Яслата 12

• 22 552
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
И аз да се отчета след ден втори на ясла. Влязохме вътре без рев, преобухме се с леко помрънкване и на влизане в стаята се започна голямото дране; освен това се дърпаше и отваряше вратата. Като излязох от сградата и аз се наревах мъжката  Crazy Да кажеш, че ми е за първи път това преживяване с яслата, а то  ooooh! Като отидох да я взема, всичко беше мирно и тихо, докато не ме видя и се започнаха пак истериите (и вчера беше така  Thinking) Странна ми е тази реакция от нейна страна - вместо да се зарадва като ме види, почва да реве неистово, докато не я взема на ръце. Иначе, вече на сигурно място в мен, каза чао на сестрата, даде й целувка и й каза, че утре пак ще отиде  Grinning Хапнала е малко и според персонала всичко е в рамките на нормалното - от време на време проплаквала като се сети за мен, но като цяло не е имало драми. Имала си вече и любими играчки, с които предпочитала да играе  Grinning Днес са пели песнички; в къщи се опита да импровизира, но го изкара основно на мелодия, тъй като с говора сме още на "Вие"  Laughing
Засега толкова от мен; ще видим утре как ще е. Ще се адаптират дечицата, с немалка помощ и от персонала, разбира се, само да са здравички  Praynig

Елена82, дано бързо се оправя Хриси  Praynig Работата ще почака; важното е с детенце всичко да е ОК Peace Аз в момента давам коктейл Crazy от  Бронхо-Ваксом, клеева тинктура и Мултисаностол. По този повод да ви попитам - колко време се дава клеевата тинктура, има ли почивки и т.н.  newsm78

# 211
ВечеПетя Благодаря за пожеланията и аз се моля вече да се оправя. Praynig
Между другото и Хриси реагираше като вашата госпожица,като ме види и почва да плаче.... Whistling но това отмина,сега като ме види ми се смее и тича към мен...
Аз също давах Мултисаностол но явно само с него няма да се предпазим. TiredА тази Клеева тинктура ефикасна ли е?Имаш ли вече наблюдения?

# 212
Елена, давам клеевата тинктура от 1 седмица и не мога да кажа дали има ефект  newsm78 Във форума четох положителни отзиви и я почнах на своя глава. Със сигурност мога да кажа, обаче, че е много гадна на вкус - направо блъска на чист спирт  Sick Но аз капя 2 капки в Мултисаностола, та не се усеща толкова  Peace

# 213
  • София
Добро утро на всички!
Вече два дни подред мъжа ми води Венци на градина, защото аз след онова тръшкане в понеделник нямам сърце за това. Днес почти не е плакал.
МАРИЯ, бързо да се оправя детенце - много са три седмици за боледуване. Измъчили сте се.  Sad
madchen, като нищо ще луднем...  Confused
Елена82, много неприятно. Този вирус май не подминава никого - просто не сте имали късмет с него. Бързо възстановяване.
Аз давам АДликуид фор кидс - 20 дни давам, 20 почивка. Сега сме в първата почивка. Не казвам, че предпазва от всичко, но поне болестите се изкарват по-леко и без АБ. Имам няколко приятелки, които го дават и са доволни. Да се надявам и при нас да има ефект.
Другото, което се сещам е ехинацеята. Но всеки си преценява - задължително се консултирайте с личния педиатър на детето.
Чао и лек ден на всички! И само положителни емоции!

# 214
Добро утро!
Нашия трети ден в яслата не се състоя, тази нощ Алекс много кашляше и реших, че е по-добре да си остане в къщи, така поне ще мога да го чувам и да питам как е. Довечера ще го заведем при доки да го преслуша. Няма сопол, няма температура, но кашлицата си е сериозна. Дано скоро да мине и другата седмица живи издрави да подновим ходенето. Той милия въпреки че там плаче в къщи искаше да си облича дрехите за навън, запомнил че тия дни излизаме сутринта. Душичка
На болничките бързо да оздравяват  Praynig

# 215
Елена82, дано по-бързо и лесно се оправи детенцето  Peace Няма ли кой да го погледа за да започнеш ти новата работа? То наистина е най-важното детето, но и ти да си го гледаш по-бързо няма да му мине. Дано намерите изход от ситуацията, защото знам колко трудно се намира работа, която да ти харесва.

# 216
Здравейте!
И ние от 4 дни сме в отбора на ясленчетата! Марти ходи в ДЯ N1 в Бургас. За сега го окачествяват като отличен ученик, но стои само до 12 засега. Реве като го оставяме - започва да се усеща какво става. Сестрата на тяхната група изглежда ок, вчера даже го бяха преобували - бодито му беше оставено откопчано. Не ми казват по-подробно какво прави - ядял избирателно, бил спокоен, играел си, тичал и се катерел по столчетата.
Забелязах, обаче, че е започнал да си бие шамарчета. Аз съм го тупала по памперса само и той ми се радва - мисли, че си играем. Та не знам шамарите откъде са - не са се оплаквали от него  newsm78
И на мен ми казаха да занеса моливи, флумастри, блокчета, плюшена играчка и книжка. Явно е практика.
За сега толкова от мен! Дано и днес е бил ок  Praynig.

# 217
И аз не съм писала скоро, ама си откарахме две седмици в къщи със сополи и кашлица. И сега наново с адаптацията, голяма мъка е докато стигнем до там Sad Днес си занесе една огромна плюшена играчка в яслата и само като влезе в стаята с нея, спря да плаче.Даже и другите плачещи малчовци спряха и гледаха големия мечок  Heart Eyes . А дотогава едва се сдържах да не се разрева с него.Със вземането е същото, като ме види започва да плаче, а през деня е бил спокоен.
Дано всички дечица се оправят бързо  Praynig
То е ясно, че няма как да ни се разминат добавките за подсилване,аз давам коластра и зелена енергия, като ги редувам с клеева тинктура.

# 218
нашата педи, незнам защо, като я питал мъжо, казала, че цитросепт не бил за толкова малки деца като мира  newsm78

препоръча есберитокс Peace

# 219
  • София
И Калоян е много болен, на всичкото отгоре педиатърката беше поставила грешна диагноза.  #Cussing out От събота повръщане, разстройство, кашлица и сополи. До вчера - водих го при друг педиатър-инфекционист. Назначи ново лечение и резултатът е налице. Тази нощ бе първата, в която той не повръща.

Така че до края на седмицата ще си е у дома. Гледат се с татко му, защото аз много много не мога да взимам болнични, а за него не е проблем.  Wink Дано всички останали дечица оздравяват бързо, че аз вчера бях пред удар от нерви, безсъние и тревога.

# 220
Бързо оздравяване на всички болници!
При нас проблемът е в свикването - трета седмица е вече, а ревът не спира, отказва им да спи там, след първите два дена, в които си заспал сам на кревата и аз даже почерпих по този повод и на вас се похвалих, след това - абсолютен бойкот, даже и в къщи трудно заспива вечер (превъзбуден и изтощен). Събота и неделя не мога да го облека за да изрезем на разходка - обяснявам че е събота, ама дали му влиза в главата? - рев и тръшкане. На смени се пробваме с кака му и татко му да му обясняваме, ама не. Дано да свикне бързо, защото вече започвам да се чувствам много виновна, че го водя там ..

# 221
  • София
Леле много болни деца има пак SadДано бързо оздравяват и повече не боледуват Peace
Днес ходих до яслата да кажа, че утре ни изтича срока на едните изследвания и да почва вече, но сестрата категорично ми каза, че тяхната практика е нови деца само в понеделник. Нямало проблем за изследванията, че ще са изтекли с два дни щом тя е предупредена. Та така живот и здраве в понеделник тръгваме и ние Laughing
Петя за клеевата тинктура аз също давам на Митко от десетина дни и все още не знам дали има ефект, но факт е, че сега като настина имаше само малко сополи и това е. Аз обаче давам сега ударно 3х4 капки, а и му направих капки за нослето, които му повлияха много добре. след десетина дни вече мисля да давам само сутрин. По принцип клеевата тинктура може да се дава целогодишно, но най-важен е периода октомври-март. Гадничка е, но аз я слагам в лъжичка с вода и Митко си я пийва без проблем поне засега. Отделно от нея давам и Мултисаностол и аз.

# 222
  • Бургас
nana77, бебка и бебко, Елена82  дано бързо оздравяват мъниците  Praynig Разсипаха се тези деца от болести вече  Tired 

Гали добре дошла в ясленския отбор  Hug

Ние си я караме на Цитросепт.Всичкото това боледуване беше в почивката която му направих (макар, че не си обяснявам като се спира и ефекта му да се губи).Сега от 15.10 пак го започнахме, че да видим ще има ли ефект.Следващото в списъка е клеевата тинктура.

Велизар е по-добре, обрива почти изчезна, но диетата ще продължи до края на седмицата и ще сме на ясла чак в понеделник.Представям си какви драми ще са пак.  ooooh!

Всички здрави дечица да държат фронта без болести, сълзи и сополи. Laughing

# 223
  • София, "Младост 3"
нашата педи, незнам защо, като я питал мъжо, казала, че цитросепт не бил за толкова малки деца като мира  newsm78

препоръча есберитокс Peace

дава много тежки алергични реакции понякога...дори и аз съм имала...наиситна трябва много внимателно да се дава ако с дава на малки деца

# 224
и Дари след 6 дни ясла си докара май сополи,но аз упорито пръскам Стеримар,давам Алиум цепа,а утре сутринта мисля да й накапя вит.С,а остатъка да го изпие
дано да успея да ги сразя в зародиш Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт