Подкрепете активното естествено раждане в БГ!

• 147 144
  • 3 189
  •   1
Отговори
# 2 970
  • в страната на чудесата
моето момче беше в родилна зала с мен повече от час след секциото. не е невъзможно. не е плакал. и после беше кротко бебе...

все пак за всички практики е добре поне да се уведомява майката...

бащатко, защо си изгонен?

# 2 971
  • София
Странно ми се вижда плача да е нормален и характерен за определен нрав... Thinking
обикновено си има причина, а ако дори майката не го разбира... или не иска...а го определи като нормално  ooooh! Whistling

# 2 972
Само да добавя една реплика на Гала, която каза да оставят бебето на лекарите да го "обработят". Tired ooooh!

# 2 973
От толкова  обработки накрая ще вземат да измислят един инкубатор Crazy да ни мъти бебетата, вместо да ги износваме. Така ще се отвори предоволно време за киснене по заведения за едни майки Mr. Green и гледане на телевизия или чатене за други Mr. Green

# 2 974
Странно ми се вижда плача да е нормален и характерен за определен нрав... Thinking
обикновено си има причина, а ако дори майката не го разбира... или не иска...а го определи като нормално  ooooh! Whistling

О, да, има причини, които майката напълно разбира.
Но другото и дете в същата ситуация не се тръшка, така че..... определено е до характер  Laughing

# 2 975
А аз не виждам причина нито едно новородено да бъде оставяно да плаче или докарвано до там, че да плаче....
Най-малко такива причини за мен са нечие чуждо удобство (извън двойката майка-бебе) или разбирания...

Последна редакция: чт, 04 фев 2010, 13:47 от Meg!

# 2 976
  • София
Аз пък не видях нищо чак толкова отвратително и шокиращо - секцио като секцио.
Къде да и го сложат докато я шият, на главата ли?
И нямам нищо против да си пореве моето бебе, айде чак пък толкова....

# 2 977
Изобщо не ми беше отвратително  Grinning Много се умилих дори, второто ми дете се роди в същата зала, само че при друг екип. Лекарите са просто невероятни, това че порядките в болниците са такива е съвсем друг въпрос  Peace

# 2 978
Аз видях само края на въпросното предаване, но беше достатъчно това, което чух, първо на бебето щяло да му се даде вода, после АМ и най-рано след 24 часа щели да го дадът на майката да го кърми, много добре са го измислили.

# 2 979
Аз пък не видях нищо чак толкова отвратително и шокиращо - секцио като секцио.
Къде да и го сложат докато я шият, на главата ли?
И нямам нищо против да си пореве моето бебе, айде чак пък толкова....

Не на главата, а на гърдата се слага бебето.

# 2 980
  • София
Не на главата, а на гърдата се слага бебето.
Laughing По време на приключването на секциото никъде по нея не могат да го сложат. Поне по-напред именно от това се възмущаваха, че бебето имало нужда от майка си веднага. Е, не винаги е осъществимо. Е, и не всяка майка го желае, колкото и да не ви се вярва.

# 2 981
Мен не ме интересува другите какво желаят, въпросът е аз какво искам (за моето бебе).
Аз искам бебето да е при мен- независимо дали на теб  ти се вярва или не.
Бебето може да бъде при майката - физически е възможно. Възможно е по света, с малко желание и добра воля може да стане възможно и у нас.

# 2 982
  • София
Брит, бебето може да е при майката и тук, ще раждам точно в такава болница. Стига майката да има желание за това, аз ще го решавам в крачка.

# 2 983
Говорим за първите часове след раждането, нали?
Коя е болницата?

# 2 984
  • в страната на чудесата
за термина "обработят"  Joy
ужасно е наистина, но в редица болници когато дойде нов пациент лекаря го "обработва". не знам, сигурно е жаргон. има се предвид анамнеза, статус, първоначалните назначения, екг, урина и оформянето на документацията.
не се впрягайте... за думите. действията са по-важни...

Общи условия

Активация на акаунт