ЮЛСКИ бебчета 2008 (тема 23)

• 11 816
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Агата, не е ли по-добре да те види лекар? Rolling Eyes То всъщност защо 3 месеца след секциото все още има опасност при вдигане на тежко? newsm78

Дещо, много си права, че всички деца са различни. Аз и откакто четох д-р Спок съвсем се уверих - никакви сравнения при бебетата не са удачни. Има някакви ориентири за действията, но са много общи и не винаги приложими. Дени всичко хваща, дърпа и лапа, и шишето държи, ама никакви умения за обръщане и стоене по гръб. Наумила съм си да го снимам да видите за какво забиване на главата в чаршафа иде реч и какво блъскане и удряне на краката, като риба на сухо е hahaha Не може да мръдне. Не го тормозя, като реши да се обръща ще си почне сам.

# 16
  • София
Цамбур в новата темичка!  Mr. Green
Ах, от кога не съм влизала...  Много ми липсва форумчето, но никак нямам време да седна пред компютъра... Гледам, че Дуци предлага среща. Със сигурност ще дойда, ако някой ми прати смс къде и кога. Моля ви.. че като не мога да пиша, поне да ви видя..  Praynig

Агата, направо ме уби с това местене на гардероба! Голям си ентусиаст!  ooooh! Дано всичко е наред.

# 17
Сакси, надежденска среща си правим ние Simple Smile Ако ти се идва до тук - добре си дошла Heart Eyes

НБМ, ще ти го покажа като се видим, то е пицария пак, даже може след разходката да хапнем там.
Ооо, аз утре не мога Confused, че следобяда ще идва една жена да чисти у нас за първи път, не върви да я оставя.

# 18
  • Варна
Добро утро и слънчев ден на всички  Hug

# 19
  • София
Сакси, надежденска среща си правим ние Simple Smile Ако ти се идва до тук - добре си дошла Heart Eyes

Така е който не чете внимателно  Blush Не съм ходила в Надежда и не ми се идва сама, че като не се ориентирам и Яна да ми пищи отзад съвсем ще откача...

# 20
НБМ, не вдигах, а бутах...и все пак  Embarassed Сакси - и леглото душа, не само гардероба  Mr. Green

# 21
НБМ, според мен се е обадил като е усетил затруднение да диша и е било веднага. Затова ми се струва, че не е никак фатално.

Това време днес не бива да се пропуска Simple Smile

# 22
  • София
Добър ви ден на всички!Честито на празнуващите!

Евридика, как е Никола? Има ли някакъв ефект?
Като решите за среща, кажете къде и кога, пък ще видим ще мога ли да се организирам.  Simple Smile
НБМ, и на мен ми направи впечатление фона на снимката.  Wink
За Денис не се притеснявай, няма начин да си му уморила мозъчните клетки, не ми се вярва и да е спрял да диша. Те децата не са толкова безпомощни, колкото си мислим.
Веси, все забравям да ти кажа, че наистина е грехота да спреш да "кърмиш" при толкова много кърма. При мен нещатат са плачевни. Сутрин 120-130 мл. Следващите по 80, а последното може и 40, най-често 60мл. И въпреки това продължавам, че е добре за детето. Да не казвам голяма дума, ама все още не се е разсополевила, макар всички в къщи да подсмърчаме и е абсурд да я изолирам от сестра и. Може и да си въобразявам, но смятам, че кърмата я пази.
Честита му месечинка на Павката на патерици! Да знаеш , слабост ми е! Шмилянка може и друг зет да си търси. Wink

# 23
Здравейте и от мен:)  Вчера изкарах кошмарен ден -Микаел цял ден мрънка, заспива за по 10-15мин и пак мръка. реве .....в чудо се видях. До сега не ми се беше случвало. добре поне че вечерта като заспа в 23ч. и не се е будил (само в 3 да пие чай ама то е нормално) и спа до 6:30 .Баща му пък цял ден беше за риба и като се прибра беше много уморен  #2gunfire и седна да гледа мача  Close . ох няма да се оплаквам, че почвам пак да се ядосвам.
 Честити месечинки на празнуващите бебчета   Hug да радват много своите мамчета Simple Smile

# 24
  • София
Дуци  bouquet
ние имахме кошмарна нощ,дребоса хич не спа,никога не е правил така newsm78направо ме побърка...сутринта след като се нахрани в 8...най-накрая,и се изтегна назад и като му рукна онова в гърлото...кашляне,давене,запуши му се носа ooooh!Звънях на педи...каза-заден ринит и физиологичен разтвор,сега ще ходя да търся-Тонимар,да го видя как пръска.А да ви кажа,тая жена не е чувала за криза на растежа #Crazyтия хора,що не вземат да четат повечко #2gunfire

# 25
Уф, Кали, много тъпо Sad Дано бързо мине.
Иучка, дано днес спинкате.

Аз си оправих настроението - вадих си зимните дрехи и...влязах в дънки 38 номер  Mr. Green - с много ниска талия са и за това успях  Mr. Green Освен това миналата зима бях купувал дрехи, които да нося и като бременна и после да мога и като не бременна. Еми...и в тях влизам!!! Сега са ми като туники  Mr. Green

НБМ, и аз се чудех дали бебето да гледам как си държи шишето или фонът зад него  Party

# 26
Дуци   bouquet

Ако са много любопитни бебенцата вече и ако си държат главичките добре, може да ги носите по този начин http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8243543
Юан се кефи много на този вариант и аз го препоръчвам бурно.
А в моята книжка към слинга пише така: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=8253208

Честито на днешните тримесечковци!

# 27
  • Sofia
ААА това ли гледате на снимката,сега загрях hahaha Ама тука по аватарите се качвате по голи цици, пък аз съм облечена Sunglasses Нали кърмя преди шишето, то не става да се скрия после Mr. Green

# 28
Благодаря на всички, които ми отговориха за мазането - май ще пробвам със зехтина, че да видим.............
 Някой беше питал за синьо петънце, което не минава - монголоидно родилно петно - нашата лекарка каза, че до годинка се изчиствало, но имам приятелка, на която момиченцето е на 5 и тепърва започва да се разсейва...
Гледам повечето не сте спали спокойно, Елена пък нещо не може да заспи - вече 2 вечери по 1 час пъшкане - накрая я вземам при нас в леглото и мирясва  Simple Smile
Вие се сърдите на мъжете си, които работят, аз какво да кажа като моят не работи, а положението е същото Sad Тази нощ към 2 часа Ели се размърда - обикновно си търси бибата, защото се е събудила от пръцкне, и той става - аз пък взех, че си помислих ,че ще отиде при нея да не ставам аз - будала - станало му студено на човека и станал да си пуска печка  #Cussing out И аз станах - 5 мин и Ели заспа, но аз се събудих. По някога много се ядосвам, защото на тях изобщо не им се нарушава ритъма на живот, а ние ............ аз 1 седмица ходих с един епилиран крак  Embarassed

# 29
Включвайте ги тия мъже, не ги щадете толкова. Няма да умрат, ако будуват една-две нощи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт