Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форумите?
Какви са някои от стресовите фактори, които майките обсъждат във форума?
Какви са някои от съветите, които майките дават една на друга?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
- 
				Какви са някои от проблемите, които майките обсъждат във форумите?
 - 
				Какви са някои от стресовите фактори, които майките обсъждат във форума?
 - 
				Какви са някои от съветите, които майките дават една на друга?
 - 
				Какви са някои от проблемите, които майките имат с детските ясли?
 - 
				Как са облечени сестрите в детската градина?

Да кажеш, че ми е за първи път това преживяване с яслата, а то  
 Като отидох да я взема, всичко беше мирно и тихо, докато не ме видя и се започнаха пак истериите (и вчера беше така  
) Странна ми е тази реакция от нейна страна - вместо да се зарадва като ме види, почва да реве неистово, докато не я взема на ръце. Иначе, вече на сигурно място в мен, каза чао на сестрата, даде й целувка и й каза, че утре пак ще отиде  
 Хапнала е малко и според персонала всичко е в рамките на нормалното - от време на време проплаквала като се сети за мен, но като цяло не е имало драми. Имала си вече и любими играчки, с които предпочитала да играе  
 Аз в момента давам коктейл 

но това отмина,сега като ме види ми се смее и тича към мен...
А тази Клеева тинктура ефикасна ли е?Имаш ли вече наблюдения?					
 Но аз капя 2 капки в Мултисаностола, та не се усеща толкова  
 . А дотогава едва се сдържах да не се разрева с него.Със вземането е същото, като ме види започва да плаче, а през деня е бил спокоен.

От събота повръщане, разстройство, кашлица и сополи. До вчера - водих го при друг педиатър-инфекционист. Назначи ново лечение и резултатът е налице. Тази нощ бе първата, в която той не повръща. 
 Дано всички останали дечица оздравяват бързо, че аз вчера бях пред удар от нерви, безсъние и тревога.