94та немска тема

• 15 437
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Е, Риенски, дишай дълбоко, малкият дявол е бил. Всички сериозно се бяхме притеснили.

Откриха ли все пак защо така се е подуло мястото?
Всеки доктор с различна теория. Но бяха единодушни, че не е ударено. Това ми изглеждаше на заговор от комунистическо време  в стил "ние престъпност нямаме"

# 91
Катe, стискам палци  за Елиас Hugи дано всичко мине добре  Praynig Praynig Praynig

# 92
Вечке, с теб сме  Hug ! Мисли позитивно и дано всичко е наред  Praynig !

# 93
   Абсцес? Защо? Дръжте се, мама и бебе!

# 94
  • в сърцето на един мъж...
Кате, дано всичко мине успешно и скоро да сте си у дома при семейството Praynig

# 95
  Мили мами имам поръчка да ви съобщя, че тази вечер двамата с Елиас са приети по спешност за операция в Саарбрюкен в детско отделение . Подроности очаквайте по нататък.  Дано всичко да  мине добре.

# 96
Веч, само всичко да мине по вода се моля  Praynig Дръжте се и двамата с малкия пухчо  Hug
Момичета, хич не смогвам да влиzам, но поzдрави от нас с малката ревла..

# 97
Веч, кураж мила. Дано всичко мине по най-добрия начин.  Praynig

# 98
  • Германия
Ох, Вече, стискам палци. Дано всичко се оправи. Praynig

# 99
Вечи стиснати палци и от нас. Дано да минат по бързо всички неприятности.  Praynig  Hug

# 100
Вечке, стискам палци всичко да се нареди максимално бързо и скоро да сте си в къщи с бебо. Кураж, мамче! Hug Praynig

rien, хубаво, че всичко е наред, ама какви са тия комари по това време Shocked Rolling Eyes?

# 101
  • Немция
E-e-e, човек не знае откъде ще го връхлетят неприятности !
Вечке, стискам здраво палци твоето бебенце бързо-бързо да се оправя! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Риен, радвам се, че положението при вас се е оказало по-безобидно, отколкото ние се опасявахме.
rien, хубаво, че всичко е наред, ама какви са тия комари по това време Shocked Rolling Eyes?
Сърф, аз последните вечери съм редовно нахапана от комари у нас. Моят мъж не го закачат, но аз им се явявам като вкусно мезе. Вчера ми се появи поредната сърбяща пъпка на китката. Така че комарите по това време на годината са още живи(и гладни).... Wink

# 102
  • Germany
Вечи, стискам ви палци, всичко ще бъде наред  Praynig Praynig Praynig

Ето точно това си говорихме вчера с една приятелка - не знаеш "зад ъгъла" какво те чака...

Риен, радвам се че всичко при вас е с положителен знак  Hug

И аз не съм виждала тук комари  Rolling Eyes не само сега, ами по принцип  Thinking

Някой поръчвал ли е от некерман? Поръчах си един уред преди 1 седмица и още го няма...днес ще се обадя да питам кога да го очаквам. То вярно пише лиферзайт 1-2 седмици ама аз все се надявах по-раничко да дойде.

Имам един въпрос за елтернцайт: Като подавахме за елтернгелд отбелязахме, че и мъжа ми ще ползва 2 месеца - 13 и 14 месец. Обаче му сложиха един проект точно сега когато трябваше да започне да ползва и той реши да остане на работа, защото му е важен този проект. Получихме бешайда, колко пари всичко точно, но не отидохме да ги вземем съответно, защото реално той не е в бащинство и си ходи на работа. Въпроса ми е - дали има възможност да ги отложим тези 2 месеца бащинство за след 3-4месеца примерно и до кога могат да се отлагат /ако изобщо има такава възможност/? Дано да сте ме разбрали  Embarassed Embarassed Благодаря   bouquet

# 103
Някой поръчвал ли е от некерман?

Да, понякога бавят, понякога носят бързо. Дрехи и текстилни неща идват след 3-7 дни. Уредите и мебели се забавяха. Явно тези неща не са им на скалд Peace.

# 104
  • Варна
Вечи, стискам ви палци, всичко ще бъде наред  Praynig Praynig Praynig

Ето точно това си говорихме вчера с една приятелка - не знаеш "зад ъгъла" какво те чака...

Риен, радвам се че всичко при вас е с положителен знак  Hug

И аз не съм виждала тук комари  Rolling Eyes не само сега, ами по принцип  Thinking

Някой поръчвал ли е от некерман? Поръчах си един уред преди 1 седмица и още го няма...днес ще се обадя да питам кога да го очаквам. То вярно пише лиферзайт 1-2 седмици ама аз все се надявах по-раничко да дойде.

Имам един въпрос за елтернцайт: Като подавахме за елтернгелд отбелязахме, че и мъжа ми ще ползва 2 месеца - 13 и 14 месец. Обаче му сложиха един проект точно сега когато трябваше да започне да ползва и той реши да остане на работа, защото му е важен този проект. Получихме бешайда, колко пари всичко точно, но не отидохме да ги вземем съответно, защото реално той не е в бащинство и си ходи на работа. Въпроса ми е - дали има възможност да ги отложим тези 2 месеца бащинство за след 3-4месеца примерно и до кога могат да се отлагат /ако изобщо има такава възможност/? Дано да сте ме разбрали  Embarassed Embarassed Благодаря   bouquet
Деси,може би най-точно ще ти отговорят от ....... newsm78 фамилната каса

Общи условия

Активация на акаунт