94та немска тема

• 15 442
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Мисти, най-често е рутинно. Както вече писах, трябва да се види колко е дълбоко.
Представи си цирей - отгоре виждаш една гнойна пъпка, а навътре може да работи надълбоко. Опасно е сам да се опитваш да спукаш гнойното балонче, защото може да се пукне навътре. Този риск, примерно, и нашият педиатър не искаше да поеме и ни изпрати по спешност в детската хирургия.
Перианална фистула

Може и хемороид да е. След като е текла кръв...Моите са се появили, когато съм била на два месеца. Sad
Но всичко е спекулация Ще чакаме добри новини, не се шашкай.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 13:27 от Мамунката

# 121
  • Варна
Аз,мисля,че като цяло във Франция им е различен критерият за големината.
Изхождам,от там,че например,ако
в Германия дадена дреха е №36,то според френсите мерки е 34.

# 122

Обратно - N 34 в Германия е N 36 във Франция.

# 123
  • Варна

Обратно - N 34 в Германия е N 36 във Франция.
А,да бе Wink

# 124
Има ли новини от Вечка и Елиас? Thinking

Това с мерките вероятно се дължи на факта, че французите са по-финни от немчовците  Wink !

# 125
    Ех, мъниче Елиас, да те мислим тук толкова хора...

Осъзнатото "Аз" идва след третата година, но съм виждала и дете на година и
половина, което говори за себе си така - кой както се научи. Нашата е "Нена". Simple Smile

# 126
Мерси zа успокоението, имате предвид след 3тия рожден ден, т.е. преz 4тата година, нали?  Wink Спирам да тормоzя детето zна4и, zа което пък тя ви благодари  Laughing

Уф, тъкмо оформих едни кюфтета от иzвара и водата е спряна профилакти4но  ooooh!  Голямо маzало  Crazy

# 127
Ейййййй лоша работа Close Бър3о о3дравяване на Вечкиния Елиас.
Имам племенница 3 годишна и не съм я чувала да говори неправилно, но си спомням, че дъщеря ми говореше така Simple Smile Ще се оправи от самосебе си.

# 128
Има ли новини от патиланците в болницата? Дано всичко вече да е минало добре. Мери Попинс, ако имаш новини, сподели. Аз лично няма да звъня на Вечка, не искам да я притеснявам, и без това й е дошло достатъчно до главата.

Аз глупак - днес почти припаднах на прегледа. Имах ранна среща с професора си, глътнах едно кафе за отскок, после да не закъснея за прегледа се метнах на едно такси и както си мерехме тоновете в кабинета половината картина пред очите ми изчезна, ръцете изтръпнаха и мозъкът ми блокира. Дадоха ми захарче като на кон и като че ли ми просветна. После обаче описах на лекарката уж безобидни симптоми от уикенда - кръвното ми не беше нормално и ме болеше много странно корема в горната част - и се оказах със съмнения за гестоза. Ай стиснете и за мен по едни палци, източиха ми пак кръвчицата, утре ще ми кажат резултатите.

# 129
Поне в Германия още се намират, но естествено на немски.

Бибе
, ти ме гръмна    Shocked

Мише
, какви са тези безобидни симптоми? Как си? Дано утре се успокоиш, когато ти кажат резултатите    Hug

# 130
Като сме на тази тема - на възстановителната гимнастика идва една мама - била логопед и иска да изнася някакъв доклад или там както точно се превежда Vortrag на бг за говорното развитие на децата от 0 до 2г. Мислите ли, че има смисъл? Аз поне както чувам Ясмин, тя има повече трудности със звуковете на български, които тази логопедка няма как да хване Thinking

# 131
Влизам да кажа едно бързо "чао", да пожелая леко раждане на Ванчето, да стисна палци на Ми6ка и Вечка и Елиас, и...май това беше.

Симона започна откакто е на детската градина да употребява ich, mich, mir по предназначение. Преди това само едно meine и ich alleine бучеше.
В лиманго дрешките са супер! Потвърждавам.  Peace

п.п. Коледният каталог на Мюлер е вече по магазините Mr. Green.

Последна редакция: ср, 15 окт 2008, 23:53 от surfline

# 132
  • UK
Имам поръчение от Сердика, която има проблем с форума, да кажа, че операцията е минала добре и сега всичко е наред. Simple Smile

# 133
   Това да се чува!  thumbsup

# 134
Здравейте майчета,
да се присламча към темичката ви и да ви попитам какви Gesellschaftsspiele можете да препоръчате за момиченце, което става на 6 годинки.
Ние сме канени на рождения и ден и тя това си пожела.
Та разрових се аз из нета, но не мога да реша... А искам да и хареса.
Ето тук http://www.spieletest.at/spielliste.php?Sortieren=Profi&Erge … &absteigend3=  има много, те са и описани, но аз никоя не познавам.
Може ли да ми препоръчате някои, които евентуално имате или знаете че са интересни.
Ще съм ви много благодарна за всеки тип.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт