни, толкова по-големи стават и белите им Mr. Green, трябва да внимаваме мноооооого.

Ева в последно време е много неспокойна вечер, събужда се, плаче, зъби от никъде не се подават, но е хремава и гласът и е сменен та може и затова да е.

Илиянка стискам палци да оздравявате бързо, за падането - май всички ще минем оттам, аз уж си имам едно наум като чета за салтата на бебенцата и пак я оставям на края на леглото, да видим кога ще си блъскам главата.

Чили, аз пащърнак не съм готвила, готово пюре давам, но мисля, че е корен.

Иве, къде беше този магазин Биберон, че  не мога да се сетя.

Проходилката я ползваме за игра, не за ходене, само един път беше изминала около метър странично, за да се добере до центрофужещата пералнята, е няма такъв кеф.

# 17
Wiwi,магазин Биберон е до Черно море Laughing

# 18
  • София
Честити месечинки на Дея на Марги, Алис на Roniboni, Даниел на kokolina, Мартина на sevi_ ,Петър на simplyaven!
Къдричка, стискаме палци и ние с Раличка и Любчо!
Цвети, Виви_ан, честити ви зъбчета!
Илияна, дано бързичко да оздравеете! Не се притеснявай за падането. Бебетата имат по- нечупливи кости. Майката природа си знае работата.  Hug
Космополитан, Нати е много сладка! Не съм сигурна, обаче мисля, че сиренето Апетина съдържаше и други съставки, освен мляко и закваска. Май някаква непозната за мен растителна мазнина. Прочети етикета. Аз покрай алергията на Любчо придобих навик да чета винаги съдържанието.
Ането, добре, че си реагирала бързо!

# 19
Здравейте отново. Обръщам се към мъжките майчета да дадат съвет. До сега четох за фимозата и вече почвам да се чудя дали сме забелили хубаво пишлето. До днес си мислех че е добре, но сега като го къпахме и ми се видя че има беличко и се опитах да го измия, но то не излезна. Значи главичката ни се вижда, като че ли изцяло, на едно място най отгоре кожичката е отлепена и вече останалата все едно е залепена. Дърпах малко по силно но не се отлепва, вече се чудя как точно трябва да изглежда хубаво забелено пишле. Мъжа ми и той се пули, и хич не ми помага  Cry

# 20
  • София
Хайде да се запишем и ние в новата темичка  Hug
Еми си стои в проходилката редовно и много й се кефи. Но се предвижва само на зад.
Наистина трябва да сме много внимателни с бебоците... днес както си пътувахме с колата и бебка си седеше в коша, аз до нея и по едно време- хоп, Еми направи кълбо напред и бам по лице м/у седалките...  Cry Много се уплаших, тя поплака малко, но май не се удари много. Ама защо ли не я бях вързала  cry
За компенсация я заведохме в Зологическата!
При нас все още спокойният нощен сън е мираж...Та в този ред на мисли отивам да лягам! Лека!

# 21
Много хубава темичка! И на мен ми стана едно пролетно...   bouquet

**Cvete*** на нас пишлето ни е проблем. Още не сме го забелили, а педиатърката каза да продължаваме да опитваме. На нас дупчицата ни е доста тясна и е голяма мъка. На няколко пъти се цепва кожичката от външната страна и така плаче милия, сигурно го щипе. Направо не му виждам края кога и как ще го забелим. Май трябва и аз да прочета повечко по въпроса, нищо не знам за фимозата   Embarassed

А пък на нас какво ни се случи в петък... бях тръгнала към офиса с малкия с колата. Карах по една пряка на Сливница и както наближавам булеварда гледам, че свети зелено. Замислих се дали да дам газ да хвана зеленото, но реших да намаля да не би да светне жълтото (някакво усещане, нещо ме спря). Намалих и тъй като все още беше зелено, тамън да дам газ да мина и в тоя момент някакъв профуча по булеварда на червено без дори да намали  Shocked Казвам ви, сърцето ми слезе в петите... Ако бях решила да мина, щеше направо да ни отнесе   no Никога не ме притеснявало шофирането, но напоследък движението е станало ужасно... ужасни задръствания по всяко време на деня, на седмицата, хората изнервени, карат като луди... нещо страшно. Миналата събота даже пак сме с детето, шофира мъжът ми и един ни засича по най-брутален начин. Мъжът ми реагира с многозначителен жест "ти нормален ли си?", при което онзи набива спирачки и излиза и налита на бой! Shocked Представете си колко нагъл е бил, след като минаваща в това време кола спря и шофьора се нахвърли срещу оня да ни защити!

Извнинявайте за дългия "шофьорски" пост, но съм меко казано ужасена! Внимавайте много! Пълно е с шофьори-кретени!!!  #Cussing out

# 22
  • София
Къдрич,стискам палци и аз за изпита! Hug
Илиянче,много кофти случка,добре че всичко е наред с Мименцето.
Ането и Жори постоянно си играе с неща,дето не са за игра и наистина трябва много да се внимава,че са толкова чевръсти. ooooh!
Цвете,аз пък не съм го и поглеждала пишлето-това е задължение на татито,но ще взема да го видя утре да не изтървем работата.Уж беше забелено и лекарката го гледа Август.

Ние днес си изкарахме много хубаво.Ходихме в един музей с животни и на Жори му беше много интересно да ги разглежда.Ето няколко снимки ,ако ви се гледа :http://www.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=8249578.
 Лека нощ! Hug

# 23
Честита нова тема! Благодарности на Цвети за хубавото настроение, което създава и на Виви Ан за заглавието. Да напълним темата само с хубави новини!

Честити зъбчета на Коцето и Дари! Да са бели и здрави!
Илияна, дано се оправи Мими без АБ и да не изживяваш повече такива стресове.
Проходилка не съм купувала, защото им бях върл противник. Една приятелка ми даде и сега я благославям всеки път щом сложа Дея вътре. Това е май единственото място, в което все още й е забавно да седи, без да има нужда от компания. Иначе дори като е в бънджито иска някой да седи и да й се радва. Гледам да я държа по малко - по около 20 мин. на ден. Първите два дни хич не се сещаше какво да прави, но постепенно почна да достига всяка интересна точка от стаята.
За опасните предмети - направо не знам как ще ги опазим от всичко остро, мръсно, режещо, парещо и т.н. Вчера излязохме с моя приятелка с детенце на малко повече от годинка, което вече ходи много стабилно и не желае и минута да стои в количката. Върти се хлапето около нас, но по едно време забелязах, че стои пред едно стъкълце от счупена бутилка. Спуснах се да го взема, преди детето да го е видяло, но само секунда преди да стигна, стъклото вече беше налапано цялото. Резултата е порязана устичка и доста кръв. До края на разходката ни се опита да лапне още едно стъкло, а междувременно опитваше и всеки изпречил й се фас и няколко паднали от дърветата листа. Ама много е бързо хлапето - докато стигнем до нея, викайки бясно "Нееееееееееее", всичко е лапнато и сдъвкано и следите са заличени.

# 24
Да не би да си помислихте, че ще бъда толкова кратка?  Simple Smile

За месата - моята педи каза да не давам агнешко и свинско. Иначе за другите меса имаме зелена светлина, но аз се ограничавам до пуешко, пилешко и заешко. Дея също не беше очарована от заешкото с картофи. Предпочита пащърнак, броколи, тиква, царевица - по течните пюрета и с цвят различен от белия, както казва Ангелчето.
Зори, снимките ви както винаги са много хубави.

# 25
Добро утро,

Честити месечинки на дечицата, които имаха тези дни повод и на днешните също
А ние пък точно заешкото харесахме, ама той яде всичко което има месо - явно ще е като майка си  Grinning. По-трудно ни е със зеленчуковите пюрета, ама със зор понякога ги изяждаме, то гладна мечка хоро не играе.
Ането, не знам за мъжете, ама аз определено останах влюбена в тези очи на малката, пу-пу както се казва, ама е страхотна сладуранка.
Зори и вие сте страхотни с Жорето, особено в комплект двамата  Simple Smile е тримата определено сте наи-най ... - много хубаво семейство сте, пу-пу и на вас  Grinning
Ама дечицата ни стават страхотни - да са ни живи и здрави
За паданията - ами май ние ще поставяме рекорди - за два дена, две падания. Май ще трябва да ходя да ми леят куршум някъде, че аз повече се изплаших от малкия. А той душичката ми порева 30 сек. и забрави щом си видя играчките
Ох стига толкова съм бръщолевила
Весел и слънчев ден ви пожелаваме   bouquet

# 26
  • BG
Завиждам ви ,че имате такива яшни дечица.

Ние освен млякои банан друго не ядем.

# 27
Здравейте,честити месечинки HugАз както винаги с вьпрос ще се  включа EmbarassedЗаместила сьм само обедното хранене сьс звленчуково/местно пюре,е никое друго немога.Денис си тьрси млякото и това е,след обед,ако не му дам пьрво мляко успявам да набутам няколко льжички плодово пюре и почва един рев.Общо взето сме на 5 хранения-пьрвите две мляко,третото само пюре,четвьртото плодово+мляко и вечерта мляко.Извинявам се,ако го написах обьркано,но вече взех да се притеснявам TiredЗахраних на 4,5 месеца,а само едно хранене сьм заменила.Хубав ден на всички  bouquet

# 28
vivi_an,докато сьм писала твоя пост е бил публикуван,тане сьм го видяла EmbarassedАми и ние не сме от яшните,тькмо се оплаквах и това исках да питам дали има и други,но явно има Tired

# 29
  • София
добро утро! Hug

Честити месечинки на  близначетата на мама Стефи,Марина-на  мама denden,Белослава на мама KikiNiki,Ванеса-на - мама galinana,Ивелин -на. мама бебе Ивче!

благодарим за комплиментите. Heart Eyes

Ние и днес ще се възползваме от слънчицето и ще се поразходим.
Приятен ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт